Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа гледав исечоци од натпреварот. Не знам со шо го ранет Џо Кол дома му, шо трчат ко коњ секоја утакмица. Чоекон буквално место не го држеше, не застана здив да земит.

Добар меч вчера за Челзи. Одбраната стандардно добра, Чех одличен, средниот ред исто така доста солиден, за Макелеле нема загубена топка. Сидвел просечен, сепак доволно за против Евертон. Анелка не блескаше но добро соработуваше со Кол и Малуда. И, Филипс уште еднаш инзвонреден! Арно шо не беше тешка повредата шо ја здоби со Бирмингам, па може да игра и да продолжи со фантастични настапи. И на крајот, Џо Кол беше најдобар! Не само заради голот, туку воопшто заради играта. Го имаше насекаде на теренот.
Голот падна во 69 минута кога по перфектно прецизната асистенција на Малуда од половина терен, го пронајде Кол во шеснаесетникот, и овој со одличен волеј го совлада голманот на Евертон.
Match report: Everton - Chelsea 0-1
Florent Malouda-JoeCole - GOAL!!! 0-1! (видео)

Викендов, поточно во сабота во 18:15 играме со Виган на гости, во рамките на ФА Купот, а следниот првенствен меч е во среда во 20:45 со Ридинг на Стемфорд :chelsea 2: :chelsea 3: :chelsea 2:

Честито Челзи финале во Карлинг Купот, а со тоа автоматски и титула. :)
Значи оваа година нема да останете без титула, сигурно.

bravo osobeno za malouda i wright - go napvija najjakiot natprevar vo dresot na chelsea -
znaci na wembley pak dva londonski tima - sinite i "evreite" pa k'met ponatamu i 100 : 0 da gi "namavate" :)
pozZ

Добредојде за Франко Ди Санто!
18-годишниот аргентински напаѓач е нов член на Челзи! линк.

Немам гледано ништо од детево, ама игра за U-20 тимот на Аргентина, па би требало да е добар. :)

Со Виган во ФА Куп водиме 1-0 на гости, гол на Анелка во 52 минута, прв за Челзи. :)

Aj cestito pobeda, uste 2 gola na krajot.. eden na Shawn Wright Philips i za Wigan na Sibierski.

Браво за Анелка и нормално за Рајт-Филипс конечно добива и он минутажа, многу е талентиран.
Честито победа!

Thanks lads! :)

Иам предосечај дека и Премиер Лига ќе дрпнеме некако. Не знам како, ама ќе зејме. :)

Иам предосечај дека и Премиер Лига ќе дрпнеме некако. Не знам како, ама ќе зејме. :)

Пошто ние не можеме оваа сезона ( криво ми е да признаам ) се надевам ќе бидете вие зш Ман Утд и Арсенал ги мразам - најголемите ривали на Ливерпул! А и плус Ман Утд да не ни се приближат на една титула разлика :D

Ха, ха, велиш?:)
Убо ќе биди ако си во право, само прво со ЛШ да свршиме, после Премиер Лига.

Инаку, изиграно колку шо треба, победа од 2-1, деби гол на Анелка и на се подобриот Филипс, а мора да му се оддаде признание на Сибиерски за голо. Каков волеј од 20ина метри... Чех се испружи и повеќе од шо е долг и пак не ја фати. Сепак одиме понатаму:chelsea 2:
Сега в среда со Ридинг. Уше еден гол Анелка да дај, и Џо Кол или некој друг и доволно че биди.:)

Тотално се сложувам со Фантом за мислењето дека можат да ја земат Премиерлигата. Реално гледано, Челзи има големи шанси...одлично игра, во одлична форма, само 4 бода разлика, си чека кикс од Манчестер и Арсенал. Најлош период беше менувањето на Мурињо со Аврам, додека да се вклопат, тука имаа неколку киксови, ама сега се опоравија, Аврам е добар и доаѓаат резултатите. :)

Пошто ние не можеме оваа сезона ( криво ми е да признаам ) се надевам ќе бидете вие зш Ман Утд и Арсенал ги мразам - најголемите ривали на Ливерпул! А и плус Ман Утд да не ни се приближат на една титула разлика :D

Најмногу што ме нервира е ова: ,,Ливерпул е најтрофеен клуб, што сакате вие црвени ѓаволи? Нема везе што не тепате секоја година, слаби сте за нас.’’
Па што врска имаат титулите од пред 10000 години? Гледајте ја сегашноста, не гледајте минато, кога и ние не сме постоеле.
Уште малце ќе славиме јубилеј: Ливерпул без титула во Премиерлига 2 децении.

Малце оф топик, ама јбг. (Има и он топик горе :pos2:)

Ха, ха, велиш?:)
Убо ќе биди ако си во право, само прво со ЛШ да свршиме, после Премиер Лига.

Инаку, изиграно колку шо треба, победа од 2-1, деби гол на Анелка и на се подобриот Филипс, а мора да му се оддаде признание на Сибиерски за голо. Каков волеј од 20ина метри... Чех се испружи и повеќе од шо е долг и пак не ја фати. Сепак одиме понатаму:chelsea 2:
Сега в среда со Ридинг. Уше еден гол Анелка да дај, и Џо Кол или некој друг и доволно че биди.:)

Абе кога дојде Аврам, шо галамеете?:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom