Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чех е крив шо иако ја фати, пак влезе в гол. Да, тој е крив и шо Тери спија, и му дозволува на Видич од 5 метри да удри топка која Чех, како шо реков, за малку не ја одбрани.

Балак играше, како шпиц. :)
Одбранава спија, Карваљо да си ој на лето, Тери малку со младинците да поигра.
Шо баксуз ќе беше на изедначено прво полувреме да примиме гол во 47 минута? :jaj:

Сега ако е паметен Сколари (ама искрено се сомневам дека е) ги клава Калу и Анелка место Балак и Оби Микел и сите во напад. 1-0, 2-0, 3-0... Се е исто.

Не знам шо кур е форсирањето на Микел цело време, ко тој чоек е грешка од раѓање. Па уште централен дефанзивен везњак го става, демек ко постабилен.

Тери има нервно попуштено веќе, Карваљо уште во форма не е вратен, имат уште фора да се покажит.
Златен Алекс го имаме, а Карваљо играт прв состав против Манчестер... И Иванович е подобар од Карваљо во моментов.

Не ми се верува, пак примаме ваков гол, пак немаше фудбалери на прва и втора статива, не ми е јасно како може така. Нормално е да има фудбалер на прва и на втора статива при изведување на корнер. До сега памтам три вакви одлучувачки гола што ги примаме, катастрофа.

Не го видов риплејот од голот пошто ме удри тромп од нервоза вгла.
Немојте да ми речете дека пак никој на прва статива не стојше?

почетници се челзи или што е работава?

Стварно еј трети пат примаме таков гол и никако да застане некој на првата статива ццц ц....

На статива не стоеше никој, а обично бековите стојат тука. Кај се транчеа Босингва и Кол не знам уште.

И на прва и на втора статива немаше никој. Никој и не скокаше. Тери заспа, Видич избега. :lud:

Не знам шо кур е форсирањето на Микел цело време, ко тој чоек е грешка од раѓање. Па уште централен дефанзивен везњак го става, демек ко постабилен.

Тери има нервно попуштено веќе, Карваљо уште во форма не е вратен, имат уште фора да се покажит.
Златен Алекс го имаме, а Карваљо играт прв состав против Манчестер... И Иванович е подобар од Карваљо во моментов.
Микел служи некош, ама не и денеска. Статист.

Тери стварно не знам, убо го блокираше Парк еднаш, не знам шо напрај со Видич. Дали не тренираат вакви ситуации (тешко веројатно) или нервно попуштил (не сакам да помислам).
Па добро бе, има психолозо или не? Од ко изгубивме од Рома се прашувам за ова, и се ми иди дека не.

шо е финтава само вакви голови примате

Се’ ми стои дека попуштил нервно Тери, а и го разбирам, по то во Москва. Ево Анелка влезе пред 6-7 минути, фала курцу, Деко аут. За дваесетина минути и Калу ќе влегува, пошо како шо глеам пак се’ исто е на средината, нула. Одам да гледам, се читаме по натпреварот.

Не е толку до Тери и Карваљо, колку што е до другите кретени. На пр., колку пати се судрија Лампард, Балак и Микел на средина? А?!? Јас избројав 4-5 пати, а може и повеќе беа. Виде некој Џо Кол топка да фати? Да не збориме за Деко и за напад на нив двајцата. Повеќе трчаа напред Ешли и Босингва него ли тие шутраци. Или пак, дали имаше пас во празно? НЕ! На средина се подаваат гореспоменатите (Балак, Лампард и Микел), назад си дремат Џо и Деко, а Дрогба пцуе напред. СРАМОТА!!!

Наздравје бричење!!!

2-0, Руни по одличен центаршут. Тери клекна, изгледа му падна телефонот па го бараше, или можит ишијасот го стегна, се е можно.

АААА ЕВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! ЈА ОПРАВИВМЕ РАБОТАТА!!!!! БЕЛЕТИ ВЛЕЗЕ! :vozbud::vozbud::vozbud:

:tapp:

Браво, царој сме. Поразов нека не не’ деморализира, туку да не’ натера да се поправиме и да се вратиме во трка за титулата.

2-0, Руни по одличен центаршут. Тери клекна, изгледа му падна телефонот па го бараше, или можит ишијасот го стегна, се е можно.

АААА ЕВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! ЈА ОПРАВИВМЕ РАБОТАТА!!!!! БЕЛЕТИ ВЛЕЗЕ! :vozbud::vozbud::vozbud:

:tapp:

Браво, царој сме. Поразов нека не не’ деморализира, туку да не’ натера да се поправиме и да се вратиме во трка за титулата.
Те молам без сарказам. ЛЕЛЕ БЕЛЕТИ!!! Ај доста беше кинење живци...

Која титула? Догодина во Чемпионшип?!?

Белети бе? Калу, Малуда за шо ни се, за лепота ги чуваме? Белети како шо реков 5-6 страни поназад, е чоек универзалец, шо и да фатит расипвит, кај и да играт, од таја страна гол примаме. Сега, само Господ да ни’ е на помош за да не се повтори 1999 година, ама во обратно издание.

Не е толку до Тери и Карваљо, колку што е до другите кретени. На пр., колку пати се судрија Лампард, Балак и Микел на средина? А?!? Јас избројав 4-5 пати, а може и повеќе беа. Виде некој Џо Кол топка да фати? Да не збориме за Деко и за напад на нив двајцата. Повеќе трчаа напред Ешли и Босингва него ли тие шутраци. Или пак, дали имаше пас во празно? НЕ! На средина се подаваат гореспоменатите (Балак, Лампард и Микел), назад си дремат Џо и Деко, а Дрогба пцуе напред. СРАМОТА!!!
Ја од кога велам треба само двајца од споменатите да играат, Анелка и Дрогба напред, Кол десно, и Малуда/Калу нека биди, лево. Ама не.

Наздравје бричење!!!

Аха сигурно. Не е прв бе чоече, па пак ништо.

Те молам без сарказам. ЛЕЛЕ БЕЛЕТИ!!! Ај доста беше кинење живци...
Со сарказам полесно се прифаќа вакво нешто, верувај. :smir:

Ја да сум ов Челзи, Сколари го бркам, не заради резултатите, туку заради ваквиот пристап.
Немал гајле, играчите го сакале, пријател и татко...
Ако така се однесува и на тренинзи, ако е со таков пристап кон играчите и во поглед на играта, наебавме.

За овие размазани ѕвезди стап треба бе од тренеро, не вака.
Да е ко шо треба Сколари, сега по враќањето во Лондон, во 22:00 да му закажи тренинг на ладно, до 00:00. Има рефлектори на терените. Сабајле тренинг од 07:00 до пладне. Попладнето од 16:00 до 20:00 пак исто. Секој ден така. Мобилни, плејстејшни, глупости...ништо дури се во клубот. Контрола на нивните движења и вон клубот (да не се пијанчат често, да не претеруваат). Па да видиме после како ќе трчале.
Само, мене ми личи како и Сколари да не знај шо сака од овие играчи, па камоли вакви драстични мерки да напрај.

Заборајв, Белети?!?!?!!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!
Море Карваљо го вадам, Ди Санто го клавам. Не Босингва за Белети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom