Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Прочитај што пишува денешна Gazzeta Tutto Loto. ;)
Што пишува :)? Дека син му се бори на болница и дека го пропушта мечот со Лацио? Дека сите ултраси се со него и му изразуваат подршка сегде? Е то да вистина е.

Да му се донесат тие 3 засилувања што ги бара Конте 80% освојуваме.

Оскар е премногу едноставен, веќе е прочитан играч за лигава. Тука совршено ќе се уклопи Родригез.

Кехил сезонава воопшто не е лош, немаше некој посериозен противник за чување освен Керол кој го доби во секој воздушен дуел.
Ако се врати Зума спремен за игра и ако нема повреди би требало да е ок.

Фали бек, Аспликуета е далеку покорисен десно, Челзи добива на брзина и на креатвност.
Лево да се донесе некој стабилен бек, Иванович да се префрли на клупа.

Матич полека се враќа во форма, денес имаше некои лоши пасови ама за разлика од претходните партии денеска покажа фудбал.
Канте машина, колку само претрча и освои топки :oleee:

Еден :aplauz: Тоа се бараше да шутира почесто, да превзема одговорност... презадоволен сум.[DOUBLEPOST=1472323732][/DOUBLEPOST]Вилиан го заборавив... каков само играч зедовме на мајтап.
Каков Махрез не ви го менувал ни за Роналдо. :D

И да, треба во прва прилика re-negotiating на договорот на Хазард да направат и да му обезбедат што повисока плата, нешто како 300 илјади неделно.

Коа ќе видиш како идат работите малце не среди Конте,али Барли не е мерило да знаеме колку сме добри или лоши.Ќе го пофалам Хазар изгази човекот на оваа утакмица.
Чекам 16-ти и 24-ти Сеп да видам како ќе изиграме со Ливерпул и со Арсенал и дали сме кадарни за шампионска оваа година.Сеа за сеа први сме :pijani: .

А што те чуди тоа? Ако донесат нов ЦБ, нема многу да се изнаигра. После повредата треба да се види дали е уопште тој стариот Зума, позајмица би му добра дошла, ако не го бива уште еден од многуте кои ќе одат у заборав.:D

Ако муабетов за трансферов на Зоума се случеа лани вакви ќе беа коментарите:
Па добро...сеа кој сме ние да судиме? не ги глеаме тренинзите, кој знае што прави...башка ете лани киксаше неколку пати...неиксуен е, не ни треба таков играч нас. Башка добра пара ќе земеме. Одлично е, ја му верувам на тренерот!!!!!

Ама сва среќа сега искачаат муабетиве па пообјективни реакции ќе има :D

Не бе, какви шпекулации, сајтов ми е крајно рандом. Башка кој нормален би правел трансфер за играш што е повреден...

Глупoсти, кo зa Азпи еднo време штo имaше муaбети зa Билбao. Вo Билбao ќе oдел :icon_mrgr:

Џереми Бога даде гол за Гранада.

Според шпекулациите на медиумите: Маркос Алонсо е пред потпис (вчера беше прва постава така да вајлда овај ако иди тоа ќе биди последен ден).
Наполи демек го договориле Максимович од торино така да имаат простор за уште еднаш да напнат за Коулибали(само да не се случи ко лани кога евертон го купи мори и си го заржа стоунс).
Брозовиќ се шушка дека ќе го земаат, првично со трампа со цеск ама според цеск тој останува да се бори за место во тимот така да прашање е за кеш. 30 милиони фунти/евра. За одење само реми вајлда на позајмица во кристал палас и тоа е веќе сигурно.
Скептик сум за Коулибали, знам дека Брозовиќ ќе ни го тупнат а алонсо мора да се земи и се надевам дека овај ќе биди долго посакуваниот лев бек шо го чекаме неколку години. Бане нека си оди централно и така ќе се врсти балансот во одбраната. Зума нека не го даваат ни под разно

Многу офанзивно ми делува Алонсо, ама ок лик е.

Брозовиќ НЕ.

Мора уште кеш да се стави за Родригез, ни фали таков играч. Сигурен сум дека ќе се исплати трансферот.

Ако се купи бек, Бане може да игра средина... Зума / Кехил, Бане, Тери. Може да се закрпи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom