Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во право си,ама слушај ме мене на крај ќе си остане Роби кај вас,иако многу сакам да дојде во Челси...

Па шо имат врска тоа. Не се задоволни од понудата на челси.Тие беа подготвени да дадат 100мил за Кака, ке дадат повеќе од 30 и за Робсон. Ако го сакаат нормално.Како Реал шо носеше чек до плафон за Робен лани.Ако не се Челси подготвени да платат а Робињо сака да си оди нека си го откупи договорот сам. Единствено логично решение;)

Единствено логично решение? Епа ќе остане ..во реал ќе си седи на клупа.. реал ќе му плаќа платиче :smir: и после 2 год ќе си замине сам...

Што добива реал од ова... ништо хухихаха
упс да, минус евриќи

Единствено логично решение? Епа ќе остане ..во реал ќе си седи на клупа.. реал ќе му плаќа платиче :smir: и после 2 год ќе си замине сам...

Што добива реал од ова... ништо хухихаха
упс да, минус евриќи

На Реал не му праат разлика вреќичките. Ама Реал нема да добие ама и плачкото многу ке изгуби верувај.После две години неизигран натпревар не сакам да помислам што би било од него;)

2. Real Madrid would never retain a player on the team against his wishes and would have no choice but to call for a unilateral resolution of the contractif the player willed it so.

Едностранo решение за договорот???? :uvo:
Овај не преговара (барем засега), шо значи Робињо треба да си го бара чарето. Или да остани, или да го откупи договоро. Дали со помош на Челзи, или сам некако...:toe:

Таман спомнав вчера за Филипс, еве го и Сколари...
Chelsea boss Luiz Felipe Scolari admits he would be willing to trim his squad ahead of the close of the transfer-window and that could mean Shaun Wright-Phillips being allowed to leave.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4035390,00.html
Портсмут ебаго за 8-10 милиони можи да го земи...

Eј тие Лусерпуул мајке им .... Ако планираат вака цела сезона да се вадат и да ми го креваат притисокот, ке има тешка борба на табелата. :vozbud:
А бе ај бе:tapp:

Абе и јас сакам да дојт Мурињо назад во Челзи... Ама немааааат! :baeh:

Е што да не Сколари лош е?

Инаку за овој Паим, не го знам кој е што е ама ако доаѓа од школата на Спортинг Лисабон верувам дека е квалитетен играч. Спортинг имаат една од најдобрите фудбалски школи во европа/светот а ако не се лажам тие ги извадија К(у)Роналдо, Нани и неколку други познати фудбалери...
:salut:

П.С. BLUE IS THE COLOUR

Шевченко се врати во Милан.
Официјална е веста, објавиа и на chelseafc.com
Секогаш верував и се надевав дека може да даде повеќе за тимот ама едноставно Шева и Челзи не беа еден за друг.

фала што ни го вративте
и што не го добивте кака:back:

Конечно Шева си замине.Да ви кажам најдобро за него,и за нас!!!

фала што ни го вративте

Еве еден позз до Шевченко:helou: .
Уште поубо шо си го земавте назад, нека му дава голови на Киево. И онака не му е местото во Премиер Лига.

А за Кака ич да не се грижиш. Ќе си дојде он до година. :wink:

фала што ни го вративте

Фала шо го зедовте назад.
И фала шо не ни го давате Кака`. :back:

Галијани пред некој ден за официјалната страна на Милан рекол дека дефенитивно нема шанси Шева да се врати во Милан.
Заклучок? Галијани е серко, и не е за верување.

Туку, нема ништо објавено. Перманентно или позајмица? :toe:

леле беее, зашо си отиде шева беее?:cry::cry: кој ке ни биде сега седмица?

Galijani педерчеееее да ти е///// сеееееее:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom