Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Перфектно!Заедно со Дрогба,Лампард и Босингва!Влагаме во некој колосек и тоа ми се свиѓа.А и полека ми се враќа оптимзмот,не за ПЛ туку за ЛШ!

Перфектно!Заедно со Дрогба,Лампард и Босингва!Влагаме во некој колосек и тоа ми се свиѓа.А и полека ми се враќа оптимзмот,не за ПЛ туку за ЛШ!

Перфектноста е во гените на Лампард :) Скоро секогаш игра перфектно, а Босингва знае да заебе на една од 5 утакмици.

Читам да не е сериозна повредата на Дрогба. Што се случи? Ај таман се врати во форма, немој пак да се заебе.

rciova.jpg

Сите 3 екипи имаат дадено ист број на голови, и Манчестер и Челзи имаат примено ист број на голови, освен Ливерпул, кој примил повеќе.

wicked.:pipi:

Разликата е во тоа што Манчестер има натпревар помалку со Портсмут,кој сигурен сум дека ке го победи.Така да...и во тој случај ке бидеме зад нив!

Честито победата момци!:smir:
Есиен :zver:

Некој информација за повредата на Дрогба ?

Ајде нека ни е честита победата и да ни се множат се до крајот на сезоната(и цел живот) и секако без порази...
позззз

1. Деко нема да го видиме подолго време во синио дрес, можи и воопшто никош повеќе......до крајо на сезонава де. Шубо, трет досега...
'He was fit, he worked hard the last weeks and played his games. After 20, 25 minutes he got his problem again and I think he will be out for a while,' was the verdict on Deco.Temporary coach Hiddink is expecting to be without the Portuguese playmaker for some time, and possibly until the end of the season.

2. За среќа, изгледа животното нема ништо сериозно.
He did though report that Didier Drogba's injury which forced him off is not serious.
'Drogba I think is not a big problem, I think he likes to be with the team, he likes to play, he likes to train so I think he will be recovered very soon. I think tomorrow or the day after he will be okay.'

http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=105778

Дај Боже да ги шитнат Деко и Балак, а за Дрогба мислам дека ќе е добра резерва ако се купи некој младич.

Карваљо може слободно да си оди, а Френк ако некогаш го продадат, стварно се кретени!

Како колумнист од Manchester го коментира Челзи...
http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_5054269,00.html

Шо е Малуда? Оби Микел? Калу? Кварезма за ПЛ? Белети?
Клупата била и појака, точно, ама не гледам во шо е сега слаба...:toe:

http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=105778

Дај Боже да ги шитнат Деко и Балак, а за Дрогба мислам дека ќе е добра резерва ако се купи некој младич.

Карваљо може слободно да си оди, а Френк ако некогаш го продадат, стварно се кретени!
Дрогба нема да се нафати да му биди резерва на некого цело време. Нормално, не можи стално и да игра, ама па да биди воглавно резерва... И со 30+ години има доста снага, која не е за резерва.
За Карваљо стварно не знам, Бане ако си оди, не можи и Карваљо.
Јас не би коментирал за нивно (не)останување, како и нивни евентуални замени, пошо се уште немаме тренер за следната сезона (барем не официјално). :toe:

Лампард ќе замини за едно 5 години, во фудбалска пензија, со овации од Стемфорд Бриџ, како шо доликува на една легенда.

убаво одигравме. Супер шо немаше кој да не казни шо промашивме толку, но за следниот пат да си знаеме:smir:

Одлична игра прикажавме денес, пред се, се осеќа победничкиот менталитет на фудбалерите. Ме интересира дали забележавте со кој жар публиката ја следеше утакмицата, посебно потезите на Есиен - јас такво нешто немам видено едно 5 натпревари уназат на Стемфорд Бриџ..
Балак денес беше најслаба карика..:(

.....само во иднина треба да ги користиме шансите ееееееејјј.....со еден гол не се победува секогаш - една случајна топка во нашата мрежа и отиде првенството во неповрат.......затоа најмалку по 2-3 гола на натпревар и немаме мака :vozbud:

Сега следното коло со Тотенхем таму ке биде тешко, ке се трошат калории на големо, а и нерви.....:vozbud::vozbud:

Нема везе.. Тотенхем ни украде 2 поени прво коло сега нема..
За мечов против сити немам зборови... 1 гол 2 стопроцентни прилики 1 статива и 3-4 полушанси.. добро е.. Одбраната е цврста и добро поставена ко што приметив само еднаш како што треба шутнаа кон голот..

Есјен шири храброст и мотивација во тимот, одлично.
За ПЛ немам надежи многу зашто е касно.. но за во лига шампиони ги жалам другиве тимови бидејќи ќе им биде претешко ако се соочат со Челзи :)

Дечки сега следна утакмица во сабота со ривалот Тотенхем нагости. Па ваши коментари чекам. Али едно е јасно: MОРА ДА ПОБЕДИМЕ!!! Aма тоа ќе биде многу тешка утакмица а и убава за око. Али пред тоа е ждрепката, па кој ќе ни одговара најмногу за противник во ЛШ и кој посакувате. Јас искрено најмногу се плашам од Барса и не сакам да ни се падне уше сеа а исто така и со Ливерпул несакам да играме зашо досадно е се со нив, а и многу се незгодни. А и искрено да ви кажам јас се надевам на финале во ЛШ и тоа само од кога дојде Хидинг(многу го почитувам човекот), а додека беше Сколари ги изгубив сите надежи и мислев дека од секоја екипа можеме да губиме веќе.
аее поззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom