Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Toп, се повреди Зоума....

Али цела среќа ние уште пред 3 години со трансферите се спремивме за нешто вакво.

Леле колку ни е срање тимов вака кога го гледам немаме замени за ниедна позиција....дури и ја губам оптимизам за мечот со ПСЖ.

Немаме клупа еј...Џилобоџи да го вратиме...ццццц

Шо бе? Уште без пораз? Уште ве боли тоа што бев у право? Уште ве боли тоа што сме бољи без Мурињо?

Е па то е...

Добро е, со мртов тим имаме солидни резултати. Ме нервира само што не напаѓаме цело време кога очигледно за бранење не не бива. Ама па не можам да ги обвинам ни за тоа кога го немаше Хазард во прв тим. Ај ко ќе се врати у прв тим ако играме офанзивно ќе биде добро.

Уште еден добар меч во кој што може да се спремаме за напнатост во ЛШ. Кај и да е ќе стигнеме и до 13то место можда. :vozbud:

Форца нерешено!!!
Едино што ме радува нерешеново е што им ги скративме шансите за ЛШ на педерите
Мизерен клуб сме, сега и без Зума, едвај чекам Сити и ПСЖ да ни ги скратат маките и сезонава лабаво да си ја гледаме односно не гледаме.

Ништо позитивно после натпреваров.
Жал ми е многу за Курт, во пеколен ритам и форма беше се надевам дека нема да биде сериозна повреда иако песимистички се изгледите.

Иванович ниту центаршут може да упати веќе 2 сезони, ниту да изблокира но во ред, штета што не му понудија 3 годишно продолжување на договорот.

Ми создадоа огромна одбивност кон Челси сезонава управата и дел од играчите.
Но сега со Ролекс ќе потпишат спонзорски договор другото не е битно, и така за фудбалски работи нема никој кадарен во управата.

#bussines as usual

Ништо позитивно после натпреваров.
Жал ми е многу за Курт, во пеколен ритам и форма беше се надевам дека нема да биде сериозна повреда иако песимистички се изгледите.

Иванович ниту центаршут може да упати, ниту да изблокира но во ред, штета што не му понудија 3 годишно продолжување на договорот.

Ми создадоа огромна одбивност кон Челси сезонава управата и дел од играчите.
Но сега со Ролекс ќе потпишат спонзорски договор другото не е битно, и така за фудбалски работи нема никој кадарен во управата.

#bussines as usual
(y)

Токму заради ова сакам да ни ги скратат маките ПСЖ и Сити, не дека и да не посакувам нема тоа да се деси. Па после без никаква мотивација ни елан до крај да си играат и трчкаат на терен, а Роман од ложата да добие Алцхајмерова Болест додека ги гледа.

На сите натпревари се игра онака колку да се проба да не се изгуби, а не да се проба да се победи. Само нерешени цело време, али најбитното пораз немало :ROFLMAO:

Добро е, со мртов тим имаме солидни резултати.
пред месец дена Мурињо беше крив, сеа тимот бил мртов.:pos: пораз немало :pos:

Оn topic, Микел денеска посебно ужасен беше, вон неговите стандарди, ќе остане енигма во фудбалот како толку години си зема толкава плата и се довлекува нонстоп во прва постава.

Се осеќа потребата од нови трансфери, потребен им е напаѓач, CMF/box-to-box средњак и ако си иде Тери, стопер. Само не верувам дека управата ќе искешира на тројца играчи кои би коштале ~ 150мил. со плановите за новиот стадион. Still, one can hope.:unsure:

Освен Вилиан и Коста другите дупки невидени дефинитивно,никој не се труди кур ги боли дали губат.Оскар леле мајко :tapp: зошто игра човеков не ми е јасно толку лежерно си се движи око не му трепнуе.

Шо бе? Уште без пораз? Уште ве боли тоа што бев у право? Уште ве боли тоа што сме бољи без Мурињо?

Е па то е...

Добро е, со мртов тим имаме солидни резултати. Ме нервира само што не напаѓаме цело време кога очигледно за бранење не не бива. Ама па не можам да ги обвинам ни за тоа кога го немаше Хазард во прв тим. Ај ко ќе се врати у прв тим ако играме офанзивно ќе биде добро.

Уште еден добар меч во кој што може да се спремаме за напнатост во ЛШ. Кај и да е ќе стигнеме и до 13то место можда. :vozbud:
Sigurno ne si seriozen, ne, ne, nema sansi da si seriozen.

Какво играчиште, се уште ми е криво што го продадовме.

Дојдов само да се искезам на она,,подобро сме играле без Мурињо''. :pos:

Кое пусто подобро, во првите 20 минути од мечот, не можевме со топката да се споиме. Дури можам да кажам дека играме за нијанса послабо. Хидинк не донесе никаква промена во Челзи. Освен тоа што не губиме толку често, но кое фајде само од нерешени?

Хајлајт на мечот, Микел кога тргна во напад безглаво во 90-та минута и кога му избега топката. Хаос.

п.с Коста да се продаде веднаш, да пробаме со детено Лукаку...

Последно уредено:
Jas ne mozam da svatam, posebno dragonot, osven ako ne se dupci so komentarite, kako sme podobreni od ko si zamina Murinjo, popickarska taktika jas nemam videno, aj denes Junajted ama pred nekoj den so Vatford na bod odevme be, sme nemale poraz alooooo 18 sme na tabela nereseno ednakvo na poraz e vo nasata situacija, za so se brani za da ne ispadni od liga ? Pa napadni bre zaostanvame 10 boda pod Vest Hem, mora na pobeda da se odi na sekoj natprevar, Murinjo odese na nereseno ama ako mu bese potreben bod, na primer ko se borevme za titula i sekoj bod ni bese od korist ama ovaj krofnarot za so odi na nereseno ? Abe odvaj go cekam duelot so Psg ko ke ne napukat so 4-5 gola glata da ne znaj kaj mu se naoga.

Што е работава со Зума, до кога ке паузира ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Едино во Зума ми е умот...невозможно цццц :(

0fjPWOcL7iAVqGcd.jpg

Ми стана омилен за кратко време, поради пожртвуваноста со неговата курпулентна градба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom