Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Cestito pobeda. Ova bese dobra rehabilitacija za porazot od Man. Utd. Neka se mnozat pobedite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има промени или така ми се чиниChelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
20 J Cole
39 Nicolas Anelka
21 Salomon Kalou
Вау, какви промени...
Ќе може ли да го постирате 4тиот на Лампард?1-4 конечен резултат.Поздрав!
Промени? Се видоа уште одма, и тоа на полошо. Само првио гол на Балак ја сврти утакмицата, токму како шо Сколари рече за поразо на Олд Трафорд. Балак даде гол во 46 минута пред паузата по голема грешка на противниците, и во второто полесно се дишеше.Има промени или така ми се чини:helou:
Што се однесува до 3те постирани голови, самите тие како и акциите што претходеа наликуваат на вистинскиот Челси, тоа е нашата препознатлива игра...
Ајде главите горе, доаѓаат светли мигови
Поздрав...
Прво честитки за победата до сите фанови на Челзи. Морам да го искоментирам голот што го примивме. Пак од прекин, пак никој немаше на втора статива и пак заспа одбраната на чело со Алекс кој беше директен чувар на Барет. Головите што ги дадовме беа ок и браво за Калу кој го постигна вториот, а асистираше при третиот и четвртиот. Мислам дека против Стоук Сколари треба да почне со Микел, Балак и Лампард во средина, а Џ.Кол и Калу по крилата. Нормално Анелка во нападот. Не ја гледав целата утакмица и не можам да кажам за играта.
П.С. Гледам некој пишал дека Џо Кол се повредил. Има ли некој информација дали е сериозно и дали ќе настапи против Стоук или ќе мора пак да игра Деко.
Скоалри треба озбилно да размисли за Балак и Микел, особено за вториов. Не знам дали се за прв тим, ја би го вратил Деко место Балак. Па и Белети место Микел.
Џо Кол се повреди, ама нигде не најдов колку е озбилно. Можи и да не е, макар шо озбилно изгледаше.