Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cestito pobeda. Ova bese dobra rehabilitacija za porazot od Man. Utd. Neka se mnozat pobedite.

Ај честито победа да се можат со ваков резултат Челзи треба и да ги победува и 1 лигашите :wink:

Сеа би требало да ги згмечиме Стоук..мислам дека ќе се истуриме на нив со едно пет гола!

Гледав снимка на натпреварот,добра игра на сите пред се на Калу,а и Џо Кол се повреди да не знај некој дали е озбилна повредата?
П.С.Честито победата нека се множат:wink::helou:

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
20 J Cole
39 Nicolas Anelka
21 Salomon Kalou

Вау, какви промени...
Има промени или така ми се чини :):helou:

1-4 конечен резултат.Поздрав!
Ќе може ли да го постирате 4тиот на Лампард?

Што се однесува до 3те постирани голови, самите тие како и акциите што претходеа наликуваат на вистинскиот Челси, тоа е нашата препознатлива игра...
Ајде главите горе, доаѓаат светли мигови :vozbud:
Поздрав...

Еве нешто и за Дрогба :kesa:
Didier Drogba has continued burning bridges at Chelsea after his omission from the FA Cup replay against Southend United, according to The Daily Mail.
The British tabloid reports that the Ivorian striker complained to manager Luiz Felipe Scolari at missing out on the trip to Essex and being forced to train with the reserves.
Indeed, the newspaper went on to claim that Drogba said he has been unfairly blamed for the Blues' embarrassing defeat to Manchester United last weekend.
This latest incident will hardly improve the 30-year-old's standing at Stamford Bridge, where he is already unpopular and often cited as the main source of unrest within the playing squad.
And as Nicolas Anelka scored in the 4-1 victory at Roots Hall, Drogba could be set for a lengthy spell on the pine.

Има промени или така ми се чини :):helou:
Што се однесува до 3те постирани голови, самите тие како и акциите што претходеа наликуваат на вистинскиот Челси, тоа е нашата препознатлива игра...
Ајде главите горе, доаѓаат светли мигови :vozbud:
Поздрав...
Промени? Се видоа уште одма, и тоа на полошо. Само првио гол на Балак ја сврти утакмицата, токму како шо Сколари рече за поразо на Олд Трафорд. Балак даде гол во 46 минута пред паузата по голема грешка на противниците, и во второто полесно се дишеше.
Ако ова е играта шо треба да ја имаат првотимците на Челзи, наебавме, ако не против Стоке, тогаш против Мидлзбро.

Друго шо да кажам...
Чех почнува да личи на то шо треба. Алекс многу слаб, дали шо беше повреден подолго време, не знам. Требаше Сколари да игра со Мансиен, или со Бане. Балак ме нервира, поарно е Деко со Лампард.
Никој не спомнал, Џо Кол се повреди, и многу лошо изгледаше. Прво ко се пожали на болки го изнесоа малку надвор и па се врати. По некое време пробуваше да жонглира, односно „велосипед да вози“ и сам падна. Лошо изгледаше, не можеше да стапни со ногата на земја. Се надевам дека не е озбилно, оти заебаноив Сколари го пушти Синклер на позајмица и сега можно е крило да е само Калу (макар шо е појќе напаѓач), и Малуда ако се врати за брзо.
Дрогба глем со резервите почнал, ако, убо е. Следен е Микел малку, како и стопериве е пожелно еден по еден, особено Алекс.

Агентот на Гокан Инлер од Удинезе за Скај вели дека Челзи контактирал со Удинезе за Инлер, но нема ништо конкретно, барем не зимово. Како си креваат цена значи...:)

Под 18 години: Челзи - Валсал 5-1
Младинците одлично напредуваат во ФА Купот за разлика од сениорите, и по Манчестер Јунајтед на Олд Трафорд, падна и Валсал.

Chelsea (4-3-3):
Niclas Heimann; Nikki Ahamed, Rohan Ince, Jeffrey Bruma, Ben Gordon (Billy-Joe King 44, Conor Clifford 68); Daniel Philliskirk (c), Gael Kakuta, Jacob Mellis (Josh McEachran 82); Jacopo Sala, Fabio Borini, Frank Nouble.

Од болдираните очекувам да биди нешто, па некој и иден првотимец на Челзи. Ни другите не се за фрлање, ама подолго време читам за болдираниве се подобри и подобри настапи дека имале.

Прво честитки за победата до сите фанови на Челзи. Морам да го искоментирам голот што го примивме. Пак од прекин, пак никој немаше на втора статива и пак заспа одбраната на чело со Алекс кој беше директен чувар на Барет. Головите што ги дадовме беа ок и браво за Калу кој го постигна вториот, а асистираше при третиот и четвртиот. Мислам дека против Стоук Сколари треба да почне со Микел, Балак и Лампард во средина, а Џ.Кол и Калу по крилата. Нормално Анелка во нападот. Не ја гледав целата утакмица и не можам да кажам за играта.
П.С. Гледам некој пишал дека Џо Кол се повредил. Има ли некој информација дали е сериозно и дали ќе настапи против Стоук или ќе мора пак да игра Деко.

Прво честитки за победата до сите фанови на Челзи. Морам да го искоментирам голот што го примивме. Пак од прекин, пак никој немаше на втора статива и пак заспа одбраната на чело со Алекс кој беше директен чувар на Барет. Головите што ги дадовме беа ок и браво за Калу кој го постигна вториот, а асистираше при третиот и четвртиот. Мислам дека против Стоук Сколари треба да почне со Микел, Балак и Лампард во средина, а Џ.Кол и Калу по крилата. Нормално Анелка во нападот. Не ја гледав целата утакмица и не можам да кажам за играта.
П.С. Гледам некој пишал дека Џо Кол се повредил. Има ли некој информација дали е сериозно и дали ќе настапи против Стоук или ќе мора пак да игра Деко.

Скоалри треба озбилно да размисли за Балак и Микел, особено за вториов. Не знам дали се за прв тим, ја би го вратил Деко место Балак. Па и Белети место Микел.
Џо Кол се повреди, ама нигде не најдов колку е озбилно. Можи и да не е, макар шо озбилно изгледаше.

Скоалри треба озбилно да размисли за Балак и Микел, особено за вториов. Не знам дали се за прв тим, ја би го вратил Деко место Балак. Па и Белети место Микел.
Џо Кол се повреди, ама нигде не најдов колку е озбилно. Можи и да не е, макар шо озбилно изгледаше.

Сега гледаме уствари колку ни фали Есиен. Со него се беше посигурно па и дефанзивците немаа толку работа како сега. Плус знаеше да даде некој гол.
Чим се повредил Кол не верувам дека ќе може да игра против Стоук. Значи пак ќе мораат да играат Деко, Балак и Лампард заедно.

Абе Џо Кол е слаб сезонава..не е како лани.Јас против Стоук би стартувал во нападот со Калу и Анелка/Дргоба,мислам дека така е најдобро.

читам не поврзуваат со трансфер на луис фабиано(севиља) инлер(удинезе) за првиот шо знам може да дојде вториов не ми е мн познат само знам арсенал сакаше да го земе пред почетокот на сезона ми излеа млад играч па вреди да се провери шо е како е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom