Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Фалкако уште за на скијање е, ќе падни ќе се доискрши :D
Го боли курчич, со платата која му ја дадоа има да плаќа смештај у приватна болница со латино медицински сестри до крајот на животот.:LOL:

Марота за талијанските медиуми

The fact Antonio Conte is going to Chelsea just confirms that we made a good choice when we took him from Siena. I am proud of this and for him.

“Cuadrado? I don’t think Conte will influence our decision. We could keep him here.”

Со среќа нека ви е Перикле, и благодариме за Квадрадо :backa:

Марота за талијанските медиуми

Со среќа нека ви е Перикле, и благодариме за Квадрадо :backa:
Искрено и нема некоја атмосфера да се враќа Квадрадо по секоја цена. А и ретко кој би се согласил дека има некоја потреба страната на Вилиан да се чепка.

Добра е десната страна како бекап го имаме Педро и Траоре по потреба.

Кога веќе не успеавме да пензионираме еден од Лампард или Дрогба, мора Тери да се чува, мора да му се даде нов договор, без него Челзи неможе да се замисли.
За 7-стотката :cuc:

Дан Ливин пишува дека најверојатно и Еменало ќе јаде шут карта. Фала богу.

Chelsea Football Club will once again travel to America this summer as we take part in the International Champions Cup.

We begin the tournament by playing Premier League rivals Liverpool on Wednesday 27 July in Los Angeles, and finish by facing AC Milan at the brand new US Bank Stadium (pictured above) in Minneapolis a week later, with a fixture against Real Madrid on Saturday 30 July at a venue soon to be revealed.

http://www.skysports.com/football/n...urtois-admits-uncertainty-over-chelsea-future
Не ми е јасно зошто штрков јаде гомна кога и он имаше криминални партии сезонава. Ѓубре.
Трачарски наслов, но се служувам дека неблагодарно е да говори толку Тибо.
Гледам и денеска правел споредби за тренинзите во Челси и во Белгија.

Ах златен Чех, пример за професионалец.

Хм...
Клубот застана на негова страна и му го исполни условот да биде бр 1 голман... и се прва лоша сезона одма јадење гомна...

Оскар може пружа слаби партии ама ниту еднаш не излезе со нешто вакво!

Ти бам мрсољковците:facepalm:

Оскар, Вилиан и Рамирес, зато ги сакам оти никогаш не излегле со ваков став и не му било проблем да дремат на клупа, секогаш ко ќе му притребаа на клубот беа спремни да дат се од себе. Оскар можи е тиња во последно време ама е професионалец и го сака клубот.
Не знам за Тибо колку е вистина ова оти медиумите знат да си ја преплетат приказната во нивна корист.

Трачарски наслов, но се служувам дека неблагодарно е да говори толку Тибо.
Гледам и денеска правел споредби за тренинзите во Челси и во Белгија.

Ах златен Чех, пример за професионалец.
Нека оди нека си брани во Белгија и нека игра за Андерлехт. Овај колку што следев пред да го вратите не ни сакаше да се врати памтам дека и ујдурми праеше да остани во Атл. Мадрид. Ебате детиштето недозреано по фацата се гледа дека е глуп чоек

Мислам дека он ќе биде меѓу први што ќе не напушти летово, такво претчувство имам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom