- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Не не, то сега беше со Пјанич зимата се шпекулираше.[DOUBLEPOST=1457045999][/DOUBLEPOST]Кенеди нема среќа, се повреди.Ја знам шо испадна. Го земаа Ракитич.
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не, то сега беше со Пјанич зимата се шпекулираше.[DOUBLEPOST=1457045999][/DOUBLEPOST]Кенеди нема среќа, се повреди.Ја знам шо испадна. Го земаа Ракитич.
Таленти што вредат по 40 мил. Сумите за трансфер не се веќе реални.
Сега со овие понуди од Кина уште повеќе ќе падне Италија и Франција. Ќе си доминираат Јуве и Псж.
Стротман и Наинголан нели беа најавени како големи таленти...
На Хамшик му помина времето.
@RATM Точно, ама Оскар нема изиграно една сезона (комплетно) во врвна форма, за да му дадеш кредит како на Хазард и Матич. Формата му е променлива 1 месец е во форма 2 не е.
Таков играч не заслужува да игра прва постава, поготово не на таква одговорна позиција.
По грешкуЗошто бе мене си ме тагирал?![]()
Штурм Грац како играат сезонава?Бетис ми е најсимпатичен тим во Шпанија после Атлетико и Билбао, ги имам гледано неколку пати и Мусонда добива секогаш позитивни критики од коментаторот.
Прави разлика на терен, видно приметлив е.
Ќе видиме како ќе се развива понатаму.
Mногу лошоШтурм Грац како играат сезонава?![]()
За на Џери Спрингер стеMногу лошо
Иначе внука ми е фан на Бетис и мора да се гледа ко ќе ги дават на СК.
Дома тетка му за Челзи, дедо му за Барса, татко му за Милан, мајка му за Реал, баба му за Атлетико таа за Бетис се фати.![]()