Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова за Кака не ми се верува ама ај само да се полнат веснициве:kesa:

Според шпанските медиуми Кака е веќе играч на Реал така да:toe:

Брекинг њус на страниве е дека Кака е играч на Реал ама така соопштуваат шпанските медиуми....ќе видиме што ќе се деси.

Мене сликата ми е лажна нез за вас ко глата исечена е види подобро.

Брекинг њус на страниве е дека Кака е играч на Реал ама така соопштуваат шпанските медиуми....ќе видиме што ќе се деси.

Верујте дека не го сакаме Кака во Челзи. Ако дојде кажете му чао на Есиен. А тоа, никој навивач не го сака...

Верујте дека не го сакаме Кака во Челзи. Ако дојде кажете му чао на Есиен. А тоа, никој навивач не го сака...

Постирав негде погоре, дека ако запни Карло за Кака ќе не заеби јако да го изгубиме Есиен.....:uvo: нека фаќа Реал таму, арно си знај :helou:

Постирав негде погоре, дека ако запни Карло за Кака ќе не заеби јако да го изгубиме Есиен.....:uvo: нека фаќа Реал таму, арно си знај :helou:

Не мора Реал ако не кај вас нека остани само Челси прифаќам да оди.

И ја се молам да не е вистина..не дека е слаб Кака али нема место за него..и од коа се повреди не е оној истиот.Затоа ли дојде Карло да носи звезди во тимот да станеме како Сити?

И ја се молам да не е вистина..не дека е слаб Кака али нема место за него..и од коа се повреди не е оној истиот.Затоа ли дојде Карло да носи звезди во тимот да станеме како Сити?

Овде си во право не треба мн ѕвезди.

Гоал.цом е англиски сајт така да нормално медиумски форсираат да го донесат кака во Англија не верувајте многу во ова ако не пишува на официјален сајт на клубот:uvo:

Ако продолжи вака, мислам дека Абрамович ќе го прекрши своето правило на отпуштање тренери после 5-6 месеци. Ќе се деси после 5-6 дена:pos2:

Него шала на страна, ако дојде Кака, може да биде нешто, ама као замине Есиен, сме го наебале. Многу ќе речат дека го имаме Микел. Ама Микел и Есиен немаат благе везе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom