Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Chelsea are set to offer N'Golo Kante a five-year deal to reject Paris Saint-Germain and join them. The Blues are ready to hand the sought-after France international more than treble his £35,000-a-week wages at Leicester to tempt him to Stamford Bridge.
:vozbud:

Отиде денес и Мурињо и...

Толку беше :D
И пуштиле сигурно уште некој милион и прифатила. А случајот и го билдаа демек за заштита на правата на жените и што уште не, и на крај ќе испадне дека само сакала да извлече што повеќе пари.

Иначе претходно кога и понудиле пари за спогодба, и понудиле и пак да работи во Челзи.

CkWv1jdW0AAZsh1.jpg

Do koga be so vakvi igrachi, Morata be ej... kuskule, dal 10+ gola u mochanana Serija A, mirisa na mleko ushte kje igra vo premier ligaso dzinovi 100 puti fizichki posremni od nego. Do koga so ovaa shugava transfer politika na klubov, do koga? Pa zemi be zaangaziraj se, zemi nekoj ko Pogba za u sredina, nekoj rasen shpic ko Suarez da go nadopolnuva govedovo Costa napred, zemi nekoj bek asalen zamena za Terry.. ccc

Do koga be so vakvi igrachi, Morata be ej... kuskule, dal 10+ gola u mochanana Serija A, mirisa na mleko ushte kje igra vo premier ligaso dzinovi 100 puti fizichki posremni od nego. Do koga so ovaa shugava transfer politika na klubov, do koga? Pa zemi be zaangaziraj se, zemi nekoj ko Pogba za u sredina, nekoj rasen shpic ko Suarez da go nadopolnuva govedovo Costa napred, zemi nekoj bek asalen zamena za Terry.. ccc
Скромно, Погба + Суарез + Стоунс (?) = ~ 250 мил. :icon_lol:

Малце треба и реален да си :toe:
Dali stvarno mislis deka so igraci ko Morata I Lukaku moze da igra gigant ko Chelsea na 3 fronta? Hazard bese zadnjoto golemo ime sho sme go zemale zadnji 5-6 ili kolkku I da se zimski I letni preodni rokovi.

Golem problem za Abramovic.
Абе не е проблем да се треснат, ама колкав revenue ќе има клубот на крај на година е битно. Јер ФФП.

Канте за 20 милиони е интересна опција, штета што нема нешто посериозно.(n)

Dali stvarno mislis deka so igraci ko Morata I Lukaku moze da igra gigant ko Chelsea na 3 fronta? Hazard bese zadnjoto golemo ime sho sme go zemale zadnji 5-6 ili kolkku I da se zimski I letni preodni rokovi.
Епа ајде кажи играчи како Погба и Суарез кои се реални цели и би дошле сега во Челзи, посебно кога нема ЛШ :D

Хазард не беше име кога го купивте, а ни приближно извикан како Лукаку и Стоунс.

Рудигер нема да игра на ЕП, сериозна повреда. Отпиши го овој како засилување. Не ми се свиѓаше и онака, оној Кулибали од Наполи посигурен ми изгледа.

Изгледа им го крадеме Брахими на Ливерпул.
Ништо ново. :ROFLMAO:

Патем, многу добар играч.

Последно уредено:
Ако би бирал помеѓу Мората и Лукаку би го одбрал Лукаку. Мада шупаци ќе испаднеме,еднаш го шиткаме па по неколку сезони го враќаме.

Рудигер нема да игра на ЕП, сериозна повреда. Отпиши го овој како засилување. Не ми се свиѓаше и онака, оној Кулибали од Наполи посигурен ми изгледа.
Коулибали ми е мангала тип на играч, снажен, цврст и многу глуп :)

Nainggolan: "Courtois and Hazard have already asked me to come to Chelsea, but a possible transfer isn’t in my head."

fabregas-morata-500.jpg

Се фатиле за работа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom