Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто не добива Кристјенсен минутажа сеа за сеа дан знае некој

"Blokov" na Luiz i "odbranava" na Kurtoa...[DOUBLEPOST=1502549011][/DOUBLEPOST]Wtf ej, sam go ostavija....

Последно уредено:
Ако е ова некаков предвесник, ќе молиме да се повтори 2015/16. Трагедија, смешно стана веќе :toe:

Primetete nula komunikacija megju Luiz i Rudiger za tretiot gol.
За одбраната секако нема што да се коментира. Конте во одбрана секогаш сака да има зацртана позиција за секој дефанзивец. А ова полувреме 3-4 пати ги сменија позициите. Рудигер на сите три позиции играше во 45 минути... Само не знам дали Конте така им кажува, или сами си шетаат кај сакаат.

За одбраната секако нема што да се коментира. Конте во одбрана секогаш сака да има зацртана позиција за секој дефанзивец. А ова полувреме 3-4 пати ги сменија позициите. Рудигер на сите три позиции играше во 45 минути... Само не знам дали Конте така им кажува, или сами си шетаат кај сакаат.
Алонсо од прва доби жолт (2-3 мин.), на Цеск за ништо му досуди фаул, па потоа доби и жолт! И имаше фаул за Канте (плус игра со рака) во судиското продолжение, ама дебилов очигледно не гледа ништо објективно. Црвениот нема да го коментирам.......

Нека се погрижат веќе никогаш да не му суди на Челси.

Алонсо од прва доби жолт (2-3 мин.), на Цеск за ништо му досуди фаул, па потоа доби и жолт! И имаше фаул за Канте (плус игра со рака) во судиското продолжение, ама дебилов очигледно не гледа ништо објективно. Црвениот нема да го коментирам.......

Нека се погрижат веќе никогаш да не му суди на Челси.
Најмал проблем е судијата на натпреваров :D

Јасно беше после стартот на копитарот во кој правец ќе оди натпреварот - комплетно се распаднаа концепциски.... исто како што е кристално јасно дека имавме катастрофални подготовки и тимот не функционира воопшто без 2-3 клучни(креативни) играчи. Најлошото е што сеа ќе се расфрлаат со кеш на панични купувања ала Баба, Торес и остали чисто да се земе нешто, па ќе гледаме циркуси

#AgainstModernFootball
На кого му требаат играчи и трошење на пари? Се надевам никој нема да купиме за да покажеме дека и вака мали екипи со аматерски управи може да успеат да опстанат во Премиер лигата!

Денеска изгубен многу битен директен дуел за опстанок ама верувам до крај ќе успееме некако до 36 поени да стигнеме што мислам ќе ни бидат доволни за опстанок. Можеби слеедниве 2 месеци нема да победиме, ама не се откажувајте, накај Ноември-Декември ќе имаме битни дуели што можеби ќе ни донесат битни поени за опстанок. Не знам, можда сум наивен али мислам би можеле 17то или 16то место да извадиме на крај

#ЈасВерувам

Mashki izigraa u vtoro, za toa moze da se chestita. U prvo kriminal.

Barem jasno e koj treba da bide starten napagjach sledna utakmica.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom