Немој беееее... Да не ви беше овој судијава, минимум 2-4 ќе беше. „Офсајдот“ на Дрогба и голот на Дрогба од слободен. Затоа не коментирај многу околу тој дел.iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:
ЕВе сум брате!Сеа да кажам.Даворе кај си?
da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????Немој беееее... Да не ви беше овој судијава, минимум 2-4 ќе беше. „Офсајдот“ на Дрогба и голот на Дрогба од слободен. Затоа не коментирај многу околу тој дел.
А за играта, можеби бевте малку подобри, особено кога влезе тој малиот.
ФАЛА!!!!!iskreni cestitiki od mene.ne sekogas PODOBRIOT pobeduva.:smir::smir::smir::smir:
ФАЛА!!!!!
во право си...
така го загубивме финалето со Манчестер во Москва
ама сепак заслуживме да одиме понатаму :smir:
Секогаш сум праведен, па и сега ќе бидам. Не беше рака. Ама те молам и ти биди праведен и кажи дали беше фаул тоа на Балак пред да игра Белети со рака? Тиаго (ми се чини дека беше) изгледа се сопна од тревата, сигурно имало некое подолго.da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????
А,дали беше фаул над Тиаго кога падна сам,и кога Дел Пиеро го закачи Белети в рака за пенал?da ne se karame bez potrebno i da ne vi upagam u fan klub use ova:dali bese raka slobodniot na drogba koa go dade "golot?????????????
Секогаш сум праведен, па и сега ќе бидам. Не беше рака. Ама те молам и ти биди праведен и кажи дали беше фаул тоа на Балак пред да игра Белети со рака? Тиаго (ми се чини дека беше) изгледа се сопна од тревата, сигурно имало некое подолго.
Давор, да бидеме реални, Белети беше втор голман. А за другото се сложувамА,дали беше фаул над Тиаго кога падна сам,и кога Дел Пиеро го закачи Белети в рака за пенал?
За кои работи да се вади? Кажи една, па ќе те демантирамsudijata morase da se vadi za nekoi raboti.mozda ne bese faul na tiago.ne znam
pa imase i za vas fauli koi bea bez veze dosudeni pa nikomu niso.na 0-0 onoj drogba celo vreme paga i place kao picka .pa nikomu niso.За кои работи да се вади? Кажи една, па ќе те демантирам