Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го голот.. прекрасна асистенција на Лампард.

Ај честито да ни е победава.Супер деби на Хидинг.Продолжи мајсторе само така

Мислам дека голот треба да му го пишат на Лампард:) хехех

свака част на хидинк!!
сеа уште со јуве да тепамо и шампиони ќе бидемо:vozbud::vozbud::vozbud:

Јуве.После Барса најака екипа во ЛШ оваа година...Ич не сакав да ни падне ама ете.

И што?Добро деби?Нешто повеќе од два збора не можеш да кажеш..

ц ц ц ц незнам какви навиваче сте?ак напишаш нешто против челзи за очи те фајќат право.а ако написас нешто добро не им е доволно:nesum:

ц ц ц ц незнам какви навиваче сте?ак напишаш нешто против челзи за очи те фајќат право.а ако написас нешто добро не им е доволно:nesum:

Што постираш тука си имаш свој фан клуб ај сеа не расипувај тема.

И што?Добро деби?Нешто повеќе од два збора не можеш да кажеш..

Ај напиши паметно нешто,а не најаки сте,или браво...

Даворе бе доста сто тааа твоја негативност и песимизам па у курац веќе.....:jaj:

Холанѓанецот вчера го имаше своето деби на клупата на Челзи и со победа од 1-0 над Астон Вила ја започна кариерата на Стемфорд Бриџ. Хидинк вели дека дефанзивецот, Џон Тери и играчот од средниот ред Френк Лампард се лидерите не тимот и играчи кои имаат големо влијание во соблекувалната.
“Тие се природни лидери на Челзи.” – рече Тери. “Тоа е она што јас го викам традиционални луѓе на клубота.”
“Откако им се претставив на играчите, имав некои приватни разговори со нив во мојата канцеларија.”
“Она што најмногу ме погоди, по сите контакти со сите луѓе во клубот, е тоа што тие имаа позитивно однесување кон клубот и тимот.”
“Тие не се тип на луѓе кој постојано говорат за она што се случило во клубот во минатото.”
“Никој не рече ништо негатвино за мојот претходник. Во секој разговор најдов многу позитивни работи.”
“Импресиите се уште посилни од исвештајот што го одбив од мојата десна рака, Реј Вилкинс.”

Тоа ми се допага докажува дека има голем дух и самопочитување во тимот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom