Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ќе не испоубиет чех лол

Честито победа момци!
Сега во финале Евертон и шампиони сме....

Абе овај Чех че ве уништит, ич не е сигурен. Ама убо се погоди и Фабијански згреши:)

Честито финале:smir:

Честито дечки...добра игра...тешко ми е да го пишам ова.. ама браво... успеафте не победивте...и освојте го... честитки... :smir:

Одлична игра man of the match: Lampard
според мене Алекс или Дрогба.

Поздрав и до www.goal.com за нивните предвидувања дека ќе го попие челзи и од ливерпул .. и од овој и од оној и сега накрај од арсенал.

Arsenal 2-1 Chelsea абе седи раат
Епа поздрав до сите.. челзи се враќа во топ форма

Ај Честита финале момци - па да ни се враќа и во ЛШ исто :vozbud: :vozbud:

Фала фанови на Арсенал ви држиме среќа против Манчестер:helou:

Ајде нека ни е честито првото финале годинава:vozbud:Каков подарок за празников.Многу сум радосен зошто им вративме за првиот педерски пораз.Дрогба зверу во форма си кога си најпотребен.Значи фудбалер може да не биде во форма,но фудбалското знаење не може да го заборави.Браво!

Епа момци, честито нека ни е. Не ја гледав цела утакмица (60+ гледав), ама ич не ме бендиса играта. Нема врска, битно победивме. И нешто друго. Иако навивам за Челзи, судијава премногу судеше за нас... На пр, дуелот меѓу Дрогба и Силвестре (не оној кога беше даден голот, туку за слободен), секој друг судија би го досудил за контра фаул. Или оној контра фаул на Фабрегас... Не е битно, битно тепавме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom