Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штом е ваква ситуацијата мора да земеме напаѓач зимава,ако не дај боже се повреди Дрогба или Анелка тогаш?Јас предлагам да го земеме Хески,Стариџ или да запнеме по Жо од Сити,и така овој третиов на клупа седи.

Хески и Стариџ, едниот пензионер другиот недооформен фудбалер.
Подобро никој да не земеме отколку некој од овие 2ца.
Ќе си почекаме до летото, 5-60 милиончиња ќе си дајме и ќе земеме расен напаѓач:toe: Или па ако се купува сега напаѓач да не се штеди на пари, а не 10 милиони 9 милиони :nenene:

И знае ли некој со шо состав ќе играме у недела, список на повредени/повратници ?

Штом е ваква ситуацијата мора да земеме напаѓач зимава,ако не дај боже се повреди Дрогба или Анелка тогаш?Јас предлагам да го земеме Хески,Стариџ или да запнеме по Жо од Сити,и така овој третиов на клупа седи.

Абе ти викав ја треба напаѓач ти се караше со мене дека не треба :baeh:
ама еве конечно ти текна дека треба напаѓач.

Најдобар избор Подолски :pos2:

Хаха,Подолски,аман бе толку го сакаш:helou:

Не го сакам многу,ама верувам дека ако дојде во Челзи брзо ќе се прилагоди и ќе се растури од давање голови.Ако може Анелка да дава голови,зошто па Подолски да не може.

Господине Абрамович, купете ја Летонија

09.01Abramovich1.jpg

„Драги господине Абрамович, како што знаете Летонија банкротираше и моментално преговара со Меѓународниот монетарен фонд за продажба на државата за 7.5 милијарди евра“.

Еден Летонец покрена петиција на интернет со која бара рускиот олигарх Роман Абрaмович да ја купи неговата земја која е тешко погодена од економската кризата.

„Драги господине Абрамович, како што знаете Летонија банкротираше и моментално преговара со Меѓународниот монетарен фонд околу продажба на државата за 7.5 милијарди евра“.

09.01riga.jpg

„Како што работи нашата влада, сигурен сум дека тие пари ќе бидат потрошени на утописки проекти, иако животниот стандард вртоглаво опаѓа. Летонците се работлива и лесно прилагодлива нација, земјата е еколошки чиста и има полно место за вашите јахти“, се вели во текстот на петицијата.

Пораката која на интернет сајтот Petitionline.com ја поставил анонимен автор досега веќе има над 1.000 потписници, пренесуваат светските агенции.

:pos2::pos2:

Господине Абрамович, купете ја Летонија

09.01Abramovich1.jpg

„Драги господине Абрамович, како што знаете Летонија банкротираше и моментално преговара со Меѓународниот монетарен фонд за продажба на државата за 7.5 милијарди евра“.

Еден Летонец покрена петиција на интернет со која бара рускиот олигарх Роман Абрaмович да ја купи неговата земја која е тешко погодена од економската кризата.

„Драги господине Абрамович, како што знаете Летонија банкротираше и моментално преговара со Меѓународниот монетарен фонд околу продажба на државата за 7.5 милијарди евра“.

09.01riga.jpg

„Како што работи нашата влада, сигурен сум дека тие пари ќе бидат потрошени на утописки проекти, иако животниот стандард вртоглаво опаѓа. Летонците се работлива и лесно прилагодлива нација, земјата е еколошки чиста и има полно место за вашите јахти“, се вели во текстот на петицијата.

Пораката која на интернет сајтот Petitionline.com ја поставил анонимен автор досега веќе има над 1.000 потписници, пренесуваат светските агенции.

:pos2::pos2:
Не знам каква врска има со Челзи ова. :toe:

http://www.goal.com/en/news/724/pre...sea-line-up-benficas-di-maria-for-next-summer

Супер играч е Ди Мариа,уште да можеме да го земеме зимава би било добро.
Абе до лето и К. Роналдо ќе го бараме, само ако стивни кризава. :)

Абе ти викав ја треба напаѓач ти се караше со мене дека не треба :baeh:
ама еве конечно ти текна дека треба напаѓач.

Најдобар избор Подолски :pos2:
Абе Виери????

Право освежување ќе беше Швајнштајгер во конкретнава ситуација, не Подолски, ама то е шо е.

I na Abramovic go pogdi svetskata kriza!Od 16.7 milijardi budzetot mu padnal na 2.4miljardi dolari:tapp:

I na Abramovic go pogdi svetskata kriza!Od 16.7 milijardi budzetot mu padnal na 2.4miljardi dolari:tapp:

Ухуу камо јас да имав толку....доволно му се за да го држи Челзи во живот...чисто сумњам дека ќе потроши 2.4 миљарди на играчи и плати :nesum:

Не мислам дека Абрамович сега е посиромав од порано. Се што е над милијарда се само бројки. Комотно може да го води клубот и со 500 илјади.

Мораме да го победиме Јунајтед, одиме со најдобар состав (освен Есиен). Да сум јас Сколари би излегол со следниов состав.

Чех
Босингва Тери Карваљо Кол
Микел
Балак Лампард
Кол Калу
Дрогба

Деко треба малку да одмори, мислам дека Дрогба подобро би се снашол од Анелка на големи натпревари (и Мурињо ќе биде на Олд Трафорд па тоа би било дополнителна инспирација за Дрогба), Калу и Џо Кол би можеле често да ги менуваат позициите, и мора да играме агресивно и сконцентрирано и успехот е неизбежен:).

Треба да пробате Зарате да го земете.....звер е(малку себичен):smir:

Сега најмалку ни треба некој таков себичен.
Ќе кажам по 100ти пат:
Карим Бензема, и ништо друго

Ајде утре да ги победиме Манчестер, очекувам позитивен резултат...
:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom