Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам дали 80%, ама Ливерпул е фаворит. И то не благ.

Имаме ново крило!

Gökhan Töre!
17-годишниот крилен играч, роден Германец, по потекло Турчин, дојде од Баер Леверкузен каде што настапуваше од својата петта година.
Tore има 3,5 годишен договор на Стемфорд Бриџ и веднаш се приклучува на академијата на Челзи.

http://www.gokhantore.com/EN/

:pos2:
Ова треба почесто да се прави ако е некој добар,з и ливерпоол не во некоја јака форма па да биде 80 посто фаворите.:helou:

Bi sakal ama tesko ja gubime utakmicata 80%..
Не знам дали 80%, ама Ливерпул е фаворит. И то не благ.

Имаме ново крило!

Gökhan Töre!
17-годишниот крилен играч, роден Германец, по потекло Турчин, дојде од Баер Леверкузен каде што настапуваше од својата петта година.
Tore има 3,5 годишен договор на Стемфорд Бриџ и веднаш се приклучува на академијата на Челзи.
http://www.gokhantore.com/EN/

:pos2:

ајде плави редно е да победиме на голема уткамца редно е богами

Јас све мислам дека ќе победиме,дека ќе изненадиме на Енфилд.

Јас све мислам дека ќе победиме,дека ќе изненадиме на Енфилд.

Спрема мене не е изненадување победа на Челси сепак Челси е клуб а ливерпоол слабо игра влезени во некоја криза тоа е голема шанса мое мислење е 2.

Од ова дерби најмногу ке кари манчестер:toe:

ајде плави редно е да победиме на голема уткамца редно е богами
Од ова дерби најмногу ке кари манчестер:toe:
Да се надоврзам на двајцата:
Победа на Ливерпул: Реално Челзи нема шанси за титула. Теоретски да, ама реално не.
Победа на Челзи: Остануваме во трка за титулата, иако Манчетер доста бега.
Нерешено: Манчестер Јунајтед се зацврстува на првото место, и веќе 70% сигурно е старо-нов шампион.

Спрема мене не е изненадување победа на Челси сепак Челси е клуб а ливерпоол слабо игра влезени во некоја криза тоа е голема шанса мое мислење е 2.
Во дерби натпреварите формата во најголем број од случаите не е најважна.

http://www.goal.com/en/news/724/pre...hester-city-failed-with-john-terry-bid-report

Ај да доставиле понуда за Дрогба,Белети,Фереира,Иванович,ама за Тери:pos2:
Значи Карваљо никој го нејчи... Или Фереира. Како можеше да му се дај нов договор на овај вториов лани, не знам. Верувале или не, Фереира има договор до 2013 година, со 60000 фунти неделна плата. :uvo:

За наредна сезона една чистка да се праи треба.Еве вака
-Белети(стар )
-Фереира(не е во цутот на младоста а е големо дрво и нема никаква корист од него)
-Малуда(добар беше во Лион,али во Челси едноставно не се снајде)
-Карваљо(одличен играч,борбен,брз,но се мислам дека ќе си замине летово од Челси)
-Дрогба(не е во добра форма,не е ни толку млад,а исто така мислам дека ќе си оди кај Мурињо во Шинтер)
Балак(стар,не толку корисен)
Деко(нека се носи во ПМ,не можам да го смислам)

Овие треба да ги продадеме,а да земеме 3-4 помлади и подобри играчи и таман ќе сме.

Играме?Се сметаш за навивач?А,не знаеш кога игра Челси?Оди убисе.Или ај не!
Недела во 17 часот на А1 телевизија.

Пу бе Манчестер победи,со гол од пенал...ццццц.
Значи утре ако не победиме можеме официјално да се збогуваме од титулата во ПЛ.

Играме?Се сметаш за навивач?А,не знаеш кога игра Челси?Оди убисе.Или ај не!
Недела во 17 часот на А1 телевизија.

Пу бе Манчестер победи,со гол од пенал...ццццц.
Значи утре ако не победиме можеме официјално да се збогуваме од титулата во ПЛ.
Пенал беше чист како солза, на почетокот на второ полувреме имаше уште еден пенал ама како што вели Ферги, не можеш да очекуваш во дерби натпревар да ти судат 2 пенали:toe:

Пенал беше чист како солза, на почетокот на второ полувреме имаше уште еден пенал ама како што вели Ферги, не можеш да очекуваш во дерби натпревар да ти судат 2 пенали:toe:

Ми кажаа дека имало пенал и за Евертон а не го судел судиата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom