Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам дали и Хидинк ќе излезеше на крај со волојве, само Капело одговараше.

Мансиен и Ди Санто вечер стартуваат за резервите, значи в среда (ако не е замрзнат терено) пак остануваат сите „ѕвезди“.
Да погодувам:
Кудичини; Фереира/Босингва, Тери, Иванович, Кол; Оби, Лампард, Белети, Калу, Џо Кол/Деко; Анелка.
Скоро се променето ќе биди. :jaj:

Luiz Felipe Scolari:
'I don’t know how to change it. I need to think after tomorrow. I have two ways. I can play the same players and look for an improvement in them or I can change some players.

'I don’t know what has happened. I need to think. I need to look at some setplays. I need to show the players many things and afterwards I decide.
Резултатските неуспеси со сарказам и иронија ги поминувам некако, ама вакви изјави на head coach-о тешко прифаќам. :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

Кој напредок, која разлика од Балак, Деко...?:jaj:

Изјавава вриштит... Не знам шо да прам, не знам... Не знам шо трна лошо, не знам јас.

ТРЕНЕР СИ ИЛИ ШО СИ БЕ ИМБЕЦИЛУ?!

Само стегнато и понашање кон играчите строго професионално, не татко или брат да изиграват ко досеа...

Го прати Синклер на позајмица, Ди Санто и Мансиен за резервите ќе играле, Сточ го нема нигде, Корк во Ватфорд, средина ќе игра Белети место Сојер да добија шанса малку... Абе против третолигаши играме бе, ало!!!

On Saturday's BBC Football Focus he flirted with regretting that autobiography but added: 'I'm not this monster people seem to think I am.
'Of course I'm not happy everyone hates you because they don't know me. They only know me through what is written, which I don't think you can judge someone on that because you don't know them.'
Кутрио Ешли на шо мислел во саботата... :nesvest:
Како да очекувам резултат од овие, како?!?!!?:tapp:

Карло Кудичини преминува во Манчестер Сити - околу 60% сигурност.

Де Џорџис (агент на Роберто Манчини):
„Нема никаков контакт ни од Челзи ни од Манчестер Сити.
...............
Ние не бевме во Англија минатата недела. Бевме пред некое време, бидејќи Манчини учеше англиски.
...............
Искрено се надвеам дека ќе има повик од нив (Челзи или Сити), но тоа досега го нема.“

Манчини учи англиски и чека повик од Челзи. Се надевам ќе го чека уште долго...и нема да го дочека. :toe:

Ја мислам дека Манчини е подобар од Сколари,не ме тепајте одма ама мое мислење е тоа.

Pa zato uci angliski oti ke mu treba ko ke odi trener vo Chelsea!!!:wink:
Треба да се радуваме? :jaj:

Ја мислам дека Манчини е подобар од Сколари,не ме тепајте одма ама мое мислење е тоа.
Апсолутно не, секој можи да се кажи шо мисли.

Само шо во Интер не го рецкаа многу и то шо нема толку „ѕвезди“, па во Челзи сигурно нема да биди многу порано. Само шо ко беше во Интер, немаше друга салам екипа во Серија А, па лесно освојуваше титули. Лацио меѓу најлбиските конкуренти, то доволно зборува колку била јака лигата. Сега Мурињо има потешка задача колку и некој да сака да вели дека не е така. Милан е значително засилен, Јуве е пак назад, Наполи е се подобар, Фиорентина е квалитетна исто. Рома зафркава малку, ама не е слаба во секој случај.
Во Англија, Манчини треба Челзи да го вади од бездната буквално, покрај екипи како Јунајтед, Ливерпул, па и Астон Вила и Арсенал. Во ЛШ и немаше некој успех за да чекаме нешто од него.

За Сколари не ми се коментира појќе, доволно кажав како можи да ја опрај ситуацијата. Ама тој ко да не знај шо сака, впрочем заради него Аврам Грант сега изгледа дека е врвен, класен тренер. А не е. Не дека е лош, ама врвен тренер не е. Како шо Чомбе тврди дека некојси судија го напраел Мурињо јак тренер, така и ја сега велам дека Сколари прај Аврам да е голем тренер. :toe:

Треба да се радуваме? :jaj:

Апсолутно не, секој можи да се кажи шо мисли.

Само шо во Интер не го рецкаа многу и то шо нема толку „ѕвезди“, па во Челзи сигурно нема да биди многу порано. Само шо ко беше во Интер, немаше друга салам екипа во Серија А, па лесно освојуваше титули. Лацио меѓу најлбиските конкуренти, то доволно зборува колку била јака лигата. Сега Мурињо има потешка задача колку и некој да сака да вели дека не е така. Милан е значително засилен, Јуве е пак назад, Наполи е се подобар, Фиорентина е квалитетна исто. Рома зафркава малку, ама не е слаба во секој случај.
Во Англија, Манчини треба Челзи да го вади од бездната буквално, покрај екипи како Јунајтед, Ливерпул, па и Астон Вила и Арсенал. Во ЛШ и немаше некој успех за да чекаме нешто од него. :toe:
Не биди толку песимист... Мансини има квалитет за тренер, па дури и поголем од Сколари, само што никогаш не водел екипа од друго првенство освем од Италија(бар така мислам), а тоа му дава можност да применува тактики од Италијанското првенство и во Премиер Лига... Манчини не беше отпуштен од Интер заради тоа што не знаеше да раководи со екипата, туку заради тоа што испаднаа од ЛШ а, знаеме дека Интер веќе 40 години нема освоено титула во ЛШ.. А според мене најдобро би било враќање на Аврам..:toe:

Не биди толку песимист... Мансини има квалитет за тренер, па дури и поголем од Сколари, само што никогаш не водел екипа од друго првенство освем од Италија(бар така мислам), а тоа му дава можност да применува тактики од Италијанското првенство и во Премиер Лига... Манчини не беше отпуштен од Интер заради тоа што не знаеше да раководи со екипата, туку заради тоа што испаднаа од ЛШ а, знаеме дека Интер веќе 40 години нема освоено титула во ЛШ.. А според мене најдобро би било враќање на Аврам..:toe:
Повод за отпуштање на Манчини беше јавно кажаната изјава по поразот од Ливерпул дека на крајот на сезоната се збогува од Интер. Не знам како само очекуваше да остани во Интер после такво нешто. Во причини не навлегувам.
Друг е проблемо, и самите навивачи на Интер кажуваа(т) дека и не е баш најсјаен во однос на фудбалерите, односно нема некој голем авторитет кај нив. Како да очекувам да го има во Челзи?

Околу споредувањето со Сколари кажав, Сколари успеа нешто шо ни самио Аврам не го напрај за самио себе; а то е да го гледаат како врвен тренер, идеален за собрани дебили од фудбалери на едно место како Челзи. :pos2:

Fudbalerite na Chelsea smrznale nadvor ....a ovaj Maradona pa cigara pusel na 14 kat:nesvest::uvo:
Ма нека мрзнат надвор, само тоа е за нив, мајке им га... Само Сколари требало да го направи тоа и да им мафне...

сегашност
article-0-0305701A000005DC-813_468x303.jpg

Минато

article-0-0308DFFC000005DC-46_468x251.jpg

Иднина??????......... ај се надевам на лига шампиони:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom