Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ај све све, ме интересира како БАБА ти навива за Атлетико? :D
Баба мууу, значи мајка ми :)[DOUBLEPOST=1457116812][/DOUBLEPOST]Не лани преклани, кога играа финале Атлетико интересен случај бевме.
Атлетико го отпадна Милан, му се изнасмеавме на брат ми, па после ја отпадна Барса, па Челзи па финале изгубија од Реал. :D

Баба ми ги знае Тери, Дрогба, Лампард, Мурињо и Руни. :D Барем на овие ми текнува дека кога ќе ги види на ТВ кажува: „Еее еве го Тери, само се кара нешто овој“.

Баба ми ги знае Тери, Дрогба, Лампард, Мурињо и Руни. :D Барем на овие ми текнува дека кога ќе ги види на ТВ кажува: „Еее еве го Тери, само се кара нешто овој“.

Dirty GrandMa....

Баба ми од скоро ги знае Данкан Едвардс, Џорџ Бест, Еузебио, Драган Манце и Рон Харис.
Лично.

Team to face Stoke City: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Baba; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Traore

Today's subs: Begovic, Miazga, Clarke-Salter, Loftus-Cheek, Fabregas, Pato, Remy

Траоре (y)
А Хидинк вчера рече Коста стартер :cautious:

Team to facе Stoke City: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Baba; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Traore

Today's subs: Begovic, Miazga, Clarke-Salter, Loftus-Cheek, Fabregas, Pato, Remy

Траоре (y)
А Хидинк вчера рече Коста стартер :cautious:
Да не се повредил го нема ни на клупа.:facepalm:

Да не се повредил го нема ни на клупа.:facepalm:
Абе уште од минатата недела планот беше да го одмара за ПСЖ. Чудното е само што на пресот вчера рече дека ќе бил стартер. Ваљда лажел, и ги одмара Коста и Фабрегас сега :D

Абе уште од минатата недела планот беше да го одмара за ПСЖ. Чудното е само што на пресот вчера рече дека ќе бил стартер. Ваљда лажел, и ги одмара Коста и Фабрегас сега :D
Чудно е шо го нема ни на клупа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom