A
Albin_Chelsea
Гостин
Da poubo Hidink da dojdese vo Chelsea
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Резултатските неуспеси со сарказам и иронија ги поминувам некако, ама вакви изјави на head coach-о тешко прифаќам. :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:Luiz Felipe Scolari:
'I don’t know how to change it. I need to think after tomorrow. I have two ways. I can play the same players and look for an improvement in them or I can change some players.
'I don’t know what has happened. I need to think. I need to look at some setplays. I need to show the players many things and afterwards I decide.
Кутрио Ешли на шо мислел во саботата... :nesvest:On Saturday's BBC Football Focus he flirted with regretting that autobiography but added: 'I'm not this monster people seem to think I am.
'Of course I'm not happy everyone hates you because they don't know me. They only know me through what is written, which I don't think you can judge someone on that because you don't know them.'
Треба да се радуваме? :jaj:Pa zato uci angliski oti ke mu treba ko ke odi trener vo Chelsea!!!:wink:
Апсолутно не, секој можи да се кажи шо мисли.Ја мислам дека Манчини е подобар од Сколари,не ме тепајте одма ама мое мислење е тоа.
Не биди толку песимист... Мансини има квалитет за тренер, па дури и поголем од Сколари, само што никогаш не водел екипа од друго првенство освем од Италија(бар така мислам), а тоа му дава можност да применува тактики од Италијанското првенство и во Премиер Лига... Манчини не беше отпуштен од Интер заради тоа што не знаеше да раководи со екипата, туку заради тоа што испаднаа од ЛШ а, знаеме дека Интер веќе 40 години нема освоено титула во ЛШ.. А според мене најдобро би било враќање на Аврам..Треба да се радуваме? :jaj:
Апсолутно не, секој можи да се кажи шо мисли.
Само шо во Интер не го рецкаа многу и то шо нема толку „ѕвезди“, па во Челзи сигурно нема да биди многу порано. Само шо ко беше во Интер, немаше друга салам екипа во Серија А, па лесно освојуваше титули. Лацио меѓу најлбиските конкуренти, то доволно зборува колку била јака лигата. Сега Мурињо има потешка задача колку и некој да сака да вели дека не е така. Милан е значително засилен, Јуве е пак назад, Наполи е се подобар, Фиорентина е квалитетна исто. Рома зафркава малку, ама не е слаба во секој случај.
Во Англија, Манчини треба Челзи да го вади од бездната буквално, покрај екипи како Јунајтед, Ливерпул, па и Астон Вила и Арсенал. Во ЛШ и немаше некој успех за да чекаме нешто од него.![]()
Повод за отпуштање на Манчини беше јавно кажаната изјава по поразот од Ливерпул дека на крајот на сезоната се збогува од Интер. Не знам како само очекуваше да остани во Интер после такво нешто. Во причини не навлегувам.Не биди толку песимист... Мансини има квалитет за тренер, па дури и поголем од Сколари, само што никогаш не водел екипа од друго првенство освем од Италија(бар така мислам), а тоа му дава можност да применува тактики од Италијанското првенство и во Премиер Лига... Манчини не беше отпуштен од Интер заради тоа што не знаеше да раководи со екипата, туку заради тоа што испаднаа од ЛШ а, знаеме дека Интер веќе 40 години нема освоено титула во ЛШ.. А според мене најдобро би било враќање на Аврам..![]()
Ма нека мрзнат надвор, само тоа е за нив, мајке им га... Само Сколари требало да го направи тоа и да им мафне...Fudbalerite na Chelsea smrznale nadvor ....a ovaj Maradona pa cigara pusel na 14 kat:nesvest::uvo:
:pos2::pos2:Ма нека мрзнат надвор, само тоа е за нив, мајке им га... Само Сколари требало да го направи тоа и да им мафне...