Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја коа би бирал меѓу Кака и Есиен би го одбрал Есиен без размислување...ај Анчелоти нека го земе цел Милан сеа...Кака,Пато,Сидорф,Прило,Фавали,Ибрахим Ба...жими џими.

Може звучам глупо, ама не можат и Кака и Есиен у прв тим?

Може звучам глупо, ама не можат и Кака и Есиен у прв тим?

Имаш тука уцена. Ние го сакаме Кака, а тие Есиен. Капиш?

ПА целосниов извештај не е толку страшен како насловот. Демек веќе биле договорени и пред а стане официјално, запрел Анчелоти... Не со понуда, не пишуе со што уствари :)

The 27-year-old is still expected to sign for Madrid, despite the presence of Kaka's old Milan mentor Carlo Ancelotti, who only took over as manager of Chelsea on Monday morning.

За тие пари евентуално за Кака,ги зеаме Рибери и Жирков....играчи коишто ни требаат...абее Карло нервози само ми праиш.

Имаш тука уцена. Ние го сакаме Кака, а тие Есиен. Капиш?

ПА целосниов извештај не е толку страшен како насловот. Демек веќе биле договорени и пред а стане официјално, запрел Анчелоти... Не со понуда, не пишуе со што уствари :)

The 27-year-old is still expected to sign for Madrid, despite the presence of Kaka's old Milan mentor Carlo Ancelotti, who only took over as manager of Chelsea on Monday morning.
Да, бе, заборавив. Па, нека им го. Иако би било многу поарно да ги имаме двајцата :)

За тие пари евентуално за Кака,ги зеаме Рибери и Жирков....играчи коишто ни требаат...абее Карло нервози само ми праиш.

Рибери и Агуеро, со некоја замена од играчиве.

Или пак тие..абе глупо е сега.Дојде Анчелоти од Милан во Челси и ај сеа све играчите нека им ги земе.Не е фер и коректно тоа..ќе го замрзат и навивачи и сте.Нека си седи Кака во Милан..евентуално за Пато може да попрајме мубает со нив и Ибрахим Ба(се зезам).

да не биде Шевченко втори дел?Се надевам дека нема да умре фудбалот

da se izbegavaat igraci koi kariera pravele vo seija a, jas i anceloti bi go izbegnal ama da ne kobam pred vreme.

И ја сум малку скептик за Анчелоти,ама верба ми дава тоа што играчите го поштуваат и тоа што Хидинк вика дека е добар и сличен на него.Времето останува да покаже.

Незнам до сеа да се погодил некој трансфер Италија<=>Англија.....:pos2: може и има исклучоци, не ме држите за збор

Есиен има изјавено дека убаво му е во Челси и дека не планира да го напушти.Уште тогаш кога излегоа гласини дека Мур сака да го ангажира тој го кажа тоа.Миланези затоа не очекувајте да дојде Мајклчо кај вас.

Така вика и Кака, ама не одлучуваат тие.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...g-City-striker-Daniel-Sturridge.html?ITO=1490

Абе ако почне да важи правилото 6+5, теба да се мисли на ангажирање на Англичани. Стариџ и не е така лош, може да успее. Плус, навикнат е на англиски фудбал за ралика од Пато

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom