Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
Има статија за тоа на www.kajgana.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ањелка: Ќе го убедам Дрогба да остане
Новиот напаѓач на Челзи, Николас Анелка изјави дека ќе стори се што е во негова можност во клубот да остане Дидие Дрогба, чија иднина на Стемфорд Бриџ е под знак прашалник.Дрогба не ја крие својата желба за заминување, но Ањелка изјавил дека заминувањето не би му било најпаметен потег.
Дрогба по изјавите дека сака да замине се покаја и јавно се извини, но гласините за неговото заминување не престануваат.
“Кога ќе се врати ќе разговарам со него, бидејќи Дрогба не знае што се случува со играчите кога ќе ја напуштат Англија.“ - рече Ањелка
“Јас тоа го знам бидејќи истото го направив и знам колку ми беше тешко кога ја напуштив Премиер лигата. Ќе му речам да остане, бидејќи тоа што го има во Челзи и во Англија нема да го најде на ниедно друго место.”
“Дрогба мислам дека има 29 години и ако замине па одлучи пак да се врати во Англија, ќе му биде многу тешко. Јас заминав од Премиер лигата кога имав 20 години, така да можев да се вратам.“
“На 30-годишна возраст ако некаде замине и ако подоцна се покае поради таквиот свој потег, ќе му биде многу тешко да се врати. Јас не жалам поради заминувањето од Арсенал, јас знаев што морам да направам.“
“Кога ќе ви дојде повик од Реал Мадрид, тешко е да се каже не. Никогаш не знаете што носи иднината. Направив што направив и среќен сум поради тоа, бидејќи ја освоив Лигата на Шампионите.” – завршил Анелка.
:nesvest: Ебати песимизмот.Да, нерешено во последно коло, кога ќе е осигурана титулата.![]()
:pos2::pos2:Абе чекаме ние кикс уште од ноември... А ако кикснат тие, киксаме и ние, како по правило.![]()