Ајде ќе биде боље ваљда некад 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас колку што се сеќавам, го купивме Рамирес за нешто помалце од 20 милиони фунти.Што сме ние црвен крст, давање плата за џабе.
5.5 сезони е во Челзи, освен таа 1 сезона кога освоивме лига на шампиони останатото му е просечно.
Технички лимитиран до максимум, не покажа никаков напредок од како е во Челзи, продавај нема што да се чува.
25 милиони се премија за него... толку го купивме толку го продаваме, нема зиан.
За копачка игра доста се Микел и Матич.
Шанса плус да се зголеми минутажата за Лофтус, ако не бива на лето купување на ново дм.
потег за мене.
Супер ќе биде ако го земеме на позајмица Пато, прво и најбитно да видиме во каква кондиција е, дали воопшто има можност да се прилагоди во пл.
50 мил за Фалкао![]()
![]()
Мислев на евра.[DOUBLEPOST=1453760453][/DOUBLEPOST]Јас колку што се сеќавам, го купивме Рамирес за нешто помалце од 20 милиони фунти.
Ќе биде иста ситуација како Хулк, ќе заборави светот на него.Кинеската лига има добиено толку голем договор за ТВ Права што може да искешира играч како со побарувања од типот на Руни, Азар, Бејл...