Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mora malce spiunenzi,da im kazam na fanovite na manutd so mislat fanovite na chelsea!pocekaj ivajlo da vidis so ke se sluci sea voj fantom x koa ke dojde! znaes on kolku se razbira fudbal:pipi::pos2:! samo da znaes nego ne go interesiralo vremeto koga chelsea ne osvojuvale tituli,nemoj da go brecas!i on ke ti kaze deka chelsea e najdobar!:D:D

Абе види и ја гледам дека човекот стварно се разбира од фудбал. Ама баце:pos2: Челзи си е Челзи може да нема титули како манчестер ама времето работи за нас и кај да е па ке бркате лига куп за да спасувате сезона:pos2:

Абе види и ја гледам дека човекот стварно се разбира од фудбал. Ама баце:pos2: Челзи си е Челзи може да нема титули како манчестер ама времето работи за нас и кај да е па ке бркате лига куп за да спасувате сезона:pos2:
bace :D:D zakon si! daj da se najdeme da si popraime muabet vaa ne ja biva inace! :pos2::pos2::pos2:ama bace toa so go vikas za manutd ne e tocno posto oni padnaa od liga kupot i sea brlkaat LS,zatoa ne mozes da zborues taka!so ke si recat drugive navivaci na chelsea?:back:

Значи сушна година ке биде за Манчестер а ?

Чекај дете рано е уште за лига на шампиони, нема стално Рома да ви се паѓаат може милан ке дојде или па недај боже Челзи и ке го пцуете После ковентри и нивниот неприкосновен тактичар Иан Дауви хехе

da be da,so zboruam celo vreme,ne se oni kako barcelona se da osvojuvaat :D,samo da ne naleta od nekoja strana getafe :pos2::pos2:

Срамота!!!! Да си ги повлечеш зборовите веднаш. Инаку може ние да не освоиме лига куп оти нас ни е приоритет лига на шампиони, а башка и кога играме со ливерпул во лига куп многу тешки утакмици ни се собираат во две три недели. :smir:

Срамота!!!! Да си ги повлечеш зборовите веднаш. Инаку може ние да не освоиме лига куп оти нас ни е приоритет лига на шампиони, а башка и кога играме со ливерпул во лига куп многу тешки утакмици ни се собираат во две три недели. :smir:
ivajlo ne mozam da gi povlecam zborovite koga se e vistina,so liverpool koga igrate liga kup ne gubite na penali gubite regularno :D:D!

Не знам колку информацијава е од прва рака ама некако не ми е за верување. Ако е така тогаш на Аврам Грант многу шетање ке му се собере прво го гледаше овој србинов од локомотив сега во скопје утре којзнае каде- па Челзи, како најдобар клуб на светот си има скаути бе луѓе. Е ако седел до вас на градски па сте го виделе тоа е веќе друго

До чичко ми седел, имам и слика. =)
Од таму ми е информацијава. ;)

Ајде де стави ја сликата. =))

Да бе, дај стави ја сликата за да не ти досадуваат.

Ме ебе аплоудингот, да довршам со ручекот, па ќе аплоудирам. И доста оф топик.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom