Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Абе луѓе кој го ебе Робињо,се виде дека е материјалиста!Плус не ви е потребен воопшто!И не се залетувајте само по ѕвезди!Имате добар тим
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трансферов на Робињо во Сити искрено ми делува малку шокирачки:uvo:
Буквално цел преоден рок, 300 шпекулации дека доаѓа во Челзи, лично Робињо бараше трансфер во Челзи, па дресови, глупости...
И заплетот најмалку очекуван. Сити утрово добиваат нови сопственици, најавуваат супер засилување во последниот ден од преодниот рок.....јавно ги соопштуваат понудите за Бербатов, Виља и Гомез......пред 3 часа прострујува шпекулација за купување на Робоњо.....трансферот е потврден од Калдерон пред неполн час.....и тоа е тоа.
Најмалку што очекував е тоа што Робињо прифати трансфер во Сити (и Бербатов можеше да го стори истото откако Тотенхем ја прифати сумата од 32 мил. фунти). Си оди од најголем бренд на свет за да игра за екипа со реноме како Манчестер Сити. Секоја чест...сигурно му е топло сега во џебот.
За да биде целата сиуација уште поиронична.....следно коло : Манчестер Сити - Челзи:salut:
Аха,може и ќе даде.Ве молам од сега па натаму да не го спомувате името на Робињо на овој фанклуб,бидејќи е играч на Манчестер Сити а не на Челси!!Дрогба против резервите на Арсенал изигра 58 минути,а на негово место влезе Фабио Паим!!За жал изгубивме 2-3!!
Како не ќе го кривам Абрамович за еден играч кој не игра со срце кој игра за пари!Ама да ми е жив Манчестер го бараше Реал Роналдо и САФ рече не,и готово мукк.И никогаш нема ни да го добијат....
Да не си измешал малку станиците? Добро зашо педер бил Калдерон :pos2:, секој си бара поголема цена нели?