Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
srekja, srekja ,srekja.... ima li nesto drugo osven srekja u timovi kako Liverpool i Chelsea ??

Патетични љубомори...фудбалот се игра 90+ минути и назад.

На Рисе животна желба му е да игра во голем клуб како Челзи, не го даде голот за пари, во знак на солидарност го даде.

Рисе моментално игра во далеку поголем и потроофен клуб :D . . . факт , нели ?

ке ве средиме во сред ЛОНДОН

vie odvaj go izdrzavte pritisokot sto vi go napravivme doma pa ne kaj nas
!!!!!! ako ne tepate doma STO NE E VOZMOZNO togas jas veke nikogas nema da gledam fudbal :)

se soglasuvam so tebe.iako liverpool e mn jak.najdobar klub vo evropa godinava posle mancester e liverpool toa e fakt.no gol na gosti e golema predsnot a chelsea nema poraz na domasen teren 4 god.pa sea vidite vie .

:smir:
se soglasuvam so tebe.iako liverpool e mn jak.najdobar klub vo evropa godinava posle mancester e liverpool toa e fakt.no gol na gosti e golema predsnot a chelsea nema poraz na domasen teren 4 god.pa sea vidite vie .

Има уште за играње!!!А за тоа дека Челзи нема пораз дома,ќе дојде редот и тие да изгубат!!!Само ќе повторам,челзи ако игра како што играшњ на Енфилд тешко оти ќе извади поволен резултат!

liverpool e mn jak.no na stamford bridge kaj sto chelksea nema poraz 4 godini.epten tesko pa videte vie

da za toa imas epten pravo.igrraaa katastrofa.ama ke se podobrat na stamfor i ke gledame dobar fudbal.toa e vazno

Глем многу глупости, па ај да ги појасниме работите...

ako igrate ovaka vo london.............so eden zbor nisto ne pravete
abe gotovo veke 1-1 i ode celzi natamu abe aj ne bidete tolku
kako prvo so ovakva igra celzi ne znam dali bi igral vo regionalna liga vo mak
kako vtoro liverpool gi ima gerard i tores a vie koi gi imate:toe::toe::toe::toe:
ne provocira(jas sum za milan)nego me nervira sto veke go gledate celzi vo polufinale luge nisto ne se znae liverpool sekogas e opasen
Знајме (а со то знајш и ти самио) дека Ливерпул игра неверојатно фанатично на Енфилд, и не дозволува многу игра на противнико(особено во ЛШ) На гостински терени не е за потценување, но е доста понесигурен тим.

:smir:
Има уште за играње!!!А за тоа дека Челзи нема пораз дома,ќе дојде редот и тие да изгубат!!!Само ќе повторам,челзи ако игра како што играшњ на Енфилд тешко оти ќе извади поволен резултат!
За првио дел, Челзи има пораз дома од Барселона. Дека ќе дојде редот за да изгуби да, но поверојатно ми е в сабота од Јунајтед, од колку од Ливерпул в среда. А за играта прочитај малку погоре шо напишав во истиов пост.:toe:

liverpool e mn jak.no na stamford bridge kaj sto chelksea nema poraz 4 godini.epten tesko pa videte vie
Има, од Барса. Но не и од англиски тим:pipi:

Значи, сите серат овде, среќа и па среќа и па среќа...
треба да знаат, Челзи ги загуби двата полуфинални двомечи досега од Ливерпул, но на кои начини?
1. Со, како шо кажа Жозе Мурињо „голот постигнат од дух“ во вториот натпревар од првио двомеч.
2. На пенали
То кажува дека, не единствена, ама главна причина за пласманите на Ливерпул во финале е фана тичната атмосфера на реваншите на Енфилд.
Епа у ПМ!!!!! Не можи појче!
Досега така се спасувавте, сега не можи.

За реваншо, 52% поминува Челзи, 48% Ливерпул
Појаснување: од старт се 50%, ама има две мн важни околности:
1. Се игра на Стемфорд
2. Поволен резултат од 1-1 на гости

Во Премиер скоро сигурно е оти не можиме да бидиме први, па најубо со Манчестер да се одморат поважните играчи за да се спремни за в среда. Ко шо реков неколку пати порано, за ПЛ, 1 место фантастично, 2 одлично и 3 место добро. Но за ЛШ реков, и уште стојам зад тоа, НАЈМАЛКУ ФИНАЛЕ и Аврам нека биди тренер до кога сака.
:chelsea 2::chelsea 3::chelsea 2::chelsea 3::chelsea 2::chelsea 3::chelsea 2::chelsea 3::chelsea 2:

Рисе моментално игра во далеку поголем и потроофен клуб :D . . . факт , нели ?

Потрофеен да, ама гледај ти од формирањето на ПЛ дали ја има освоено Лузерпул лигата, а поготово последниве 3-4 години шо е нон-стоп четврт, па види кој е поголем, моментално.

bravo bravo + prodolzete i skrsete gi "tie"

pozZ

Потрофеен да, ама гледај ти од формирањето на ПЛ дали ја има освоено Лузерпул лигата, а поготово последниве 3-4 години шо е нон-стоп четврт, па види кој е поголем, моментално.

Челзи беа никој и ништо до доаѓањето на Абрамович , па и тогаш не беа нешто посебно се до доаѓањето на вашиот Бог , the one and only Мурињо , значи збориме се на се за период од 2004тата до денес , значи само 4 години , што е ништо . Муабетов можеш да го водиш тек за 10-15 години доколку би сакал споредба со Ливерпул . Toчно е дека Ливерпул ја нема освоено титулата од 89тата година но Челзи истата ја немаше освоено од далечната 1955 , значи до неговото само второ освојување на EPL чекаше цели 50 години . Ако големината според тебе се двете освоени титули под капата на Мурињо и 200та милиони евра потрошените пари тогаш ок нека биде по твое , али не заборавај дека две години мизеруваа во Лигата на Шампионите поради Ливерпул , кој и ја освои титулата во Истамбул по најдоброто финале што некогаш било одиграно во Лигата на Шампионите , плус и едно финале во истото натпреварување кое го изгубија ( значи две финалиња по елиминацијата на Челзи ) .

Иначе нит сум фан на едниот нит на другиот клуб така да само гледам реално на ситуацијава и на двомечов искрено навивам за Челзи пред Се поради дел од нивните играчи кои заслужуваат едно вакво финале но не и поради самобендисаниот и преценет Грант .

Е арно де, ај нека се тргне Рафа од Ливерпул, дали ќе мрднат од четвртфинале нагоре... Мурињо стигна до полуфинале, Аврам исто, значи до тимот е, а не до менаџерот, како што е со Ливерпул случајот. Иначе пред доаѓањето на Абрамович, со години Челзи беше како што се денес Евертон (5-6-7, понекоаш и 3-4). И така ти викам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom