Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа трето ќе завршиме ( и ќе завршиме ) ова сезона во ПЛ...
И тоа би можело да биде загрозено,ова е Англиска Премиер Лига и се е можно,а зошто и да не се надеваме на титулата.Бидете оптимисти малку.Ако е цела екипа целосно подготвена психички и физички имаме теоретска шанса за освојување на три трофеи(АНГЛИСКА ПРЕМИЕР ЛИГА,ЛИГА НА ШАМПИОНИ И ФА КУПОТ).Инаку во кое било време можеш да станеш песимиста па дури и по првиот натпревар во наредната сезона,ќе си речеш овие не ги бидува оваа сезона и крај,ама не е тоа тоа што треба.ПОЗДРАВ.

Јебига, од третиот камен на Сонцето е приметливо дека Хидинг го нема '' она " што на Челзи може да му гарантира успех и титули, ова важи за сите натпреварувања . :toe:
Клупата на Челзи е станата таква шо ни самио Господ (или самио Ѓавол) го немаат „тоа“ за успех и титули (или Сколари го имаше „тоа“ ???).
А за Хидинк, ретко кој и се нафаќа на таква тримесечна „работа“, особено ако веќе имаш работно место. А ако немаш, дури и со финале на ЛШ не ти е загарантирано тренерското место за в година.
Епа јебига, не е до Хидинк....:toe:

Клупата на Челзи е станата таква шо ни самио Господ (или самио Ѓавол) го немаат „тоа“ за успех и титули (или Сколари го имаше „тоа“ ???).
А за Хидинк, ретко кој и се нафаќа на таква тримесечна „работа“, особено ако веќе имаш работно место. А ако немаш, дури и со финале на ЛШ не ти е загарантирано тренерското место за в година.
Епа јебига, не е до Хидинк....:toe:
До твојот потпис е бе, до тоа е :) . . . погоди чија е оваа изјава : Фановите на Челзи ке сватат што изгубиле кога ке го гледаат својот тим како губи на домашен терен, како примаат голови или се мачат да победат на истиот .

За Хидинг штознам, ако правевме муабет за почеток на сезона, цврсто ке стоев на ставот дека не е материјал за Челзи, но, во овој момент, во една ваква ситуација таков и нема .
Чим еден Грант за малце ке освоеше титула во ПЛ, за малце ке освоеше Лига Куп, за малце ке освоеше ЛШ ондак, не гледам причина зашто да не се надевате и на уште едно финале во ЛШ иако бар до сега не сум импресиониран од неговара работа . . . сеуште фали константност и сигурност а не испади ко 0-2 со Ливерпул и тотално надиграни или 4-3 со Болтон од 4-0 и капак на Се зицер на крајот од мечот за Болтон .

p.s. Индиректно, среќа наша ( на фановите на Интер ) што имате таков газда .

Изгледа трето ќе завршиме ( и ќе завршиме ) ова сезона во ПЛ...
Aj се обложиме јас и ти дека ќе сме 2ро? :helou:

Не ја гледав денес утакмицата, не бев во можност, ам според резултатот ништо не сум испуштил т.е. немало нешто битно за гледање...

Не очекувајте магија од Хидинк, и покрај добрите резултати не е се во негови раце, и неможе да се очекува да победува на секој натпревар со супериорна игра и неколку голови разлика.

Годинава се бориме на 3 фронта, и ако кикснеме на 1 не е страшно (но да освоиме барем 1 од 3)

Ни одземаа 2бода во ПЛ, ќе си ги надокнадиме со освојување на ФА купот :toe:

Мене единствено ЛШ ме плаши, т.е. Барселона...
Овие се во налет, и мислам дека ако некој може да ги запре тоа сме ние (можеби и Манчестер)

Тоа е тоа. Сега треба да се сконцентрираме на натпреварот со Барса, а кога ќе дојде време и на финалето од ФА Купот.
Барса ме плаши многу во последно време, сега одигра перфектно против Севиља и тоа без Меси. На големата ливада на Ноу Камп ги понижуваат како од шала противниците. Да се надеваме дека нема да поминеме и ние така. Секогаш сум оптимист и ќе бидам таков, ама Барса ме плаши, ако го додадеме и тоа дека ќе играме без лев бек, работата изгледа уште пострашно. Сепак се надевам на финале.

За утакмицата не коментирам, сакам нешто друго да кажам.

Доста со тоа страв ми е од Барса, страв ми е од Меси... Знаете, старите имаат една многу добра поговорка: „Од што се плашиш, тоа ќе добиеш“. Доказ, Евертон вечерва. Сите викавме дека се незгодни дека можат да не заебат... Така и изллезе. Затоа, кога ќе излагаат нашите на Ноу Камп, главите високо кренати и игра со срце на теренот. Кога ќе заврши утакмицата, пак со главите високо горе. Како и да заврши. И играчите и фановите!

За утакмицата не коментирам, сакам нешто друго да кажам.

Доста со тоа страв ми е од Барса, страв ми е од Меси... Знаете, старите имаат една многу добра поговорка: „Од што се плашиш, тоа ќе добиеш“. Доказ, Евертон вечерва. Сите викавме дека се незгодни дека можат да не заебат... Така и изллезе. Затоа, кога ќе излагаат нашите на Ноу Камп, главите високо кренати и игра со срце на теренот. Кога ќе заврши утакмицата, пак со главите високо горе. Како и да заврши. И играчите и фановите!
Барса е јака но ова е 1/2 финале така да шансите се 50-50. Шпанската лига е доста послаба од Англиската и затоа не ги отпишувам Челзи пред време бидејќи играат со посебна мотивација во ЛШ:smir:

До твојот потпис е бе, до тоа е :) . . . погоди чија е оваа изјава : Фановите на Челзи ке сватат што изгубиле кога ке го гледаат својот тим како губи на домашен терен, како примаат голови или се мачат да победат на истиот .

За Хидинг штознам, ако правевме муабет за почеток на сезона, цврсто ке стоев на ставот дека не е материјал за Челзи, но, во овој момент, во една ваква ситуација таков и нема .
Чим еден Грант за малце ке освоеше титула во ПЛ, за малце ке освоеше Лига Куп, за малце ке освоеше ЛШ ондак, не гледам причина зашто да не се надевате и на уште едно финале во ЛШ иако бар до сега не сум импресиониран од неговара работа . . . сеуште фали константност и сигурност а не испади ко 0-2 со Ливерпул и тотално надиграни или 4-3 со Болтон од 4-0 и капак на Се зицер на крајот од мечот за Болтон .

p.s. Индиректно, среќа наша ( на фановите на Интер ) што имате таков газда .
Изјавата нема шо да гајѓам чија е, малку статистика да видиме на тренерите на Челзи воопшто (море и на сите светски тренери), се знај. Можи и да е малку преценета ситуацијата од „авторо“, ама врти сучи така излегува мајката.

За Хидинк, јас сум резеривран за нова сезона со него, а не па да работи и во Русија и во Челзи. Плус и старичок е, за максимум три години ќе се повлечи.
Јас сум импресиониран само од рекацијата на играчите по неговото доаѓање, како и во најтешки моменти се има карактер. Од играта и не баш, иако Малуда ги игра своите најдобри деној во Челзи, Дрогба исто е блиску до таквото нешто.
„за малце“ е исто шо и „промашена работа“, па кој сакал нека бил тренер.

ПС: Кој тренер е материјал за Челзи (перманентен)?
Јосе Моуринхо не го прифачам, заврши песната со него. :smir:

Па, и јас се редам до песимистите. Прво место во Премиер нема да биде, а мислам дека и од Барса ќе изгубиме. Едино, ФА Куп, ако не изедат гомна и таму.

Па, и јас се редам до песимистите. Прво место во Премиер нема да биде, а мислам дека и од Барса ќе изгубиме. Едино, ФА Куп, ако не изедат гомна и таму.

Ако ги тепаме Барса ќе бидеме шампиони 100% :vozbud: Да ви кажам искрено, може се у форма Каталонциве ама да не испадни и нивната приказна како таа со Ливерпул :vozbud: Нека брани само Чех, да играме како на Енфилд и немаме мака.....А нешто евентуално ако не испадни да освоиме ЛШ , купот е наш - зошто ќе е последен меч и ќе мора да се освои барем тоа :toe:

Кој сака да се кладиме дека киксаме пак наредно коло?

Па природно е сега да кикснеме против Вест Хем, кога за 3 дена после натпреварот се среќаваме со Барса, а премиер лигата е веќе изгубена.

Јас да сум Хидинг ќе ја одморам цела постава сега против Вестхем вклучувајќи го и Чех.

Патем, Како очекувате да губиме против Барса кога ги имаме овие двајца шалабајзери кои се читаат многу добро.

fb7b7a9f05fb.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom