Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:

Не изигравме најдобро, ама беше сосем доволно за да си поминеме во следна фаза...уште ми е мака што белети не даде гол на крајот....да се искупи за пеналот.....ама мора да се признае дека Гус одбра добра тактика.....
БРАВО......

Честитки на пласманот во четврт финале:smir:

iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:

Немој беееее... Да не ви беше овој судијава, минимум 2-4 ќе беше. „Офсајдот“ на Дрогба и голот на Дрогба од слободен. Затоа не коментирај многу околу тој дел.

А за играта, можеби бевте малку подобри, особено кога влезе тој малиот.

Даворе кај си?

ЕВе сум брате!Сеа да кажам.
Ако не умрев вечерва нема кога.Блед ко крпа,со чале ми ко коњи глеавме и се потевме.Ја бев готов.Играта ја гледав,не сум задоволен од неа,но тактиката на Хидинк беше супер.Судија Маленко да цркнеш да даде господ ми го скрати животот.Но Есиен и Дрогба,па и Чех ми го зголемија.Срцево ми е полно и сум прерадосен.Моите песимистички изјави не се остварија,фала Богу!Да живее Челси,Хидинк,Романович и сите.!

Немој беееее... Да не ви беше овој судијава, минимум 2-4 ќе беше. „Офсајдот“ на Дрогба и голот на Дрогба од слободен. Затоа не коментирај многу околу тој дел.

А за играта, можеби бевте малку подобри, особено кога влезе тој малиот.

da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????

ФАЛА!!!!!
во право си...

така го загубивме финалето со Манчестер во Москва

ама сепак заслуживме да одиме понатаму :smir:

ФАЛА!!!!!
во право си...

така го загубивме финалето со Манчестер во Москва

ама сепак заслуживме да одиме понатаму :smir:

kolku samo se slagam so ovaa recenica:smir::smir::smir:

da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????

Секогаш сум праведен, па и сега ќе бидам. Не беше рака. Ама те молам и ти биди праведен и кажи дали беше фаул тоа на Балак пред да игра Белети со рака? Тиаго (ми се чини дека беше) изгледа се сопна од тревата, сигурно имало некое подолго.

А,дали беше фаул над Тиаго кога падна сам,и кога Дел Пиеро го закачи Белети в рака за пенал?

Добар натпревар гледавме, честито победата и ви посакувам успех за понатаму во ЛШ.:smir:

Секогаш сум праведен, па и сега ќе бидам. Не беше рака. Ама те молам и ти биди праведен и кажи дали беше фаул тоа на Балак пред да игра Белети со рака? Тиаго (ми се чини дека беше) изгледа се сопна од тревата, сигурно имало некое подолго.

sudijata morase da se vadi za nekoi raboti.mozda ne bese faul na tiago.ne znam

А,дали беше фаул над Тиаго кога падна сам,и кога Дел Пиеро го закачи Белети в рака за пенал?

Давор, да бидеме реални, Белети беше втор голман. А за другото се сложувам

sudijata morase da se vadi za nekoi raboti.mozda ne bese faul na tiago.ne znam

За кои работи да се вади? Кажи една, па ќе те демантирам

Честитки за победата! Не ме разочарувајте вие сте мојот тим во продолжение на лигата на шампионите! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom