Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4573-8edf-52741e2fdad1&ln=3&typeBack=default

Абе овој Калдерон што ме нервира уфффффффф копиљ чоек.Џабе се радуваме пред време гадно ќе не заебе,+ Робињо ќе игра денеска во Супер Купот на Шпанија!!!:tapp:

А ти што сакаш бе, да ви го дадат беспари а? Доста му даде дозвола да преговара Челзи за него, уште се буниш...Море да сум ко Калдерон, 100 или нема, па да видиш копиљ каков бил...А зошто да не игра у куп, ти го рачунаш како ваш играч веќе или...?

Ако добро си прочитал пишува дека Калдерон бара од Робињо толку пари да го раскине договорот односно да го откупи и да замине во Челси,затоа е копиљ а не дека бара голема цена за Робињо!!!

Ако добро си прочитал пишува дека Калдерон бара од Робињо толку пари да го раскине договорот односно да го откупи и да замине во Челси,затоа е копиљ а не дека бара голема цена за Робињо!!!

Изгледа ти не си прочитал добро. Калдерон го вели следново: “Доколку Челзи не ја плати цената која ние ја сакаме за Робињо, тој ќе мора сам да си го откупи договорот за да замине во Челзи“! Што значи ако не плати Челзи 45 мил, Робињо нека си го тражи чарето...а доколку остане во Реал тешко него, зошто како што кажа Калдерон секој мора да си ги сноси последиците!

А Челси нема да плати толку пари така да....Робињо ќе мора да го откупи сам договорот!!!

А да не знајт некој да ми кажит колку точно требит да платит Робињо за раскинување на договорот?

ДЕКОООООООООООООООООООООООО:vozbud::vozbud::vozbud:

Алал да им е на овие на веб сајтот на Челзи шо типуваа 16 коефициент Деко да даде прв гол

АЈМООООООООООООО

Браво Деко феноменален гол !!!

Крај на прво полувреме 0-1 за Челси.Искрено не ми се допаѓа играта ама резултатот е добар.Подобро е Челси кога игра со крила отколку вака али ај.И знае некој дали Паим е во резервите!!!???

Крај на прво полувреме 0-1 за Челси.Искрено не ми се допаѓа играта ама резултатот е добар.Подобро е Челси кога игра со крила отколку вака али ај.И знае некој дали Паим е во резервите!!!???

Паим не е меѓу замените. Еве ги кои се:
Хиларио, Иванович, Белети, Алекс, Бриџ, Малуда и Калу

Стварно не беа нешто добри ова полувреме ама ми се свиѓа што Чех полека се враќа во форма:vozbud::vozbud: Многу добро бранеше ова прво полувреме

Ај сеа идам да гледам
ПОЗЗ до сите фанови на Челзи

Eве го Калу. Ај да видиме шо научил на тоа Олимпијадата.
А видовте кога влезе, пишуваше Флорент Малуда дека влегол:pos2::pos2:

А да не знајт некој да ми кажит колку точно требит да платит Робињо за раскинување на договорот?

150 мил. ми се чини, спомна некој ама не сум сигурен, не ме фаќај за збор.

И ете го официјално Виган-Челзи 1:0

Уфффф се препотив,многу тешка утакмица!!Како и да е Виган-Челси 0-1,со прекрасниот гол на Деко!!!Да ви кажам слабо изигравме денеска,немаше концепција во играта,Анелка беше тотално незабележлив,исто така и Џо Кол.Не ми се допаѓа оваа формација на Челси.Подобро ќе биде Калу и Џо Кол да бидат крила и Анелка шпиц отколку вака али ај...Денеска Чех бранеше феноменално немаше ниедна грешка,се гледа дека се враќа во форма!!Најважно е што си ззедовме 3 бода и останавме први на табелата!!!

Прекрасна игра на Босингва и Деко... Деко се изнатрча цела утакмица, насекаде беше, постигна и гол кој беше од витално значење и од мене има оцена 9 од 10. Босингва имаше супер игра во одбраната и неколку јаки спринтови во напад... 8 од 10. Другите подпросечно, Балак за никаде. Ништо не напрај цела утакмица, се отепа од седење и бунење за спорни ситуации. Сепак со каква таква игра 1-0 тепавме, иако воопшто не сум задоволен од изданието... Ајде сега постегнати тренинзи и да тепаме лезетски со Тотенхем.

П.С. Нема шанси да му е 150 милиони откупот на договорот на Робињо, очигледно не знајш како е правилото за откупување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom