Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:
Даворе кај си?
Немој беееее... Да не ви беше овој судијава, минимум 2-4 ќе беше. „Офсајдот“ на Дрогба и голот на Дрогба од слободен. Затоа не коментирај многу околу тој дел.
А за играта, можеби бевте малку подобри, особено кога влезе тој малиот.
iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:
ФАЛА!!!!!
во право си...
така го загубивме финалето со Манчестер во Москва
ама сепак заслуживме да одиме понатаму :smir:
da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????
da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????
Секогаш сум праведен, па и сега ќе бидам. Не беше рака. Ама те молам и ти биди праведен и кажи дали беше фаул тоа на Балак пред да игра Белети со рака? Тиаго (ми се чини дека беше) изгледа се сопна од тревата, сигурно имало некое подолго.
А,дали беше фаул над Тиаго кога падна сам,и кога Дел Пиеро го закачи Белети в рака за пенал?
sudijata morase da se vadi za nekoi raboti.mozda ne bese faul na tiago.ne znam
За кои работи да се вади? Кажи една, па ќе те демантирам