Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Многу тешко Гризман да дојди, на Атлетико му е клучен играч моментално и цела тим на него се потпира бидејќи само тој во нападот му функционира, ако иди треба до Јануари да го донесат бидејќи имат бан за трансфери и до Јануари му е рокот за продавање/купвање играчи, а таква работа тешко пишав погоре зошто.

Некако нејќам Рамирес да си оди, добар squad играч си е. Ама се пишува дека ќе си оди за 25 милиони фунти, што е доста добра сума за него моментално. Ако си оди, не очекувам, а и не сакам да доаѓа никој друг затоа што со тоа би му се отворил патот на Лофтус да добие повеќе шанси до крај на сезона, плус секако сега би било лошо да се зима некој, кога на лето треба да доаѓа нов менаџер. Исто и за Пато ако дојде на позајмица е добро за да се види и он како ќе се покаже до крај на сезона, па со новиот менаџер да се одлучи дали ќе го откупат на лето.

Лошо би било што малце ќе се ослабне тимот ако оди Рамирес, ама па секако немаме некои големи шанси за нешто сезонава, а ФА Куп може да се освои и без него. И од една страна е добро што би земале доста пари, ама па од друга страна покажува дека управава би продала било кој играч доколку стигне понуда која сметаат дека е висока. Ќе се штедат пари секако, ќе се гради стадион...

Ликнат договорот за Фалкао.

It is explicitly agreed that no fee is charged to Chelsea by AS Monaco for the temporary transfer of the player's registration.

Само платата и медицинската нега се трошоци.

Attachments

Што сме ние црвен крст, давање плата за џабе.
5.5 сезони е во Челзи, освен таа 1 сезона кога освоивме лига на шампиони останатото му е просечно.
Технички лимитиран до максимум, не покажа никаков напредок од како е во Челзи, продавај нема што да се чува.
25 милиони се премија за него... толку го купивме толку го продаваме, нема зиан.

За копачка игра доста се Микел и Матич.
Шанса плус да се зголеми минутажата за Лофтус, ако не бива на лето купување на ново дм.

(y) потег за мене.

Супер ќе биде ако го земеме на позајмица Пато, прво и најбитно да видиме во каква кондиција е, дали воопшто има можност да се прилагоди во пл.

50 мил за Фалкао :pos: :bance:

Што сме ние црвен крст, давање плата за џабе.
5.5 сезони е во Челзи, освен таа 1 сезона кога освоивме лига на шампиони останатото му е просечно.
Технички лимитиран до максимум, не покажа никаков напредок од како е во Челзи, продавај нема што да се чува.
25 милиони се премија за него... толку го купивме толку го продаваме, нема зиан.

За копачка игра доста се Микел и Матич.
Шанса плус да се зголеми минутажата за Лофтус, ако не бива на лето купување на ново дм.

(y) потег за мене.

Супер ќе биде ако го земеме на позајмица Пато, прво и најбитно да видиме во каква кондиција е, дали воопшто има можност да се прилагоди во пл.

50 мил за Фалкао :pos: :bance:
Јас колку што се сеќавам, го купивме Рамирес за нешто помалце од 20 милиони фунти.

Единствено заради парите шо се нудат за него вреди да се продај Рамирес. Значи по ова шо се случва со трансферите не чекајте некој за брзо во ПЛ, другите екипи ненормално ќе трошат пари на трансфери а ние ќе се зајакнуваме со играчи колку да пополнат место и ќе се штеди за стадион.

Не очекува распад систем, конечно ќе ви се оствари желбата да гледате млади играчи. Со нив ќе си завршуваме секоја сезона од 6-10 место. Очекувам Хазард, Оскар, Фабрегас сите тие да бараат траснфери да си идат следново лето.

17 беше купен Рамче.
Ќе видиме дали неговото заминување ќе биде за арно или за лошо.
Јас сум против неговото продавање,па ќе видиме што ќе бидне.

Гуанжу досега да ги земеа сите фудбалери шо ги побараа дрим тим ќе имаја ама изгледа дрндупка си играт, на крај ништо нема да испадни и од Рамирес.

Кинеската лига има добиено толку голем договор за ТВ Права што може да искешира играч како со побарувања од типот на Руни, Азар, Бејл...

Јас колку што се сеќавам, го купивме Рамирес за нешто помалце од 20 милиони фунти.
Мислев на евра.[DOUBLEPOST=1453760453][/DOUBLEPOST]
Кинеската лига има добиено толку голем договор за ТВ Права што може да искешира играч како со побарувања од типот на Руни, Азар, Бејл...
Ќе биде иста ситуација како Хулк, ќе заборави светот на него.
Без разлика колку да се моќни системот на функционирање ќе биде како МЛС.
Трансфери на звучни имиња кои се предпензионирање.

Ете Торес најплатен играч ќе го праеле :ROFLMAO: Не ми делуват кинезите за сериозни луѓе кога е во прашање фудбалот. Ене Адриано го зафркнаја во последен миг, на Анелка и Дрогба истото му го напраја, едно велат друго прат, преваранти првокласни.

Среќен роденден до најдобриот менаџер кој го имавме и го пуштивме да си оди пред време, пак! Никогаш нема да имаме пак некој како него, некој кој ќе биде толку специјален и ќе го сака клубот. Никад нема да им простам!

CZpaeh_VIAAsheT.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom