Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако то шо ми дават 1000 за книгите порано ми продал книги и заради то сме во добри односи, него ќе му ги дам. Ако кажвиш глупи примери веќе, кажви ги комплетно.
Боби, Калдерон е најголем педер шо мојт да имат во еден клуб. Прво по Кристијано залетан ко ненормален, медумска војна водеше за да го добие, после курташак со Робињо си играше, не го пушташе во Челзи, а последната понуда на Челзи беше 38 милиони. Едноставно, не сакаше да го пушти. Се појавија Сити со 42 и го зедоа, нема ништо нејасно. Најголем кривец во случајов е Роман, ама ваков педер ко Калдерон немав видено досега. Сигурно со Гути се во врска.![]()
Дабе затоа го даде, не затоа што Роналдињо нејќеше да игра таму. Што не го даде Тотенхем Бербатов во сити ? Пошо нејќеше да игра таму.Чуди се после зошо никој не ве сакат. Барса им го даде на Милан Роналдињо за поефтино, иако Сити нудеа повеќе. Зошто? Пошо Лапорта е чоек и гајт добри односи со други клубови, за разлика од говедото Калдерон.
Дабе затоа го даде, не затоа што Роналдињо нејќеше да игра таму. Што не го даде Тотенхем Бербатов во сити ? Пошо нејќеше да игра таму.
Џон Оби Микел плачеше кога потпишуваше за Челзи, пошо имаше преддоговор со Манчестер Јунајтед кој Челзи плати за да се раскине, и го купи од клубот кај шо играше, Лин(д) беше, така нешо, од Норвешка.
Значи, ако платиш доволно, ич кур не му чуе на газдата, дали си сакал ил си нејќел.
Секако, реков, меѓуклубските односи кои ги одржуваат луѓе како Лапорта, Галијани, Кенион, Фергусон и други, се на прво место.
Калдерон педер, па шо сакате речете.
Глупост, ако играч нејќе да замине во некој клуб, нема да замине. Ми кажуваш пример сличен на робињо, без излез па мора да иде. Робињо не мораше да замине, немаше излез, моеше да си седи на трибини и да си брои колку луѓе има во публикаЏон Оби Микел плачеше кога потпишуваше за Челзи, пошо имаше преддоговор со Манчестер Јунајтед кој Челзи плати за да се раскине, и го купи од клубот кај шо играше, Лин(д) беше, така нешо, од Норвешка.
Значи, ако платиш доволно, ич кур не му чуе на газдата, дали си сакал ил си нејќел.
Секако, реков, меѓуклубските односи кои ги одржуваат луѓе како Лапорта, Галијани, Кенион, Фергусон и други, се на прво место.
Калдерон педер, па шо сакате речете.
Е баш ги погоди луѓево :pos2::pos2::pos2::pos2: Уште Венгер и Мурињо да ги стаеше топ! :pos2::pos2: Фергусон кој цело време јаде гомна за други, Галијани кој нејќеше да ви го даде ни за 100 мил Кака, добри луѓе нема што!
Глупост, ако играч нејќе да замине во некој клуб, нема да замине. Ми кажуваш пример сличен на робињо, без излез па мора да иде. Робињо не мораше да замине, немаше излез, моеше да си седи на трибини и да си брои колку луѓе има во публика
Ти кажав пример на играч кој буквално плачел кога потпишувал. Сакаш читај ме, сакаш не, не мораш да бегаш од дискусија со глупи реченици како броење публика или продавање семки.
Прам муабет за луѓе кои гаат какви-такви односи со други клубови. Јадењето гомна во трансфер период и пред дерби е нормално за сите. Очигледно не сакаш да признајш дека со апсолутно никој клуб немате изградени односи, па се прајш дек погрешно сфати.
Ти кажав пример на играч кој буквално плачел кога потпишувал. Сакаш читај ме, сакаш не, не мораш да бегаш од дискусија со глупи реченици како броење публика или продавање семки.
Ти ме читаш мене ? НЕМАЛ КАЈ ДА ИДЕ, сигурно нејќел да остане таму кај што е. Исто ко Робињо. Не пишувај дека кај сака газдата на клубот, таму иде играчот.
Не е за јадење гомна пред дерби натпревари! Ми го споменуваш Лапорта, кој го дал Роналдињо за помалку пари! Нормално, зошто во Барса не го ценеа ни малку тоа што Рон го направи за нив, и му свиреа на утакмици! Затоа го дадоа за помалку, за разлика од Реал кој многу го ценеше Робињо и затоа не го даде за помалку. Сфаќаш што е разликата сега?
А ти си тој што побегна од дискусијата кога го спомнавме одолговлекувањето со Робен, и постојаното накачување на цената! Тоа го сметаш за добри односи? Се знае, кога ќе се каже толку, и толку! А не, 32 мил рекоа, Реал понуди 32, па после НЕ им текнало 35! Ајде 35, после не 37! И што е тоа? Добри односи? Не заебавај! Да сакаше Робињо да иде у Челзи толку, ќе го направеше истото како и Диара со Лион. Сакаше да иде у Реал, тие не го пуштаја. И што напрае Диара? Рече ако не ме пуштите, не ме гледате ни на тренинг ни на утакмица и готово! ДА сакаше толку Робињо во Челзи, ќе го стореше истово!