Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
article-0-048897F3000005DC-902_468x400.jpg

Нека влези Калу,сигурно свеж е!:vozbud:

еве ви го :D
да видиме како ќе работи на теренов сега

Како само ги мелиме противнициве цела сезона, со која леснотија. Каков тренер само имаме, вака ќе продолжиме да газиме и во ЛШ. Тројната круна е неизбежна!

^ Доколку си ироничен, на многу лошо ниво си ја спуштил иронијата. Знаеш? :smir:

Уфф бее...Уффф..
Кога мораме да победиме,не победуваме,кога со победа би се доближиле до Манчестер и Лузерпул не победуваме,кога најпотребна е победат тогаш лупаме пречки и такви курци палци.Зошто бе вака бе зошто?Немаме среќа,овој мајмунов судија не утепа начисто му ебам маајката во пичка,Дрогба лупа пречка на крај,Лампард шутна 49 пари све над гол или во некој играч..Не сум задоволен ич,ама ич.
Е сега драги оптимисти да видам што ќе кажете,или можеби уште иаме шанса за титула?
Да се насочиме кон ЛШ иако мислам дека и таму ја завршивме приказната.:tapp:

Леле бе оти бе лелееее :tapp:
Само Челзи ме нурнаја за 1090 денари упм нека одат,леле ми се плачи ....:tapp::tapp:

^ Доколку си ироничен, на многу лошо ниво си ја спуштил иронијата. Знаеш? :smir:
Длабоко извинување до тебе, до сите навивачи, како и до Хидинк, голема грешка од моја страна. Коментарот се однесува на Барса, чиј натпревар го гледав воглавно, од причина иритантните настани на Стемфорд Бриџ, кои кога видов оти продолжуваат и по паузата, знаев дека така ќе оди до крајо. Па така, воодушевен од таа глетка, на грешно место се изразив. :smir:

Јебига, иритантно, само така се опишува ова денеска. Особено од Евертон, ама целта ги оправдува сретствата, па не можам да барам замерка кај нив.
Значи, крив е Цацко, или можда Хидинк со промашената концепција на игра. Само не му замерувам, дур тераме во ЛШ и ФА, ама ич не му замерувам.

Баксузи ни се Евертон :zid::zid::zid:

0-0
Немав можност да го следам натпреварот но на резултат 0-0 нема што да се гледа.Ајде повеќе среќа во другите натпревари што ни следат и да се надеваме на трофеите кои имаме шанси да ги доведеме на Стемфорд Бриџ.:toe:Немам што да кажам друго.

Изгледа трето ќе завршиме ( и ќе завршиме ) ова сезона во ПЛ...

:toe: Прикажавме незадоволителна игра - едноставно не знаат да изиграат под притисок и кога СЕ МОРА, кога знаеја дека Ливерпул веќе направи кикс...:tapp:
освен пречката на Дрогба ниедна асална шанса не направија....па и среќа немаме - барем таа да влезеше :uvo:
Е сега и официјално : Зборум ТИТУЛО!!! Повеќе среќа наредната година

Јебига, од третиот камен на Сонцето е приметливо дека Хидинг го нема '' она " што на Челзи може да му гарантира успех и титули, ова важи за сите натпреварувања . :toe:

Тоа е повеќе среќа следната година сакам само фа куп да се земе барем да има нешто позитивно сезонава иначе цела е катастрофа како со трансфери па со утакмици и со тенери(за сколари) а лига шампиони не ми се верува многу многу :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom