Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе се игра.Маглата се подигнала.Барем така пиши на сајтот на Челзи.

И јас сеа видов, ќе се игра, проблемот бил со магла, а не со замрзнат терен.

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
20 J Cole
39 Nicolas Anelka
21 Salomon Kalou

Вау, какви промени...

Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
20 J Cole
39 Nicolas Anelka
21 Salomon Kalou

Вау, какви промени...
Да сум на местото на Сколари и јас би го направил истото, со тоа што наредното коло во ПЛ би играл резервниот тим, па на некоја незначајна утакмица пак да игртаат „ѕвездиве“...

Добро играат, не е лоша играта колку што изгледа резултатот. Како и да е водат, ќе шибнат уште еден гол до крај сигурно.

еве го 1:3 после некој нека постира линкови за головите поздрав

ајде еве 1:4 заврши честито победа плави

Добро е 1-4 го скршивме отпорот на нисколигашот...:wink:
П.С. Ман Утд победи со Виган и го помина Челси во табелата 2 се сега,а Челси 3:jaj:

Добро е, ајде победа за самодоверба, вајда ќе го тепаме и Стоук па ќе се врати атмосферата во тимот.

Не бев дома,бев на славење на роденденот,па некок нека ми каже како игравме?Според резултатот ваљда сме биле добри.

Ај фала ви, да ви се враќа. Него, абе сите знаевме дека оваа ќе е победа, така да излишна е дискусијата. Што ќе се работи овој јануари мене ме интересира? Трансфер некој? Како и да е, сметам дека Дрогба, Карваљо, Паоло Фереира, Малуда, треба да бришат од Стемфорд Бриџ, и тоа под итно.
Повеќе шанса на Ивановиќ, Мансиен, и на Ди Санто. Млади се, перспективни, ќе сакаат да се докажуваат. И да го земат Аршавин. Нема да бидат 18 милиона, ќе се договоре Абрамович за помалку. :) Заедно на утакмица Лампард, Деко и Балак, не! Балак на клупа, па нека мења некој од нив. Калу и Микел да примат некоја лекција, некако неозбилно ми делуваат. Чех, Тери, Лампард, Џо Кол и ајде, нека бидат и Ешли Кол, Босингва и Белети, имаат добра оценка на полугодие.

Честита победа дечки.. И едно прашање.. На www.Livescore.com пиши 1-4, а овде гледам 1-3.. Сега што е точно.. 1-4 или 1-3?? Позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom