Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bez drogba i krila vo odlicna forma nisto ne pravime.KJe pocneme da licime na angliskata reprezentacija so previse plejmejkeri.

Тоа што го викаш ти,јас го викам од натпреварот со Виган,али ќе видиме дали Сколари ќе смени нешо.

Нема да смени ништо сеуште, бар по мое мислење, ќе тера со ваква игра и ќе форсира со пресинг ваљда.

Еве вака некој ден ме заебава компјутеров, не дека е скроз ко шо треба сега, ама ја средив мозилава па да видиме какви се работиве...

Прво, колега фантом од Oрид (без х), http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00429/Cristiano_Ronaldo_429286a.jpg
:kesa:

Второ,
robinhohughes_682x4_570713a.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Трето, Кенион мизеријо една, скриј се негде и не се покажувај. Добро бе, не можеше некоја клаузула да се клај, ако Робињо дај десет гола, Реал да добие дополнителни 3 милиони, за 15 дополнителни 4 или нешто слично, па да се среди работата. Мизерија.
:violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:
1831488015-soccerex-london-forum-wembley-stadium.jpg

Четврто, за мочковците (не навредувам никого, ако некој е навреден значи се препознал во категоријава) шо плукаа како Челзи за нишо не вреди оти се засилувал само со нови играчи, цицајте :pusk:.

Петто, секоја чест за Абрамович. Пак споменатите погоре, уше еднаш :pusk:

Шесто, браво за Калдерон и дружина. Испаднаа луѓе го пуштија пелево да си оди, извлекоа од негде 40+ милиони, и на крајо го заебаа пелево оти замина во (засега) просечниот Сити. :toe:

Доста беспредметни муабети, сеа нешто шо е покорисно.
Ај некој постирајте ги играчите шо се на списоко (и Б списоко) за ЛШ оти странава од Челзи не ми се отвора нешто.

Сменет аватарот. Го менувам пак ноќта 15ти спроти 16ти.

A List
Petr Cech
Branislav Ivanovich
Ashley Cole
Michael Essien
Ricardo Carvalho
Frank Lampard
Franco Di Santo
Joe Cole
Didier Drogba
Michael Ballack
Florent Malouda
José Bosingwa
Wayne Bridge
Paulo Ferreira
Deco
Salomon Kalou
Carlo Cudicini
John Terry
Alex
Juliano Belletti
Nicolas Anelka
Henrique Hilario

B List
John Mikel Obi
Rhys Taylor
Sam Hutchinson
Michael Mancienne
Miroslav Stoch

Еве го А и Б составот.

Фереира, Босингва, Иванович, Белети се сите во А списоко, а Џон Оби че чека шанса ако некој се повреди?! Аман бе...

Фереира или Белети требеше аут уште во трансфер периодот, така Микел ќе си беше на А. Вака пола играчи од А ни се одбрана.

Не ми се допаѓа одлуката Микел да биде оставен на Б листа. Значи Сколари го планира Белети замена за Есиен како последен играч за врска. Па тогаш подобро на Мекалеле нека му го продиложеше договорот.
Џон Оби одлично изигра првата со Портсмаут и го снема од тогаш, а оваа година очекував уште поголем напредок во неговата игра. Се надеам дека нема да го прифати некоја лудост Сколари па на таа позиција да си го форсира сонародникот кој 95% од натпреварите ги има играно како десен бек:toe:

А бе ај Микел. Шо да не е којзнае кој??? Абрамович запна по Микел да го добие пред Манчестер Јунајтед, а не успеа да ги победи Сити за Робињо. Ебеш му матер:toe::nesvest:

Микел има само 20 години и е одличен на неговата позиција,и се очекува тој да го замени Макелеле!!

Кај Џон Оби единствен проблем е темпераментот и непостојаноста во играта. Формата ја држи, кондиционо спремен е секогаш, ама некогаш игра како финале ЛШ да е, некогаш како на тренинг да е...

Леле стварно ако Оби Микел нема добиено црвени картони тогаш кој од Челси има. Но без оглед на картоните сепак станува збор за еден одличен играч кој заедно со Есиен владеат во средината. Многу интересна е новата стратегија на Челси со Деко како полушпиц која многу повеќе ми се допаѓа отколку со Деко како крило, но сепак не сум јас тој кој што ја поставува стратегијата и формацијата туку Сколари.

според мене микел ми е бил најдобар, секогаш мн. трчал, и се се се, ама не знам шо експериментира сколари шо го ставил белети и фереира и босингва, очигледно дека белети ке игра на местото на микел,луда работа ејј!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom