Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бензема вреди околу 50 милиони минимум (така од Франција ми кажаја). Така да, за скоро не, а ни за потака изглеа.

Иначе Стоките - Ливерпул 0-0 после 70 минути, нерешено е премија за нас, ако бидит нешо саглам од утакмицата утре и ќе частам.

Не се ни надевам за овој преоден рок зимава, ај белким на лето ќе биде нешто...
Некои информации за утрешниот натпревар да не има некој?

Ливерпул 0-0 заврши, закон:). Го обожавам Бенитез, почна со Кин и Торес на клупа, добро е тоа за нас:). Ајде утре да тепаме.

Кин и Торес на клупа?! Кајт играше сам напред? Ах бе Рафа, ќе ти запалам свеќа за здравје за тактикава.

Утре нерешено е најлоша варијанта и за Манчестер и за нас, мада со оглед на формата наша и можностите, нерешено е реално.

Навистина се надевам на победа.. немора да е голема.. Иако мене нерешено ми е најреално :P Инаку.. сакав да прашам

Дали натпреварот утре ќе го коментираат на радио? Ако да, на која станица?? Ми треба заш одам со другарките надвор од град а телевизорот е расипан :D:D

Навистина се надевам на победа.. немора да е голема.. Иако мене нерешено ми е најреално :P Инаку.. сакав да прашам

Дали натпреварот утре ќе го коментираат на радио? Ако да, на која станица?? Ми треба заш одам со другарките надвор од град а телевизорот е расипан :D:D

probaj na 90.3 sportsko radio e pa mozebi ke komentiraat od vreme na vreme

Кин и Торес на клупа?! Кајт играше сам напред? Ах бе Рафа, ќе ти запалам свеќа за здравје за тактикава.

Утре нерешено е најлоша варијанта и за Манчестер и за нас, мада со оглед на формата наша и можностите, нерешено е реално.
Со нерешено ние сме најголеми губитници. Разгледа ја табелата убо, и се ќе биди јасно. Со бод останува статус кво, со две победи во заостанатите Јуанјтед ќе не помини, со пораз само побрзо ќе се случи то.
Зато, како ретко досега, 100% се согласувам со Сколари, дека утрешниот натпревар против Манчестер Јунајтед е се или ништо за нас. Само победа е во игра, пораз значи над 60% сигурност загубена титула, со реми ќе се продолжи моменталнава агонија.

Како навивач на Манчестер Јунајтед, не пракикувам препуцавања пред натпреварот, и премногу фалење. Само очекувам добра игра, како што надоликува на вакви гигантски тимови, и фер плеј, па нека победи подобриот.

Да сум како Сколари би почнал со Калу и Дрогба во нападот,па ако не функционира што чисто сумњам би го уфрлил Дргоба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom