Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се нервирај бе не пропаѓа светот ако не дојде тој.Ги имаме Калу и Малуда на таа позиција и воопшто не се слаби...

А бе се убаво. Ама шо кој к.р ми збореше цело време кај нас сакал да дојде. До него е , нема шанси да е до нашио газда. Сигурно кепекот си сакал у сити да оди:lazgo:

мене ми беше сеедно дали мистер робињо ке дојде зашо скоро бев сигурна де дека ман. нема да го земе бербатов, ама сега кога земаа јак играч, а ние никаков......

мене ми беше сеедно дали мистер робињо ке дојде зашо скоро бев сигурна де дека ман. нема да го земе бербатов, ама сега кога земаа јак играч, а ние никаков......
Босингва, Деко.. ?

Рано е да видиме кој играч ке изиграа подобро. Само не изнервира Робињо. Ништо повеке нема лошо:toe:

Јас сакав да дојде Робињо,за да почне Сколари да игра со бочни крила

Дрогба
Робињо Џо Кол

Ама сега наместо Робињо ќе игра Калу/Малуда!!

Против Сити треба да се врати Дрогба и конечно да не го гледам Анелка!

И да ги потепаме Сити и да го заборави Робињо своето кепечко деби:wink:

Ќе биде тешко,на гостински терен играме + Сити е многу засилен Жо,Робињо,ШВП,Компани,Бен Хаим(хаха),ама очекувам пред се убава игра и победа.Ама има време здравје..

Ќе биде густо и уште повеќе ќе се радувам на евентуална победа заради блескавото деби на Робињо во дресот на Сити. :pipi:

Дрогба за недела и пол сила назад ќе е, така прочитав.

Па Дрогба веке нели одигра 60 мин за резервите? Јас мислам дека ке е 100 посто фит за со градските манчестеровци:helou:

Изигра 60 минути против дечиња и играчи шо не заслужуваат прв тим... Не е мерило тоа, иако се надевам на него да се врати до дуелот со Сити.

Босингва, Деко.. ?

ја мислев, вие бербатов, ние робињо и таман. фифти-фифти. ама сега.....

а за дрогба нормално е ако не биде у форма, па колку време не е ограл.. ехее...

Саа ако не освооте нема кога,стварно у страшна форма игре Челзи моментално

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom