Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После ова комотно може да очекувате дека Дрогба ќе напушти.Така имам чувство

не само шо изиграа 0-0, сега ги фатив последните 15 мин на ТвСло2 и Фулам имаа 3 одлични шанси да постгнат гол, додека Челзи играа без идеа. Незнам како се одвиваше натпреварот претходно но со оваа игра Челзи прашање е дали би биле и во првите 4.

и после ќе речете дека Мурињо нечинел....

Стварно што се дешаваше со Дрогба последно што не играше? Повреден беше, па сега се опорави?
А Аврам ке го доиспусти Челзи... Нека не се занесува Абрамович нека бара асолен тренер и нека го остави сам да си одбира играчи, а не со сила да им го довлечка дрвото Балак и трупот Шевченко. Стварно промашени трансфери.

„Аврам и Абрам“ - Племето ваше да ви го е*бам, го запустивте тимот.
Арно и што не изгубивме денес...

Ахххх Мурињо, врати сееееееееееееееееее...

Дури е Аврам, се надевам на пласман во УЕФА Куп и барем осмина финале во ЛШ (или и тоа можи е премногу за тренерски капацитет колку неговиот), повеќе од него не може.
Аврам, племето негово, ем е потпросечен тренер, ем нема никакво влијание, ни врз играчи ни врз ништо.

fantomX напиша:
Аврам, племето негово, ем е потпросечен тренер, ем нема никакво влијание, ни врз играчи ни врз ништо.

Племето негово, и ајде сега нека си гo игра Бен Хаим.

nepotizam po evrejska linija :nenene: !!!

:wink:

Само побрзо да го сменат Аврам.А тоа брзо ќе се случи бидејќи со неговата лиценца што ја има тој може да биде менаџер само 12 недели.Да се надеваме дека ќе дојде некој подобар тренер.
П.С.Сеуште жалам за Мурињо

СЕР АЛЕКС ФЕРГУСОН:

Не го отпишувајте Челзи

"Не се согласувам со мислењето на многумина стручњаци, кои сметаат дека без Мурињо, Челзи е отпишан од трката за титулата. Лично, верувам дека со фудбалерите што ги има на располагање Аврам Грант може да влезе во одлична серија и на сите да им покаже дека Челзи с$ уште е елитен клуб. Триумфот над Хул ќе им ја врати самодовербата, и 'сините' веќе на мечот со Фулам ќе потсетат на своите најдобри времиња", изјави менаџерот на Манчестер Јунајтед.

на аврам да му го наврат. тешко на челзи, ги жалам. после се шо му се слуши тешко лампард, кол, дрогба... да останат во челзи вгодина. јуве барем имаја причина ко ги дадоја на распродажба играчите, овие дека заминал мурињо сакат да сјодат. ако го нејкат тимо можи комотно џенем и потаму да одат ако сакат. плачковци. хидинк ќе ги среди ама дотогаш...

Dosta pcuete po Avram ke go bide coekot dajte mu vreme ovaa sezona i ne treba premnogu da se ocekuva.Bez trofej ne ste kaj i da e.

A za Abramovic poic da ne zborite.Da ne bese toj znaes kaj ke bese Celsi sea...

Dosta pcuete po Avram ke go bide coekot dajte mu vreme ovaa sezona i ne treba premnogu da se ocekuva.Bez trofej ne ste kaj i da e.

За Аврам мислам дека нема шанси да се покаже! Не го бива у Челзи, нек си иде у Израел таму нека си води екипи како Макаби Тел Авив и Петах Тиква!

А за Абрамович у право си..без него Челзи немаше да ја врати титулата после 50 години, ама мораше Мурињо да остане во Челзи!

Аврам не заслужува никаква шанса, а за Абрамович, да, без него Челзи немаше да бидат толку силни. Ама че го пцијам оти не си ја гледа работата.
Еве ја пак изјавата на Мурињо од порано: „Ако Абрамович се меша во градењето на тимот, ќе испадниме, а ако јас се мешам во неговите бизниси, Челзи ќе банкротира...“

И што му требаше на Абрамович да се меша за Шевченко и Балак ко ги донесе? Се растури тимот кој ги мелеше сите по ред, Ливерпул во гости, 4 парчиња, Манчестер 3 ги примаше...
Е затоа пцујам и по него...

Абе не бидува ништо од Аврам , Мурињо супер си га вршеше работата , ама од кога дојдоа Балак и Шевченко се тргна наопаку...

Валенсија - Челзи

Ретки се натпреварите за кој сум песимист, ама овој е таков...

Валенсија - Челзи

Ретки се натпреварите за кој сум песимист, ама овој е таков...

Valensia -Chelsea ke bide mnogu interesno. Valensia doma se mnogu jaki ushte od vremeto na Benitez, a Chelsea nikogash vo poslednite 3 godini ne bile vo pogolema kriza. Vo UK predviduvaat deka ova moze da bide presvrtna tochka na Chelsea, jas ne mislam taka i mislam deka Chelsea ke izgubi 1:0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom