Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па во контекст на тоа што го кажав го посочив натпреварот против Њукасл, и ние и вие немавме среќа!На баба ти газот реален резултат. Вие ако сте такви реални далеку ке стигнете, и баш ни е гајле за вашиот натпревар со Њукасл, ова е ФАН КЛУБ ЧЕЛЗИ ако не виде.
Човеко со арно кажува, ти со пцуење вракаш... :nesum:
Само не се сложувам дека целото второ било катастрофално.Реален резултат, во второ полувреме ништо не покажавте. Иста натпревар како нашиот со Њукасл, одлично прво, катастрофално второ полувреме!
Ако не го примевме голо во 47 минута од прво полувреме, че тепавме гарант, и то со 2-0. Ама бидна шо бидна, 1-1, ум за понатаму.1-1 значи! не заслуживме да победиме, фала богу, ама па тотенхем ич не заслужи да даде гол! а баш сакав да победиме кога влезе ди санто. :back:
уфф ама никаков викенд, у п.м.
Тоа на пцуење ли ти личи?? Башка , вие е.ати екипата. Од еден играч зависите нон стоп. Го нема и оп, нема резултатииииииии.
Затоа оди си таму и молете се секогаш во него:helou::helou:
Топката беше кај Модрич мислам, и Лампард сакаше да ја избие и случајно ја подаде кај Бент. Баксуз бе, не е крив...Не ми е јасно што се експериментираше Сколари,наместо да игра со бочни крилни играчи,тој...
Прво полувреме изигравме солидно,и Лампард идиотот му ја даде на Бент и тој ни го заби!!Второ полувреме катастрофа,Анелка тапа голот не го погоди,Малуда,Калу и Ди Санто требаше да ги стави Сколари порано,да не беше голот на Белети ќе си останевме со к...т в раце!!Ај нервозен сум не ми се пишува!!!
Креле, ај шетај...Екипата наша има 100 пати поголема традција и подобра идра одколку челзи кој што зема титула еднаш во 50 години,
па сега размисли колку прави тој еден играч!
Топката беше кај Модрич мислам, и Лампард сакаше да ја избие и случајно ја подаде кај Бент. Баксуз бе, не е крив...
Не се нервирај ебаго, три кола 7 бода, сеа пауза има. Супер е.:smir:
Креле, ај шетај...
Роналдо че се задржел 50 години во Јунајтед...:pos2::pos2::pos2:
ок
Едит, еден играч неможе да им ги донесе сите титули на екипата, што значи не е Роналдо манчестер, туку роналдо е во манчестер!
ок
Едит, еден играч неможе да им ги донесе сите титули на екипата, што значи не е Роналдо манчестер, туку роналдо е во манчестер!