Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Фан на Јунајтед моуд он: ААААА ГОЛ НА ИТАЛИЈА КОНТЕ ГЕНИЈУ ТОТАЛНО СИТЕ ТИТУЛИ ГИ ОСВАЈАМЕ НЕМА ШАНСА ПАК ДА КИКСНЕМЕ ТИПОВ Е ВТОРОТО ВРАЌАЊЕ НА ИСУС ТИТО!

Фан на Јунајтед моуд оф: Ок фудбал форсира овој Конте. ДОбар микс од напад и одбрана. Прашање е дали ова би го форсирал и во Челзи, али сасвим супер менаџерски стил е ова.

Ми се свиѓа што само јас останав у темава. Ама тоа е, не можеш некој со сила да го убедиш дека тимот идеше на лош пат и требаше да се изгуби секоја надеж за истиот.

Отвараме со Вест Хем. Првата утакмица со Мурињо ни е на 22ри Октомври.

Негде 6то-7мо коло играме со Ливерпул.

Ck-p_VzXAAABmPj.jpg:large

И подобро што ја одбиле понудата.

првиот месец и пол има да ни се извади маста, псоелдниве утакмици стандард да си финишираме без нервози :)

Ливерпул, Арсенал, Хал, Лестер, Јунајтед...

[DOUBLEPOST=1465999488][/DOUBLEPOST]
Ми се свиѓа што само јас останав у темава. Ама тоа е, не можеш некој со сила да го убедиш дека тимот идеше на лош пат и требаше да се изгуби секоја надеж за истиот.

Отвараме со Вест Хем. Првата утакмица со Мурињо ни е на 22ри Октомври.

Негде 6то-7мо коло играме со Ливерпул.
Brat ne se napinjaj, u redu e, ne si samo ti, ne se sekiraj :))))) Bashka ima evropsko, nikoj tashak ne go boli za klubski fudbal letovo :D Do kaj sme so transferi? Kje go ziame Cristiano ili ? :DD

Inache ne e losh rasporedov, kko sho pisha gore darkerot, taman da fatime forma prvite nekolku mecha.

Во Мај лагано ќе си кренеме пехар ептен лесни 3-4 последните кола.

Пак ќе кажам ако има можност мора да се земе Канте, типот е нов Макелеле.
Со Матич (ако ја врати формата) има да се ѕид. Може слободно без одбрана и голман да играме :)

Гледајќи ги Италијанциве на ЕП и гледајќи го моменталниов ростер на Челзи.....ја стварно неам појма како ќе може Конте да си го имплементира фудбалов во тимов..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom