Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Срамота, Џерард поопасен старт направи, а на лампард одма црвен.
Не ми е чудно, и на Манчестер истиов судија, мочко да го наречам, му даде црвен на Видиќ:tapp:

овој судија го расипа натпреварот, мајка му у *ИЅ‘*Ф& даја (&%(*„%:pusk:

Ништо, ја усра утакмицата...ова не беше црвен, ебати судијата, ебати лузерпул, челски се оштетени многу...

Судијата ја еба напнатоста на утакмицава.

Е овој е најклетиот судија во цела англија ако не и пошироко ... многу е оштетени челзи ..

Кога фудбалот ќе стигне на ниво на НБА се знае си има replay гледаат сите и публиката,судиите,играчите и потоа се донесува одлука а не ова како му одговара така си суди-ПЕДЕР
ама нема да се местат натпреаварите тоа е проблемот :baeh:

многу јасно. Фудбалот е расипан многу одамна од кога влегоа зилијардите во фудбалот:toe:

Епа да му даеше на стиви џи жолт за стартот прееска и за глумењево сеа, ќе беа изедначени, ама јбг shit happens...

Да даде Господ на Мајк Рајли све што му е мило да му изумре. Не верував дека постои човек кој ќе ме напизди до толку за да му го посакам ова.
Го усра натпреварот со тој потег, штом на Жерард не му покажа картон за стартот претходно, стартот на Лампард беше за жолт, и ништо повеќе. По прегледувањето на ситуациите очекувам ФА да го испрати на 5-6 меча да суди во пониските дивизии, мајката негова!

Реми е премија сега - имаат поголем посед, играч повеќе, напаѓаат цело време... Браво за Алекс кој буквално втор голман испадна денес, и за Микел кој ги смири живците и игра максимално концентрирано и ладно и во дефанзива и во офанзива.

Ех бре Рајли да ти ја ебам та глата дали беше за црвен то,не беше ни за жолт,го расипа целио натпревар!
ЛЕЛЕ ТОРЕС 1-0 УПМ

Торес за 1-0, водство на Ливерпул во 89 минута. Дефинитивно сме проколнати во последните минути да ги сјебуваме утакмиците. Јас официјално денес се збогувам со надежите за трофеј во ПЛ годинава.

Очекувам жалба на Челзи за картонот на Лампард, и секако, да биде поништен, и казна за Рајли, виновникот за поразов. Не беа криви играчите, ниту еден од нив... Едноставно отсуството на Лампард го стори своето, 15 минути бункер се играше.

П.С. Босингва рулз, мајагери му мавна. :)
За Лампард црвен за не толку остар старт, на Жерард ништо за ист таков, на Босингва ништо за клоца в грб на Бенајун. Рајли за прецедник.

Незнам шо да кажам, грев ми е да кажам дека ги изгубивме шансите за титула. А ако не сме ние, сакам да се ливерпул, а не манчестер:toe:

Незнам шо да кажам, грев ми е да кажам дека ги изгубивме шансите за титула. А ако не сме ние, сакам да се ливерпул, а не манчестер:toe:

Ајде да го видиме тоа :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom