Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На баба ти газот реален резултат. Вие ако сте такви реални далеку ке стигнете, и баш ни е гајле за вашиот натпревар со Њукасл, ова е ФАН КЛУБ ЧЕЛЗИ ако не виде.

На баба ти газот реален резултат. Вие ако сте такви реални далеку ке стигнете, и баш ни е гајле за вашиот натпревар со Њукасл, ова е ФАН КЛУБ ЧЕЛЗИ ако не виде.
Па во контекст на тоа што го кажав го посочив натпреварот против Њукасл, и ние и вие немавме среќа!

1-1 значи! не заслуживме да победиме, фала богу, ама па тотенхем ич не заслужи да даде гол! а баш сакав да победиме кога влезе ди санто. :back:
уфф ама никаков викенд, у п.м.

Ни гол, а камоли два...

Кеф ми е шо влезе Ди Санто.
Другите:
Чех - стандардно добар, голо не беше ама ич негова кривица
Босингва - летаргично... Ни пробив по десната страна, ни па сигурен во одбраната.
Тери - ѕид.
Карваљо - добар. Заено со Тери можи можеа да покријат поарно кај применио гол, ама шо е тука е...
Ешли Кол - пробуваше, имаше и шанса, ама пак џабе.
Деко - се трудеше, не можам да му приметувам нешо, ама не беше ни упола добар отколку првите утакмици
Лампард - отече со удари на гол, иако некои беа сосема добри. Солиден, можи и поарно.
Белети - на почетеко не се примети, ама после добро се снајде на новата позиција. Исто и при голо.
Есиен - за недоопоравен, соема добра партија. Ко че биди 100% спремен, имаме прав џид на средината.
Џо Кол - исто ко Босингва, Мизерија. Следна утакмица појче.
Анелка - се труди, ама како 90% од утакмиците недоволно. Една одлична шанса, ама над голо.

Малуда - од ко влезе, протрча малку, и после, како и сите останати, лошо.
Калу - едно промашување, можеше да донеси победа. друго, исто ко Малуда.
Ди Санто - не се ни спомна, ама ќеф ми е шо дебитираше.

Се на се, прво полувреме добра партија, ама не пресече „акцијата“ на Тотенхем во 47 минута од првио дел. Второ полувреме пак арна игра, ама не до крај.
Среќата од мизерната утакмицата со Виган, сега делумно се сврати против нас, во утакмица каде доста добро игравме.
Не дека сум задоволен, ама не се ни жалам. Сега има пауза, можда и во право време.

За две недели, Сити Граунд во Манчестер. :tv:

Човеко со арно кажува, ти со пцуење вракаш... :nesum:

Тоа на пцуење ли ти личи?? Башка , вие е.ати екипата. Од еден играч зависите нон стоп. Го нема и оп, нема резултатииииииии.
Затоа оди си таму и молете се секогаш во него:helou::helou:

Реален резултат, во второ полувреме ништо не покажавте. Иста натпревар како нашиот со Њукасл, одлично прво, катастрофално второ полувреме!
Само не се сложувам дека целото второ било катастрофално.
Прво арно се почна, ама како врвеше времето, се полошо и полошо.

Реален резултат... Не дека е реален и заслужен од двете страни, ама таков е и то е то.

1-1 значи! не заслуживме да победиме, фала богу, ама па тотенхем ич не заслужи да даде гол! а баш сакав да победиме кога влезе ди санто. :back:
уфф ама никаков викенд, у п.м.
Ако не го примевме голо во 47 минута од прво полувреме, че тепавме гарант, и то со 2-0. Ама бидна шо бидна, 1-1, ум за понатаму.

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Не ми е јасно што се експериментираше Сколари,наместо да игра со бочни крилни играчи,тој...
Прво полувреме изигравме солидно,и Лампард идиотот му ја даде на Бент и тој ни го заби!!Второ полувреме катастрофа,Анелка тапа голот не го погоди,Малуда,Калу и Ди Санто требаше да ги стави Сколари порано,да не беше голот на Белети ќе си останевме со к...т в раце!!Ај нервозен сум не ми се пишува!!!

Тоа на пцуење ли ти личи?? Башка , вие е.ати екипата. Од еден играч зависите нон стоп. Го нема и оп, нема резултатииииииии.
Затоа оди си таму и молете се секогаш во него:helou::helou:

Екипата наша има 100 пати поголема традција и подобра идра одколку челзи кој што зема титула еднаш во 50 години, а еден играч неможе да се задржи 50 години!
па сега размисли колку прави тој еден играч!

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Не ми е јасно што се експериментираше Сколари,наместо да игра со бочни крилни играчи,тој...
Прво полувреме изигравме солидно,и Лампард идиотот му ја даде на Бент и тој ни го заби!!Второ полувреме катастрофа,Анелка тапа голот не го погоди,Малуда,Калу и Ди Санто требаше да ги стави Сколари порано,да не беше голот на Белети ќе си останевме со к...т в раце!!Ај нервозен сум не ми се пишува!!!
Топката беше кај Модрич мислам, и Лампард сакаше да ја избие и случајно ја подаде кај Бент. Баксуз бе, не е крив...
Не се нервирај ебаго, три кола 7 бода, сеа пауза има. Супер е.:smir:

Екипата наша има 100 пати поголема традција и подобра идра одколку челзи кој што зема титула еднаш во 50 години,
па сега размисли колку прави тој еден играч!
Креле, ај шетај...
Роналдо че се задржел 50 години во Јунајтед...:pos2::pos2::pos2:

E значи ич немавме среќа. Голот на Бент... Ко господ да ги удри сите во одбраната. Сепак прекрасна асистенција на Лампард .

За судијата немам зборови

А тие шо се за Ман утд. идете си на вашиот форум и таму Зенит пцујте си ги.

Абе остајте го Лампард, арно мислеше да ја исфрли од нозете на Модрич. Сеа шо имале среќа овие...
А судијата заебаваше, ама не посебно да влијај врз резултато. Деко и Лампард картони, а за ист (и поопасен старт) Џовани и уше еден не ни ги опомена.
Ама, небитно...:toe:

Топката беше кај Модрич мислам, и Лампард сакаше да ја избие и случајно ја подаде кај Бент. Баксуз бе, не е крив...
Не се нервирај ебаго, три кола 7 бода, сеа пауза има. Супер е.:smir:

Креле, ај шетај...
Роналдо че се задржел 50 години во Јунајтед...:pos2::pos2::pos2:

ок
Едит, еден играч неможе да им ги донесе сите титули на екипата, што значи не е Роналдо манчестер, туку роналдо е во манчестер!

ок
Едит, еден играч неможе да им ги донесе сите титули на екипата, што значи не е Роналдо манчестер, туку роналдо е во манчестер!

Така е, ја видовме силата на Јунајед без него со Портсмут (Черити Шилд) и Зенит (УЕФА Супер Куп).
Ај сеа прошетај.

ок

А бе Роналдо сам ви ги победи сите утакмици лани, сам ви ги донесе титулите. Ко клон да беше алал му вера тука нема шо. Финтата е шо само од него зависите. Еве, на почетокот го нема, и вас ве нема нигде. Будалештини едни. Ај шо на офтопик сме неколку поста, па иди таму филозофирај за Роналдо.:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom