Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цццц каква среќа за Челзи.

ГОООООООООООООЛ ААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!

На Рисе вечер свеќа ќе му запалам за здравје!!!!!!!!!!!!!

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ГООООООООООООООООООООООООООООООООЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ццццц каква среќа имате еј.
да го частите сега рисе сите:pos2::pos2::pos2:

moooooore sreckovci ej,98 min gol(taka e zborot),sega doma i so 0-0 ojte.aj so sreka

Епа враќа Господ за таа шо не влезе од Чаби пред некоја година.

Леле што сладок е ваков гол..:baeh: не да сум се израдувала :vozbud:

Браво... Честитки ... Само едно ме интересира, колку пари му дадовте на Рисе така да ја закуца? ( се шалам, но остај тоа, може и вистина е )

На Рисе животна желба му е да игра во голем клуб како Челзи, не го даде голот за пари, во знак на солидарност го даде.

На Рисе животна желба му е да игра во голем клуб како Челзи, не го даде голот за пари, во знак на солидарност го даде.

Знам дека не го даде за пари, али ме насмеа у "голем клуб како Челзи" што си пишал :pos2: Како и да е, се глеаме за една недела + 1 ден.

е шо се вии ли ќе се влечате на крајта??конечно малко среќа и за Chelsea yeyeyee :cug::cug::cug::cug::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

barem Man U vo tie 85-90 min pravi sansi i igracite na Man U gi davaat golovite,a vie niedna sansa i ete avtogol.ako se raduvate na vakvi igri na celzi otpisete se uste na revansot..:tapp:

А таман коа си помислив готово е овој Ливерпул ни е како суден да не победува во ЛШ кога Рисе ме освежи додуша не е слатко вака ама гол во гости е голема предност:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom