Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ја бе. За со 1 мегапиксел камера добра е.

Slika.JPG

Како не го виделе медеумиве ова или кријат.
А овај до него да не е градоначалникот од Охрид?

Да. Чичко ми е.

Доста оф топик, ало! :)

А бе Аврам, колку виде од Модриќ во Скопје?:)

Инаку Макелеле изгледа размислува и за пензија. Договорот му е до 2009 и најавува дека ќе го одработи, а за понатаму не знае ни самиот. Па веќе 34-35 години има... Време му е да размислува за фудбалска пензија.

А бе Аврам, колку виде од Модриќ во Скопје?:)

Инаку Макелеле изгледа размислува и за пензија. Договорот му е до 2009 и најавува дека ќе го одработи, а за понатаму не знае ни самиот. Па веќе 34-35 години има... Време му е да размислува за фудбалска пензија.
Јас не ги пратев многу хрватите повеке си ги гледав нашите, ама според многу аналитичари( се знаат кои се ) и на оваа утакмица Модрич бил далеку најдобар поединец во хрватскиот состав, а башка Аврам си ја знае работата и сигурно многу малку му треба за да види шо е класа играч, а модрич по се изгледа е еден од тие.
А за макелеле, да, прочитав и ја сабајле на скајспортс и на
ф365 и човекот вика дека ќе ја разгледа ситуацијата после европското, со тоа што си има да си одработи уште една година после тоа. Значи вика дека нема да се пензионира:nenene: уште најмалку две години :vozbud::vozbud: па така бе клод

Јас не ги пратев многу хрватите повеке си ги гледав нашите, ама според многу аналитичари( се знаат кои се ) и на оваа утакмица Модрич бил далеку најдобар поединец во хрватскиот состав, а башка Аврам си ја знае работата и сигурно многу малку му треба за да види шо е класа играч, а модрич по се изгледа е еден од тие.
А за макелеле, да, прочитав и ја сабајле на скајспортс и на
ф365 и човекот вика дека ќе ја разгледа ситуацијата после европското, со тоа што си има да си одработи уште една година после тоа. Значи вика дека нема да се пензионира:nenene: уште најмалку две години :vozbud::vozbud: па така бе клод
Go citam tekstov i ne mozam da se vozdrzam a da ne pisam! Mislam deka Avram Grant imase so da vidi vo mokniot i neprikosnoven Luca Modric.negovata tehnika e cista fantazija koja granici so sovrsenstvo,ima dribling, strasen sut od dalecina,nenormalna kontrola na topkata,beskoneccna vizija na terenot,da skratam toj ima SE! mislam deka avram bara zamena za lampard(koj ke si odi letovo) i za makelele(koj se penzionira letovo kako sto kaza nasiot drag kolega Fantom X :D)i ja naogja vo Luca Modric! Ne se sekiraj Fantome idninata e svetla za sinite od Stamford Bridge! hehe:helou:

Во Македонски Спорт го имаше Аврам и вика дека не дошол во скопје да го гледа Модриќ туку Крањчар:tapp:

Аврам излажал.дошол за да го гледа Тасевки,ама држи во тајност за да не се вмешаат во трка за него и другите најголеми европски тимови.:toe:

Celzi e propadnata investicija za nekoja godina pak ke si bide 5-6 i nisto poveke od toa

Еее само да не е така сега мислите оти Мурињо си отиде и ќе пропаднат имат квалитетен состав и да не е многу добар тренерот пак ќе направат нешто Челзи и плус тука е Абрамович ќе земат нов тренер ако е потребно.

хмммммм што потоа,потоа ке дојде некој со нови милиони милјарди,и ке останат милионите што се во договорот на Абрамович

Go citam tekstov i ne mozam da se vozdrzam a da ne pisam! Mislam deka Avram Grant imase so da vidi vo mokniot i neprikosnoven Luca Modric.negovata tehnika e cista fantazija koja granici so sovrsenstvo,ima dribling, strasen sut od dalecina,nenormalna kontrola na topkata,beskoneccna vizija na terenot,da skratam toj ima SE! mislam deka avram bara zamena za lampard(koj ke si odi letovo) i za makelele(koj se penzionira letovo kako sto kaza nasiot drag kolega Fantom X :D)i ja naogja vo Luca Modric! Ne se sekiraj Fantome idninata e svetla za sinite od Stamford Bridge! hehe:helou:

Земи си очила со најголем диоптер. Пишав има договор до 2009 кој планира да го одработи а за после не знае :jaj:

И ај те молам, не ми кажувај прикаски овде, нема кој да милси, па ти се најде да мислиш за иднината на Челзи, за што воопшто никој не те праша. Ај сега марш.

Celzi e propadnata investicija za nekoja godina pak ke si bide 5-6 i nisto poveke od toa

Abe salam si ti so zboruvas!!!!
Chelzea e poim za futbal dali gledas kolku igraat so srce igracite vo Chelzea a to ti so go pisuvas e samo neprijatelska propaganda.A godinava iskreno veruvam deka Chelzea ja zema ligata na sampionite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom