Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку е тафтабитска сликава!Дечкиве на две метра растојание стојат

Колку е тафтабитска сликава!Дечкиве на две метра растојание стојат
Од каде знаеш бе може на Лампард му е 3 метра.ХАХАХА.Се шалам не свакајте сериозно.Очигледно некој кој ја сликал е пе*ер па се пали на вакви работи или ова е монтажа.
Ни следува натпревар со Вест Хем на гости и мислам дека ќе победиме во овој дуел.Хидинг вс Зола.Повеќе играчи влегоа во форма токму во овој период кога ни е најпотребно.ОЧЕКУВАМ ПОБЕДА.

Ајде почнаа да јадат гомна овие од гоал

http://www.goal.com/en/news/10/ital...o-ancelotti-agrees-terms-with-chelsea--report
milan-coach-carlo-ancelotti-agrees-terms-with-chelsea--report

Прочитав дека на Камп Ноу освен Ешли Кол нема да ви игра и Карваљо,ова вистина е или ??

Првио 100% не игра, вторио 90% сигурно. Исто и Босингва е неизвесен, ама за него се очекува да настапи. Така, за Босингва сигурно ќе знајме понеделнички, вторнички...

Читам нешто за Анчелоти,ако дојде тој збор нема на фанклубов да напишам жими се.

Читам нешто за Анчелоти,ако дојде тој збор нема на фанклубов да напишам жими се.
Само цигара да запали на Бриџ да го видам......после можи Абрамович да го брка! :pos2:

Јебига, тренер кој сака нека биди, не ми се коментира појќе за такво нешто. Пошто изгледа успешна сезона за Челзи е можна само со едно 5-6 тренери во сезона, така шо секој тренер ќе биди нов одличен почеток како шо покажува досегашната практика, и Клеман од резервите нека е ако треба. :toe:

Од толку кавлитетни тренери во светов,Роман се запнал по Анчелоти,што видел во него не ми е јасно.:toe:

Што знам за овој анчелоти немам ама никако коментар мислам дека е ок трењер според мене:toe:ја си сакам хидинг да остане или капело да дојде(imposible that is) така да ако решил хидинг да замине нема подобра замена освен анчелоти изгледа:toe:

Го нападна.... Абе што....:uvo: По асален наслов неможеа да осмислат значи :tapp::tapp:
Си кажува мислење човекот....

И мене ми ск*рчи веќе со менување на тренериве....сеедно ми е веќе - само Манчини :nenene: оти ќе ме поболи скроз :)

Го нападна.... Абе што....:uvo: По асален наслов неможеа да осмислат значи :tapp::tapp:
Си кажува мислење човекот....

АБе ок новинариве секогаш прават од ништо,нешто само за да им се чита веста:tapp:

Chelsea’s Guus Hiddink: Tinkering Possible Before Barcelona Champions League Tie

The experienced manager is tempted to rest a few players for the London derby against West Ham at the weekend.

Што ви реков..

Идемо со 100% погон против Барса :helou:

EDIT:

Од толку кавлитетни тренери во светов,Роман се запнал по Анчелоти,што видел во него не ми е јасно.:toe:

Можда поради неговата способност да намести цврста одбрана.. Челзи има страшни дефанзивци, а ипак понекогаш одбраната е дупка.

Абе ако сака нека ги чува играчите спремни за дуелот против Барселона ама да ги победат Вест Хем тоа е најважно.Несмеат и ова коло да кикснат инаку ќе немаат ниту теоретски шанси за титулата а ќе ги поматат сметките со Арсенал за 3-та позиција.Очекувам победа и ништо друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom