Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми мириса пополека на исписница за Сколари... Тонеме ли тонеме, не знам кај ја еба работата точно Сколари, знам сигурно само дека беше преблаг со играчите.

И мене на тоа ми мириса.Само да не дојде Рајкард или некој како него,зошто тогаш матна ни е работата.Реков и пак ќе речам.Моја желба е Аврамот па сеа...

И мене на тоа ми мириса.Само да не дојде Рајкард или некој како него,зошто тогаш матна ни е работата.Реков и пак ќе речам.Моја желба е Аврамот па сеа...

Грант :helou: Само не рајкард слаб тренер е или грант или Мурињо :wink:

Па толку никој го нејчи Карваљо? :uvo:

Јас сум сум фан на Карваљо, мислам дека може уште да игра на потребното ниво.

Кога сме кај тренерите, добра опција е Хидинк, Ѕола го обожавам ама мислам дека нема да се снајде, преголем залак ќе биде тоа за него.
Најидеално би било кога Абрамович би го продал Челзи, а новиот газда да го врати Мурињо, тоа би било перфектно.
Не гледам некој друг добар тренер, Манчини никако, Рајкард исто не го ценам, Грант штознам сеедно ми е за него. Липи можеби ама тој незнае англиски.

Хидинк не заминува од Русија па што сака нека е!

Да е до толку Челзи загреан за Хидинк, доволно е Абрамович со прст да мрдне и ќе дојде во Челзи. Ама не е во тоа работата, нема да биде сменет Сколари така лесно, ќе му се остави простор уште малку за да се види дали било само криза или не чини во него и во играчите нешто работата. Ќе видиме што ќе биде, истиов случај беше и со Реал, само што Реал дозволи да заостане 12 бода зад Барса па да го избрка Шустер, не би ви требала истата грешка и на вас.

И уште една шпекулација, Тен Кате нудел 7,5 милиони фунти за Бане Иванович. Тен Кате е ко шо знајте сега во ПАО кај нашиов ни јужен „сосед“. Шпекулацијата е од медиумите во Грција, а пренесена од Transfer Clockwatch-от на Скај.

Според еден српски сајт, одговорот за понудата е НЕ. Како што пишува на споеманатиот сајт, Челзи нема намера да го продаде Бане, впрочем видете и сами...

PAO odustao od Baneta i potpisao kapitena BiH

btw, го зеле Спахиќ, така да не ми се верува да иде.

месец рок ако не тогаш клоците и на негово место грант(мн добар пријател е на абрамович)или хидинк!!!! тоа би биле најдобрите можни опции за челзи...

гледам сите стратези му даваат шанси на сколари на човекот му треба време можда:toe:

Ako si odi Skolari,Mancini e prv izbor jas taka mislam.

Доста му е на Абрамивич такви тренери мозда му дошол умот после овој,а Манчини само мозе да го упропасти Челси.Најдобро е Грант.:)

Еве дј Еxit ги наброа или Гус Хидинк тренерот на русија или Грант ама ја повеќе сум за Грант ѕвер е ќе го врати одма Челси во форма.

Абе нема шанси да замине Хидинк од Русија,што зборите.Нема ни грант да се врати.Роман му дава сега шанса на Сколари,ако ја прокоцка нека се носи.Иначе постирав погоре Дрогба можеби ќе се врател во Марсеј.

Абе нека оди алчен е за пари ко робињо че си земеме некој појак за 26 милони це се земат 3 јаки играчи а овој така и така не е во форм.:)

Сеедно.И да остане и да замине исто ќе ми биде.Ако замине со парите од неговиот трансфер ќе купиме некој помлад и подобар напаѓач,ако остане...нека остане.

Јас не знам зошто Челзи не се насочи кон Диего од Вердер...
Мислам дека таков играч би му требал!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom