В
Вори
Гостин
Џабе,од денеска ќе сум за Манчестер да ја освои титулата,овие лузери не можам да ги смислам.Рајли уште еднап се најлошо во животот,и што поскоро да гниеш два метри под земја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а бе шо лигло е жерард, кога имаше преголемо реноме кај рајли, и овој му баци газ прееска. А Роналдо не му лижат газ секој натпревар, не ме заебавај. Не сакам за нив да се караме овде на нашиов фан клуб. :smir:
Џабе Фантом готово е веќе...џабе муабет си прајме...ПЛ и оваа година нема да е наша!
Добро Карагер само, ама ја би ги приклучил Сколс и Гигс. Како и да е, да ги остајме...Пак ке кажам едно што го кажал некој 461 пати. секој има свој вкус, мене карагер ми е многу посимпатичен од руни и од фергусон, ама е(&и ги сите веке.
Нека се истурат нашиве следно коло со хул:smir::smir:
Абе кој го рачуна Ливерпул, Манчестер бега 8 бода. То е премногу.Има уште од многу не ќе тепаат вечно овие др.
Пак ке кажам едно што го кажал некој 461 пати. секој има свој вкус, мене карагер ми е многу посимпатичен од руни и од фергусон, ама е(&и ги сите веке.
Нека се истурат нашиве следно коло со хул:smir::smir: