Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Фабрегас игра ненормално добро засеа, му одговара пивотот од Матич и Микел зад него ама не е 10тка, се враќа назад да ја зима топката и да конектира напред.

Штета што Оскар игра како некој полуретардиран, како и по обичај.
Формација 4-3-3
Лампард-Балак,Макелеле/Есиен...
Ако сфаќаш што сакам да кажам.

очајна игра, а имаат играч помалце. ако им исклучат уште еден, можеби и ќе дадат гол.

Пак победа? Пак без пораз со Хидинк?

Тапа. #МурињоБек

Дали го следевте Ивановиќ во последните 15 минути и неговите тетеравења? Ќе не чинеше повторно скапо, сета среќа го имаме Зума, момакот издоминира.

Матиќ очаен, Фабрегас и Оскар многу добри. За Коста не сакам да коментирам, само да го продадеме час поскоро и да си го вратиме Лукаку.

Реми тотално бескорисен. Лани знаеше да даде по некој гол од клупа, но да бидеме реални, не е Челзи материјал (всушност во моментов баш е Челзи материјал, но добро.)

13-то место :vozbud:

Пациенти ни станаа. Увек им пружаме сексови анални. Реми мајку ти ибам, мрш у три пизде материне. Ти ибам тоа фризурата ко прашума и џунгла. И на Еманело сестрата да му ја изнаебам, со рог од бизон у шупак да и брцам.

Таков центаршут на Бане немав видено едно добри 9 месеци

I u 3ta liga da otideme kje gi tepame skapanicive Arsenal. Ako tepame i naredna moze slobodno da zboruvame za nesto povekje, vaka kje ostaneme na ova.

Aмаа неее јас за во кујна сум оти не знам шо зборам кога викам дека Реми моментално е кадарен за македонска втора лига да игра.

Фабрегас игра ненормално добро засеа, му одговара пивотот од Матич и Микел зад него ама не е 10тка, се враќа назад да ја зима топката и да конектира напред.

Штета што Оскар игра како некој полуретардиран, како и по обичај.
4-3-3 највеќе му одговара. Е замисли да игравме со Матич, Погба и Фабрегас сезонава...

Ауууу кој кеф ми се направии лелел лелел леле.... Ќе има сега ремети јаки.... хехех

Реми не сакам да го видам повеќе на терен... теле невидено... 10 мин е на терен нема душа да истрча шпринт 4 метра.

У еуфорија сум ќе пишам нешто поеќе послееее

Челзиииииии ПРАЈД одд ЛОНДОНННННННННН

<3 veeeeeeee

Искрени, сите навивачи на Челзи си знаевме дека не губиме денеска. За мене сосема нормален резултат.

мене ми се повраќаше од сите денес. огромна мизерија се.

Оскар и Ивановиќ позитивно изненадија денес

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom