Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Thanks lads!
Иам предосечај дека и Премиер Лига ќе дрпнеме некако. Не знам како, ама ќе зејме.![]()
Thanks lads!
Иам предосечај дека и Премиер Лига ќе дрпнеме некако. Не знам како, ама ќе зејме.![]()
Тотално се сложувам со Фантом за мислењето дека можат да ја земат Премиерлигата. Реално гледано, Челзи има големи шанси...одлично игра, во одлична форма, само 4 бода разлика, си чека кикс од Манчестер и Арсенал. Најлош период беше менувањето на Мурињо со Аврам, додека да се вклопат, тука имаа неколку киксови, ама сега се опоравија, Аврам е добар и доаѓаат резултатите.Thanks lads!
Пошто ние не можеме оваа сезона ( криво ми е да признаам ) се надевам ќе бидете вие зш Ман Утд и Арсенал ги мразам - најголемите ривали на Ливерпул! А и плус Ман Утд да не ни се приближат на една титула разлика![]()
Ха, ха, велиш?
Убо ќе биди ако си во право, само прво со ЛШ да свршиме, после Премиер Лига.
Инаку, изиграно колку шо треба, победа од 2-1, деби гол на Анелка и на се подобриот Филипс, а мора да му се оддаде признание на Сибиерски за голо. Каков волеј од 20ина метри... Чех се испружи и повеќе од шо е долг и пак не ја фати. Сепак одиме понатаму:chelsea 2:
Сега в среда со Ридинг. Уше еден гол Анелка да дај, и Џо Кол или некој друг и доволно че биди.![]()
Абе кога дојде Аврам, шо галамеете?:smir:Thanks lads!
Абе кога дојде Аврам, шо галамеете?:smir: