Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
srekja, srekja ,srekja.... ima li nesto drugo osven srekja u timovi kako Liverpool i Chelsea ??
aha, radi toa...:nesvest:zs sreka za Liverpool ? ? ? oti vi dade 5 gola u 2 utakmici ?
На Рисе животна желба му е да игра во голем клуб како Челзи, не го даде голот за пари, во знак на солидарност го даде.
se soglasuvam so tebe.iako liverpool e mn jak.najdobar klub vo evropa godinava posle mancester e liverpool toa e fakt.no gol na gosti e golema predsnot a chelsea nema poraz na domasen teren 4 god.pa sea vidite vie .
ako igrate ovaka vo london.............so eden zbor nisto ne pravete
Знајме (а со то знајш и ти самио) дека Ливерпул игра неверојатно фанатично на Енфилд, и не дозволува многу игра на противнико(особено во ЛШ) На гостински терени не е за потценување, но е доста понесигурен тим.abe gotovo veke 1-1 i ode celzi natamu abe aj ne bidete tolku
kako prvo so ovakva igra celzi ne znam dali bi igral vo regionalna liga vo mak
kako vtoro liverpool gi ima gerard i tores a vie koi gi imate
ne provocira(jas sum za milan)nego me nervira sto veke go gledate celzi vo polufinale luge nisto ne se znae liverpool sekogas e opasen
За првио дел, Челзи има пораз дома од Барселона. Дека ќе дојде редот за да изгуби да, но поверојатно ми е в сабота од Јунајтед, од колку од Ливерпул в среда. А за играта прочитај малку погоре шо напишав во истиов пост.:smir:
Има уште за играње!!!А за тоа дека Челзи нема пораз дома,ќе дојде редот и тие да изгубат!!!Само ќе повторам,челзи ако игра како што играшњ на Енфилд тешко оти ќе извади поволен резултат!
Има, од Барса. Но не и од англиски тимliverpool e mn jak.no na stamford bridge kaj sto chelksea nema poraz 4 godini.epten tesko pa videte vie
Рисе моментално игра во далеку поголем и потроофен клуб. . . факт , нели ?
Потрофеен да, ама гледај ти од формирањето на ПЛ дали ја има освоено Лузерпул лигата, а поготово последниве 3-4 години шо е нон-стоп четврт, па види кој е поголем, моментално.