Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе,од денеска ќе сум за Манчестер да ја освои титулата,овие лузери не можам да ги смислам.Рајли уште еднап се најлошо во животот,и што поскоро да гниеш два метри под земја.

а бе шо лигло е жерард, кога имаше преголемо реноме кај рајли, и овој му баци газ прееска. А Роналдо не му лижат газ секој натпревар, не ме заебавај. Не сакам за нив да се караме овде на нашиов фан клуб. :smir:

Го почитував Џерард се` до ден денес кога ја видов неговата педерска страна. Мајк Рајли треба да се зашупи таму во некое село, или па нека му дадат да суди Чемпионшип дивизија или па кај нас нека дојде, такво судење и кај нас се цени.
Нормално, да не беше црвениот картон за Челзи натпреваров ќе имаше многу подобар тек, па ако веќе добија Челзи црвен, што не добија и Ливерпул за Серард?
Настрана резултатот, ова беше меч на Алекс, честитки за него.

Не можам да се помирам,аууууу.Ова е претеризам веќе,не уништија судиите.Очекувајте утре или задутре Сколари да даде отказ,а тоа најмалку ни треба сеа!

Не е крај не му бега Манчестер многу бода ај не губите надеж:vozbud::vozbud:.
На Рајли да дае господ да му порасне уште тој Кљофанот.

а бе шо лигло е жерард, кога имаше преголемо реноме кај рајли, и овој му баци газ прееска. А Роналдо не му лижат газ секој натпревар, не ме заебавај. Не сакам за нив да се караме овде на нашиов фан клуб. :smir:

Абе сеедно, кој го еби Роналдо. Ако продолжи вака, за 2-3 години ќе биди испратен како Бекам. Реков, Сер Алекс Фергусон и Вејн Руни се појќе за почит отколку лиглето „Стиви Џи“ и „стручњакот“ Рафа кој 5 години не можи да најди начин и да состави тим за освојување на Премиер Лига. Мурињо да не е будала шо се заебаваше со него, а со Сер Алекс беше најголем пријател од сите менаџери?
Поголемо реноме имал, а капитено на Англија нема, а? Тери доби жолт заради приговор по исклучувањето на Лампард. Мочково за старт за црвен, не доби ни жолт.

Ај доста беше. :smir:

Џабе Фантом готово е веќе...џабе муабет си прајме...ПЛ и оваа година нема да е наша!

Пак ке кажам едно што го кажал некој 461 пати. секој има свој вкус, мене карагер ми е многу посимпатичен од руни и од фергусон, ама е(&и ги сите веке.

Нека се истурат нашиве следно коло со хул:smir::smir:

Се согласувам со Давор,мислам дека немаме веќе шанси за ПЛ,да се надеваме за ЛШ,ама и таму тешко.Позз:helou:

ехехе изгубивме ли бе?!?! :nesum: нема шо да се каже, еден фраер го реши натпреварот! btw одбраната беше прекрасна!!! the men of the match-cech, bosinwa, terry, a.cole, аnd alex-ѕверка човекот! многу е глупо на крај кога примаш голови бе!!! цели 88 минути се бранеа успешно и ете ти 2 гола у 90-та минута! :kesa:

Пак ке кажам едно што го кажал некој 461 пати. секој има свој вкус, мене карагер ми е многу посимпатичен од руни и од фергусон, ама е(&и ги сите веке.

Добро Карагер само, ама ја би ги приклучил Сколс и Гигс. Како и да е, да ги остајме... :)

За Хул се надевам дека Сколари сфаќа оти џабе е, титулата е далеку, и ќе го пушти Дрогба, па и Сточ од почеток. Вториов барем едно полувреме да игра, ако не од почеток. Второ ако не можиме да бидиме, трето или четврто исто, без разлика шо е Астон Вила конкурент.

Во очекување: Изјава на Сколари/Вилкинс за натпреваров...

Има уште од многу не ќе тепаат вечно овие др.
Абе кој го рачуна Ливерпул, Манчестер бега 8 бода. То е премногу.

Нема ни Хул да ги победиме,ќе видиш.

Абе кој го рачуна Ливерпул, Манчестер бега 8 бода. То е премногу.[/quote]

Абе за нив ви викам не ќе им судат стално пенали.:helou:

Реално гледано,Манчестер е појак од Челси сезонава и нема тука мрдање.И реално гледано Манчестер ќе освои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom