Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе луѓе кој го ебе Робињо,се виде дека е материјалиста!Плус не ви е потребен воопшто!И не се залетувајте само по ѕвезди!Имате добар тим

а која иронија би паднала да даде робињо гол против челзи???
не можам да им ги замислам тогаш фаците на кенион и абрамович.

Трансферов на Робињо во Сити искрено ми делува малку шокирачки:uvo:

Буквално цел преоден рок, 300 шпекулации дека доаѓа во Челзи, лично Робињо бараше трансфер во Челзи, па дресови, глупости...
И заплетот најмалку очекуван. Сити утрово добиваат нови сопственици, најавуваат супер засилување во последниот ден од преодниот рок.....јавно ги соопштуваат понудите за Бербатов, Виља и Гомез......пред 3 часа прострујува шпекулација за купување на Робоњо.....трансферот е потврден од Калдерон пред неполн час.....и тоа е тоа.
Најмалку што очекував е тоа што Робињо прифати трансфер во Сити (и Бербатов можеше да го стори истото откако Тотенхем ја прифати сумата од 32 мил. фунти). Си оди од најголем бренд на свет за да игра за екипа со реноме како Манчестер Сити. Секоја чест...сигурно му е топло сега во џебот.

За да биде целата сиуација уште поиронична.....следно коло : Манчестер Сити - Челзи:salut:

Тие што сте за Челзи, кривете го Абрамович. Мислеше дека нема други клубови, и си играше за неколку милиони. Не е ни Робињо толку крив, он сакаше да дојде во Челзи, Реал не ја прифати понудата на Челзи, и се појави Сити.На Робињо тоа му беше единствен излез, кога веќе сите го мразат во Мадрид. Памет за друг пат.

Аха,може и ќе даде.Ве молам од сега па натаму да не го спомувате името на Робињо на овој фанклуб,бидејќи е играч на Манчестер Сити а не на Челси!!Дрогба против резервите на Арсенал изигра 58 минути,а на негово место влезе Фабио Паим:vozbud:!!За жал изгубивме 2-3!!

Аха,може и ќе даде.Ве молам од сега па натаму да не го спомувате името на Робињо на овој фанклуб,бидејќи е играч на Манчестер Сити а не на Челси!!Дрогба против резервите на Арсенал изигра 58 минути,а на негово место влезе Фабио Паим:vozbud:!!За жал изгубивме 2-3!!

mislis tepavme 2-3 ne izgubivme :smir:

i oficijalno Robinho vo City neka mu e so sreka ..Steta sto ne dojde kaj nas pamet u glava sledniot pat ....

Робињо во Сити, Реал испаднаа педери и работава дојде „Робињо каде сакаш, само во Челзи немој“. Пошо Роман е приглуп по се изглеа, Кенион е злопамтило и ќе вратит за ова, кога тогаш. Реков, со Робињо ќе беше одлично, ама и вака не се жалиме.

Чекам fantomX да ми даде слика од Кристијано Роналдо да ја носам на аватар до 15ти септември. Сликата дај ми ја по пп, не сакам да ми ја труе темава. :nesum: Бацки :back:

Тоа е заврши преодниот рок,Калдерон исто како и Робињо испадна копиле што не ни го продаде нас и така...

Што испаднале копилиња бе? Колку што прочитав на фан клуб Реал, последната понуда на Челзи била 30 милиони, а Сити го купи за 42 милиони! Толку Челзи го ценеше Робињо што не сакаше да даде повеќе од 30 мил? И сега кој е крив? Или мислеше Роман дека Робињо секако го мразат више у Реал, и дека ќе мораат да го продадат, безразлика за цената! Епа се заеба гадно! Ова е најдобра одлука на Калдерон, можете да го кривите Абрамовиќ не него!

Како не ќе го кривам Абрамович за еден играч кој не игра со срце кој игра за пари!Ама да ми е жив Манчестер го бараше Реал Роналдо и САФ рече не,и готово мукк.И никогаш нема ни да го добијат....

Боби, Калдерон е најголем педер шо мојт да имат во еден клуб. Прво по Кристијано залетан ко ненормален, медумска војна водеше за да го добие, после курташак со Робињо си играше, не го пушташе во Челзи, а последната понуда на Челзи беше 38 милиони. Едноставно, не сакаше да го пушти. Се појавија Сити со 42 и го зедоа, нема ништо нејасно. Најголем кривец во случајов е Роман, ама ваков педер ко Калдерон немав видено досега. Сигурно со Гути се во врска. :pipi:

Како не ќе го кривам Абрамович за еден играч кој не игра со срце кој игра за пари!Ама да ми е жив Манчестер го бараше Реал Роналдо и САФ рече не,и готово мукк.И никогаш нема ни да го добијат....

И шо мислиш подобро е така да кажува дека сака да игра во друг тим и да го чуваат(како Ман ју), или да го пуштат како Реал?

Да не си измешал малку станиците? Добро зашо педер бил Калдерон :pos2:, секој си бара поголема цена нели?

Да не си измешал малку станиците? Добро зашо педер бил Калдерон :pos2:, секој си бара поголема цена нели?

Робињо свика прес и рече: Сакам да си одам од Реал, сакам во Челзи.

Кристијано рече: Можда ќе си одам, можда не. Мене во MUFC ми е супер, не знам зошо би си одел.

Значи, во двата случаи, Калдерон е педерштина.

Глупав беше Абрамович што му дозволи лани да го земе Робен,треба одсега и ние како Реал да прајме.Ако ни бараат некој играч да го продадеме на Нумансија или Осасуна!

Убо тебе од афект ти е сеа плачењево или од неконтање.

Еве ти пример: Ти ги продаваш книгите и идет едно дете и викат на ти 1000ка и идет друго и викат на ти 1500 и на кој ке му ги продајш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom