Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Со среќа нека ни е петто место.

Со оглед на распоредот до крај не би се ни изненадил таму да завршиме.

Тоа е, ептен посакував да сум грешка пред 5-6 години кога јадев гомна дека клубов ќе паѓа ама тоа е...

И утакмицава очекувано бод или минимален пораз ќе испадне. Следна недела нема шанса да ги тепаме Сити додека Јунајтед,Ливерпул и Тотнем играат со посласби екипи така да пак ќе ни избегаат пар бода и така до крај на сезона.

Честитки, станавме новиот Ливерпул.

Лош пораз...мислам дека заслуживме барем бод.

Најслаби алки Кристенсен и Дринквотер едноставно не знаеа кај тераат,тотално изгубени. Исто така и Мората,типот е во лоша форма веќе со месеци,немаме видено некој сериозен продор од него,се влечка и тешко се снаоѓа кога е со топка наликува на тежок аматер. И кога дојде истото го мислев али сепак имав надеж дека му треба време да се навикне и адаптира. Прав мекуш.
Исто така се чудам со Конте зошто гo изваде Азар? Why ?
Како и да е тешко ќе биде до крај...среќни треба да сме и со 4то место ако фатиме.

Лош пораз...мислам дека заслуживме барем бод.

Најслаби алки Кристенсен и Дринквотер едноставно не знаеа кај тераат,тотално изгубени. Исто така и Мората,типот е во лоша форма веќе со месеци,немаме видено некој сериозен продор од него,се влечка и тешко се снаоѓа кога е со топка наликува на тежок аматер. И кога дојде истото го мислев али сепак имав надеж дека му треба време да се навикне и адаптира. Прав мекуш.
Исто така се чудам со Конте зошто гo изваде Азар? Why ?
Како и да е тешко ќе биде до крај...среќни треба да сме и со 4то место ако фатиме.
Ќе фатиме кур.
Сеа ќе ни го опне Сити и елиминација од Барса и толку од сезоната и Конте.

28377558_1694637690558607_6297542672621927676_n.jpg

welcome to the arsenal era !!!
не смеј ниеден фан овде на форумов да ја брани срамната стратегија на клубов со аквизиции од типот на баркли, срањејоко итн. а меѓувреме да му ги продаваат квалитетните играчи на директни ривали. ете шо ти значи матич да го имаш во екипа наместо дринквотер. треба да си ќутиме и да кркаме ремет дури да се оправат работите.

Добро почнавме ама после 60 мин се осети заморот кај играчите и Јунајтед почна да ја превзема иницијативата.
Не ми е јасно што толку чекаше Конте со измените не ли примети дека тимот падна.
Мораше да го замени Дринквотер со Фабрегас и да добие на посед и Жеру со падавичарот Мората и да освежи на некоја од бековските позиции.
Замената на Хазард не ми е јасна...

Инаку ми фали Коста желба за игра, пргавост па и закачките да го подигне моралот на екипата...
Мората денес повеќе беше на земја и лежеше од што играше ти ебам балерините шпански...

Инаку поразот нема којзнае колкаво влијание на тоа дали ќе играме лш или не, сите екипи играат променливо, најбитно ќе ми биде да ја поминеме барселона, моментално се се сведува на тој меч...

Џими пријател колку години имаш 7 - 10?

Дали со душа го чекаш секој кикс на Кристенсен за да можеш да го изгураш она твоето дека треба да се прати на позајмица во Витесе а Кехил да биде човекот за прв тим?

Добро почнавме ама после :toe:60 мин се осети заморот кај играчите и Јунајтед почна да ја превзема иницијативата.
Не ми е јасно што толку чекаше Конте со измените не ли примети дека тимот падна.
Мораше да го замени Дринквотер со Фабрегас и да добие на посед и Жеру со падавичарот Мората и да освежи на некоја од бековските позиции.
Замената на Хазард не ми е јасна...

Инаку ми фали Коста желба за игра, пргавост па и закачките да го подигне моралот на екипата...
Мората денес повеќе беше на земја и лежеше од што играше ти ебам балерините шпански...

Инаку поразот нема којзнае колкаво влијание на тоа дали ќе играме лш или не, сите екипи играат променливо, најбитно ќе ми биде да ја поминеме барселона, моментално се се сведува на тој меч...

Џими пријател колку години имаш 7 - 10?

Дали со душа го чекаш секој кикс на Кристенсен за да можеш да го изгураш она твоето дека треба да се прати на позајмица во Витесе а Кехил да биде човекот за прв тим?
Не морам да чекам кикс на Кристансен стално ги прави. Го гледав и у Борусија М. пошто пратам Бундес и таму киксираше често.:toe:

Ако се нервиравте за поразов денеска очигледно сте се лажеле сами себе последниве години (или сте глупи. трето нема)

Ок е утакмицава, не не надигра Јунајтед, тоа ќе беше лошо веќе.

Вака се одигра како што се очекуваше, нијанси решаваа, можеше секако да заврши мечов.

Лошото е што ете на тимов му вали острина малце и тоа беше разликата денес.

Ама со вакви играчи нема острина.

Исто и со Сити како и да заврши мечот нема простор за нервоза, битните утакмици ќе бидат со други екипи.

Е сеа глупото е што игравме кур ташак со Бурнемаут и Вотфорд што ни се стварно битни утакмици..

Така да...кога 7-1 губиш од овие две екипи реално не заслужуваш топ4.

Сега треба да се молиме дека Тотенхем ќе ги елиминира Јуве па некако и они и Ливерпул да киксаат ради долга пролет во ЛШ.

Ние ќе се сконцентрираме само на ЕПЛ па таму ќе ги бараме шансите и верувам подобро ќе играме на крај на Март и Април.

Ќе чекаме сега кикс на други екипи, па јбг....реков и пред 2-3 недели, сосема сум ок и со Лига Европа, тоа е реално за оваа екипа.

Зоки па и ти кога ќе лупнеш некој трол :facepalm: сме биле за ЛЕ :cujte:

Тимов што излезе против Барселна само наместо Педро да игра напаѓач е супер и може да оди далеку. Само проблем е што има многу нови фудбалери и не се уиграни добро или не се доволно квалитетни како што изгледа во моментов.
А и Конте многу аматерски грешки направи сезонава од она глупа катанаџо формација, форсирањето на Кехил и Бакајоко доцни замени...

Зоки па и ти кога ќе лупнеш некој трол :facepalm: сме биле за ЛЕ :cujte:

Тимов што излезе против Барселна само наместо Педро да игра напаѓач е супер и може да оди далеку. Само проблем е што има многу нови фудбалери и не се уиграни добро или не се доволно квалитетни како што изгледа во моментов.
А и Конте многу аматерски грешки направи сезонава од она глупа катанаџо формација, форсирањето на Кехил и Бакајоко доцни замени...
Па сме.
Дринквотер, Жиру, Баркли...се тоа се играчи за во ЛЕ без заебанција.

Кристенсен има 21 година, Кејхил има премногу години, Луиз скоро и да не игра, Рудигер,Бајакојоко и Мората играат прва сезона во тимот ште не се внесени комплетно, Фабрегас влага во стари години, Педро исто така.

Остануваме со 3-4ца играчи што го имаат квалитетот за во ЛШ (то ест кога би биле во друга екипа да би биле прв тим)

Така да...со сите заебани работи што се дешаваат...тимов е тамам за во ЛЕ.

Да не бидам погрешно сфатен не дека ќе сум задоволен или дека тоа е целта. Ама ако завршиме ЛЕ нема да биде "Ееееј ова е катастрофа тимов мораше повеќе!!" пошто реално со овој тим..тоа е..борба за 4то место..нијанси ќе одлучуваат..

Муабетот ми е нема да биде незаслужено ако играме ЛЕ... пример Јунајтед ако играат ЛЕ за нив тоа би било катастрофа и очај...за нас и не би бил со овој тим...да бидеме реални.

Нешто да си пишете у темава бе? Или ви снема волја за живот? :D

Мислете позитивно оваа и следната недела играме само една утакмица :D
Последниве 3 ипол месеци мислам само еднаш дали се имаше десено тоа...

Нешто да си пишете у темава бе? Или ви снема волја за живот? :D

Мислете позитивно оваа и следната недела играме само една утакмица :D
Последниве 3 ипол месеци мислам само еднаш дали се имаше десено тоа...

Ама позитивно што играме против Сити...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom