Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еј абе не ми е јасно кој е тој тејлор???
Том Хитон го знајш?

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
40 Hilario
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
18 Ricardo Quaresma
39 Nicolas Anelka
21 Salomon Kalou

Substitutes: 30 Rhys Taylor, 2 Branislav Ivanovic, 35 Juliano Belletti, 20 Deco, 43 Miroslav Stoch, 9 Franco Di Santo, 11 Didier Drogba.

100 натпревар за Балак, аирлија нека е. :)
Деко и Ди Санто се назад, резерви. Фереира мамата да си иби, како му го продолжија договоро не знам. Кол и Босингва пак од почеток.

E ова промашување на Тери ке се врти на интернет и ке се врти и ке се врти и....:tapp::tapp:

Инаку Кварезма игра многу солидно. Да не го урочам ке има супер деби:smir:

Уфф, Челзи растура, али нема среќа во реализацијата.

Тери скриј се.:kesa:

Ајде ќе дадете гол, требаше слободниот Лампард да го шутира.

За прво полувреме.Реализација НУЛА.Колку шанси промашивме боже сачувај.Олку да сме дрва во напад не знам јас.За нападот Калу и Кварезма солидни,имаа по неколку продори и добри центаршутеви,Анелка ДРВО сместа да влезе Дрогба или Ди Санто.Балак исто така дрво,само фаули праи а не е корисе,наместо него Деко одма.Одбраната тиња,како ги оставаат да шутираат ја не знам.Само се плашам да не не снајде како со Стоук....

Нема да не снајде. Види сеа првите 10 мин гол:smir:

Малце да се прибере Микел, ко мува без гла се мафтат низ терен... Кварезма ме бендиса, и со додавања и со нафрлања, уште голче фалит. Ајде, поарно ќе е во второ.

Znaci ovoj Mikel e drvo nedelkano. Ne zasluzuva ni na klupa da sedi a ne prv tim da igra.
Quaresma dobro izigra do sega.

Го изгледав цело прво полувреме и можам да потврдам дека имате најкреативен среден ред во светот ама одбраната што е на лева нога станата е најголемиот проблем денеска!
Ајде кварезма може ке напраи две три тривели и ке ви донесе водство!
напред Челзи!!!

aj aj aj Aston vila ke ni go zede 3 mesto...loso loso nikakva igra...

Дрогба фрли се во Вардар ти ебам дрвото глупо

Со ваква одбрана незнам како ќе се справите со Дел Пиеро, Трезеге, Амаури и компанија. Мора нешто да се смени, се влечат ко црви по терен. Под итно да се смени нешто!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom