Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Малце поради обврски не бев во можност да модерирам и да пишувам на фан клубов и воопшто секаде, но еве сум назад со полна пареа.

Да почнам по ред: Се прерадував на победата над Вила како мало дете на лижавче... Директна борба за качување нагоре, во момент кога сме во тешки турбуленции и Вила има најјак тим и најстабилна екипа во последниве 10 години. За играта не можам да коментирам многу, не ја гледав цела поради обврски, но во секој случај сум задоволен.

За Јувентус, очекувам тврд натпревар со најмногу 2 гола, иако по се ми изгледа дека со само 1 гол ќе се реши победникот на првиот натпревар... Тешко ќе е и неизвесно, ама навивачки типувам на Челзи. :)

За сликите со Блејн - Видете само каква фаца има Сточ, детска радост! :vozbud:

Јас од Челзи очекувам најмногу 2 гола,мора да бидеме убедливи дома оти после кога ке му гостуваме на Јуве опасно ќе биди.

Да не знаете за пренос дали ќе има некаде по програмиве?
На HRT2 нема, Реал - Ливерпул ќе даваат, на МРТВ сајтот како и секогаш не работи, па да се снаоѓаме на некоја од странскиве или на нет...

На МТВ:

Вторник

20:45 Интер - Манчестер Јунајтед (пренос)
23:20 Арсенал - Рома (снимка)

Среда

20:45 Реал Мадрид - Ливерпул (пренос)
23:20 Челси - Јувентус (снимка)

Момци ја како што знам и ми кажаа ке дават на мтв2 пренос Челзи - Јувентус а на мтв1 Реал Мадрид - Ливерпул дај боже да е така што ми кажаа.
Паа со среќа на мечот.

Ова го пиши на флеш скорс (англиското братче на резултати.ком)
25.02. 19:45, Sky Sports 2
25.02. 19:45, RAI Uno
25.02. 19:45, Premiere
25.02. 19:45, ORF 1

Па ќе се молиме чини РАИ.

Со среќа во натпреварот, го сакам Челзи но Јуве секогаш ми е прв, се надевам на фер борба, подобриот нека победи

Гарант ќе даваат на МТВ 2, лани секогаш го правеа тоа, даваа различни утакмици, мислам дека така ќе биде и сега.

abe ke gi ispleskate ovie mestacite?!
ne za drugo baram mala samodoverba za u kladilnica :helou:

За сликите со Блејн - Видете само каква фаца има Сточ, детска радост! :vozbud:
Аман море, лом го напрај, Чех и Хиларио поарни да не се? :)

http://www.bild.de/BILD/news/bild-e...-star-pelted-with-snowballs-by-teammates.html

Видете го клипчево,баш е убаво што вашите играчи се расположени..
Ова беше пред Хул. :jaj:

Кој беше тој шо го мана?:pos::pos:
Сите фрлија, ама Калу со цела грутка и Балак го брка по цел паркинг и пошироко. :)

За пренос утре:
http://liveonsat.com/daily.php?star..._yyyy=2009&end_dd=25&end_mm=02&end_yyyy=2009#

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom